Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İtiraflar başka sitelerden alınmış.
Birçoğunu daha önceden okumuştum.
Komik ama ben çok gülmedim.
2.baskı olduğundan mı nedir
Belki görmeyenler vardır diye koydum.Ben de okumuştum ama şimdi yine öldüm gülmekten :roflol: durmadan da ona buna mesaj atıp güldürüyorum :))
hoşgeldin klml...
güle güle tatlıcık....
geleni ağırlayıp gideni uğurluyorum bende :))

bende aynen öyle :)))))))))))))

Bende çıkıyorumm kaydirigubbakcemile4
ALışverişe gitcem yaşasııııınnn sositososito

oo herkes kaçmış..bende 2 dolanımde çıkayım bari...edfırtı okurumm

bu ayın 21 ine geliyorum kızlarrr aldım bileti salı günü biniyorummm çok mutluyum çooooookkkkaydirigubbakcemile4 geliyoruuuuummmmkaydirigubbakcemile3sositosositohihoyyytdelikafadulden:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

bu ayın 21 ine geliyorum kızlarrr aldım bileti salı günü biniyorummm çok mutluyum çooooookkkkaydirigubbakcemile4 geliyoruuuuummmmkaydirigubbakcemile3sositosositohihoyyytdelikafadulden:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

he he del de ben karşılarım senii bende bu aksam bınıyorum otobuse nasıpse hadı yandaaaan ooohh ohhhhh:teytey::teytey::dance:

ooo baya kalabalık olcas desene buluşma ayarlarsak....
herkeslere günaydınlaarrrr.....
ben bgn yine fazla giremicem ama arada gelirim..hepinizi öpüorum..

günaydııın herkesslere.... sigaraa yasağıııı yupppi :)

günaydıııııııııııııııııııııııııın yahu tatlıcık ben ıkı gundur bagırıp duruyom gelınce dondurma ısmarlıycam sıze dıye sen buluşma ayarlasak dıyorsun cok komıksın fallaaaaa

he he del de ben karşılarım senii bende bu aksam bınıyorum otobuse nasıpse hadı yandaaaan ooohh ohhhhh:teytey::teytey::dance:

hade halayımızı çekelim gurbetlik zor bacııııııı:teytey::teytey::teytey:

günaydın kızlaaar....

buluşma demeyin içim gidiyooooo :((((((((((

canım bak ben taa alanyalardan geliom seçkin taa bursadan hadii sen de gel biz dağları aşıp geliyozz

melony elimde olmadığından bu kadar üzülüyorum ya :(
fırsatım olsa hiç kaçırır mıyım buluşmayı. önceki buluşmaya gidebilmiştim çoook keyifli geçmişti...

melony elimde olmadığından bu kadar üzülüyorum ya :(
fırsatım olsa hiç kaçırır mıyım buluşmayı. önceki buluşmaya gidebilmiştim çoook keyifli geçmişti...
[/QUOTE

olsun canıım belkide gelebilirsin hiç belli olmazz inşallah fırsatı çıkarda gelirsin 5 dk da olsa görürüz bellimi olurr nasipten öte yol giderrrrkaydirigubbakcemile5

Back