Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayserını guzel hanımları..nasılsınız bakalım..
bende bagdan dı-n aksam geldım...
melonyle verdı mujdeyı bulusma varmıskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
cok sevındım..herkesı opuyorum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sımdık cıkmama lazım yıne gezmeme vvar.:kedi:
ayseyı gectım bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

melony hayırlısı olsun canım...
perşembeden sonra iki hafta yokum kayseride...

yoosam bende yapmazmıydım bi konyaaltı..efendime söölüm bi susanoğluu

saol melonycim...

tatlıcıkım güzelim inşallah sizede kısmet olur tatil. gerçi önceden bu yaz antalyaya gidecez diyodun sanki

sankisimi var bebem yaa...gidecektik ama evdeki hesap çarşıya uymuo işte...üfff...
antalya görmeyi en çok istediğim yerlerden biri...

canım bu sene olmasada ilerde mutlaka görürsün inşallah. üzme sen canını. allah sağlık versin nasılsa tüm istekler gerçeklerşir zamanla...

ben de evdeyim ve tatile gidemiyorum.
eşimin işi yıllık iznini kullanmaya bile müsait değil mirmirmirmir
ah ah bir gün başka bir yerde uyansam :delphin:

sankisimi var bebem yaa...gidecektik ama evdeki hesap çarşıya uymuo işte...üfff...
antalya görmeyi en çok istediğim yerlerden biri...

tavsiye bile etmem çooookkk sıcakkkk feciii aha böle oluyonuz:oklava: herkese karşı sinirli sıcaktann ve kıpkırmızı değiştirdiğim bluzun ve yaptığın banyonun haddi hesbı yok gidin karadenize egeye daha serin allah burdakilere ve bana sabır versin zorrr bilmem bir ömür eçermii

ben de evdeyim ve tatile gidemiyorum.
eşimin işi yıllık iznini kullanmaya bile müsait değil mirmirmirmir
ah ah bir gün başka bir yerde uyansam :delphin:

gel bizde uyan ev değiştirelim ailecek bizde sizde bir ayy ne güzel olur kıs aşağıda havuzda var gir çık deniz hemen karşındaa istersen bana uyarrr
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gel bizde uyan ev değiştirim ailecek bizde sizde bir ayy ne güzel olur kıs aşağıda havuzda var gir çık deniz hemen karşındaa istersen bana uyarrr
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
seni uyanık seni lülülülülülü duydun de mi kayserinin serin olduğunu laelaelaelaelae
bana uyar kız ne güzel olur benim eve girmişken belkim temizlik felan da yaparsın :jeyyar: malum hamilelikte bu işler zor oluyor :CüvCüv:

Naber kız melony:))

ne olsun dilooomm şu kolonya olayını okudum ne o öle dumurum şuan sen nasılsın??

seni uyanık seni lülülülülülü duydun de mi kayserinin serin olduğunu laelaelaelaelae
bana uyar kız ne güzel olur benim eve girmişken belkim temizlik felan da yaparsın :jeyyar: malum hamilelikte bu işler zor oluyor :CüvCüv:

yaparım walla buz gibi terlemeden yalar yutarım o evii sana 2 gün yeteeer diye bağrıcan sıcaktan yemek yapaman temizlik yapaman nefes alaman

evet hatta sende yazmışın o topiğe adaege ile kavga falan etmiş

Back