Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar kaffemide aldım geldım şekerler 8 agustosa kadar oradayım nasıpse hafta sonları harıc her zaman goruşebılrık yav yarın yola cıkcam hiç iş yapasım yok haaa bı kamyon utu yapmam lazım ev işi yaptıktan sonra ammaaan beee nasıl arkadaşsınız bı el atın be hacı

bende sizinle buluşmak istiyorum yaaa :((((

valla kızlar bulantı bi başladımı leblebide yesen tuzlu şeylerde yesen patatesde yesen banamısın demiyo...hayatla ilişiğim kesiliyo resmen ya dünya başıma yıkılıyo ...:(((

Canım bak sabahları daha çok olur aç karnına o yüzden günün genelinde elinde çubuk krakerlerle tuzlu bisküvilerle gez zaten ilk 3 ay bulantı devam eder aksi bi durum olmadıkça.
Fakat çok tuzlu sakın yeme ödem oluşur yasakkelime
Suyu bol iç bol yürüyüş yap.
Günlük bir kase de yoğurt ye hafif atlatırsın.:teselli:

valla kızlar bulantı bi başladımı leblebide yesen tuzlu şeylerde yesen patatesde yesen banamısın demiyo...hayatla ilişiğim kesiliyo resmen ya dünya başıma yıkılıyo ...:(((

ayy hamilelik ne zormuş öylee. neyseki geçici bu durum galiba yani bulantı
yani duyduğum ve okuduğum kadarıyla :)
ama herkes bulantı yaşamıyor. mesela annem hiç yaşamamış. inşallah bende bu konuda ona çekerim...

Canım bak sabahları daha çok olur aç karnına o yüzden günün genelinde elinde çubuk krakerlerle tuzlu bisküvilerle gez zaten ilk 3 ay bulantı devam eder aksi bi durum olmadıkça.
Fakat çok tuzlu sakın yeme ödem oluşur yasakkelime
Suyu bol iç bol yürüyüş yap.
Günlük bir kase de yoğurt ye hafif atlatırsın.:teselli:

ah ah son 2 aydır çubuk krakerle besleniyorum ben zaten-tatlicadiarzu- dediklerininde hemen hepsini denedim ama ya içim almadı yiyemedim ya yedim geri çıkardım kafamçokkarıştı hiç iştahım yok 11 haftalığım bugün ve 7 kilo kaybettim doktorum bile şokta:1shok:

ah ah son 2 aydır çubuk krakerle besleniyorum ben zaten-tatlicadiarzu- dediklerininde hemen hepsini denedim ama ya içim almadı yiyemedim ya yedim geri çıkardım kafamçokkarıştı hiç iştahım yok 11 haftalığım bugün ve 7 kilo kaybettim doktorum bile şokta:1shok:

:1shok:7 kilo çok canım yaa :teselli:
Valla bulantı için ozman serum falan takacak.
Benimde bi arkadaşım 9 ay bulntıyla geçirdi ama serumla baya düzeliyodu.

ayy hamilelik ne zormuş öylee. neyseki geçici bu durum galiba yani bulantı
yani duyduğum ve okuduğum kadarıyla :)
ama herkes bulantı yaşamıyor. mesela annem hiç yaşamamış. inşallah bende bu konuda ona çekerim...

valla ben anneme çekmişim inş sende annene çekersin

kıslar kaffemide aldım geldım şekerler 8 agustosa kadar oradayım nasıpse hafta sonları harıc her zaman goruşebılrık yav yarın yola cıkcam hiç iş yapasım yok haaa bı kamyon utu yapmam lazım ev işi yaptıktan sonra ammaaan beee nasıl arkadaşsınız bı el atın be hacı

Kiz bizim de ev isimiz vardi herhalde biz bitirdik sen ne oyalanip duruyorsan
bi an once yap bitsin kafanda da kalmaz dusuncesi.

Abow bende de oyle olursa dusunemiyorum bile. :1shok::1shok:

9 ay miiii? :1shok:

evet çok 71 le hamile kaldım şu an 64 üm kafamçokkarıştı
geçecek ya inş tek meleğim sağlıklı olsunda..anne olmak kolaymı yerimseniben

Sensi sen öyle olursa çubuk krakerin kendisi sen olursun:)))
Evet canım doğuma kadar cekti kadıncağız.
Allahtan doktoru çok iyiydi hiç tedaviyi bırakmadı.

boşuna cennet anaların ayağının altında dememişler. her zorluk kadınlarda
yav erkek milleti ne şanslı :)))

He valla ya erkeklere göre hiç bişey yok.
Ne aydan aya dertleri var ne doğumları ne yemek ütü çamasır
Anam anam garip anam :))

ulaa keşke bende hamile kalamda bulantıdan yemek yıyemıyem beeeeeee

Bendeniz senin için simili kullanmamaya calışıyorum :) aama gerçekten zor oluyo duyguları ifade etmek :D

allahtan havalar serin gitti bu aralar kızlar biraz nefes aldım kendi adıma konursam

Bendeniz senin için simili kullanmamaya calışıyorum :) aama gerçekten zor oluyo duyguları ifade etmek :D

dilom düşünceli arkadaşım benim :)
aynen yaa. smily cümleleri vurgulamada o kadar önemliymiş ki onu anladım. bazen fıransız kalıyorum yazdıklarınıza. mesela geçenlerde 'direk mevzu' gibi bişeyler yazdınız hiç bişe anlamdım :(

dilom düşünceli arkadaşım benim :)
aynen yaa. smily cümleleri vurgulamada o kadar önemliymiş ki onu anladım. bazen fıransız kalıyorum yazdıklarınıza. mesela geçenlerde 'direk mevzu' gibi bişeyler yazdınız hiç bişe anlamdım :(

:)))))))))))))
Kız onu ben sana bi ara anlatırım :))))
:Arsız simili:

allahtan havalar serin gitti bu aralar kızlar biraz nefes aldım kendi adıma konursam

Evet canım senin için iyi olmuştur :)
Ama ben hasta oldum :) midemi üşütmüşüm acaba bu yediğim dondurmalarında etkisi varmıdır bilmiyorum ama :)))))))))
Hiç bişey yiyesim yok yani :((

Back