kıslar kaffemide aldım geldım şekerler 8 agustosa kadar oradayım nasıpse hafta sonları harıc her zaman goruşebılrık yav yarın yola cıkcam hiç iş yapasım yok haaa bı kamyon utu yapmam lazım ev işi yaptıktan sonra ammaaan beee nasıl arkadaşsınız bı el atın be hacı
Vallaha hamileligin birtek migde bulantisi korkutuyor beni
cok antipatim var migde bulantisina karsi.
valla kızlar bulantı bi başladımı leblebide yesen tuzlu şeylerde yesen patatesde yesen banamısın demiyo...hayatla ilişiğim kesiliyo resmen ya dünya başıma yıkılıyo ...((
valla kızlar bulantı bi başladımı leblebide yesen tuzlu şeylerde yesen patatesde yesen banamısın demiyo...hayatla ilişiğim kesiliyo resmen ya dünya başıma yıkılıyo ...((
Canım bak sabahları daha çok olur aç karnına o yüzden günün genelinde elinde çubuk krakerlerle tuzlu bisküvilerle gez zaten ilk 3 ay bulantı devam eder aksi bi durum olmadıkça.
Fakat çok tuzlu sakın yeme ödem oluşur yasakkelime
Suyu bol iç bol yürüyüş yap.
Günlük bir kase de yoğurt ye hafif atlatırsın.:teselli:
ah ah son 2 aydır çubuk krakerle besleniyorum ben zaten-tatlicadiarzu- dediklerininde hemen hepsini denedim ama ya içim almadı yiyemedim ya yedim geri çıkardım kafamçokkarıştı hiç iştahım yok 11 haftalığım bugün ve 7 kilo kaybettim doktorum bile şokta:1shok:
ayy hamilelik ne zormuş öylee. neyseki geçici bu durum galiba yani bulantı
yani duyduğum ve okuduğum kadarıyla :)
ama herkes bulantı yaşamıyor. mesela annem hiç yaşamamış. inşallah bende bu konuda ona çekerim...
bende sizinle buluşmak istiyorum yaaa(((
kıslar kaffemide aldım geldım şekerler 8 agustosa kadar oradayım nasıpse hafta sonları harıc her zaman goruşebılrık yav yarın yola cıkcam hiç iş yapasım yok haaa bı kamyon utu yapmam lazım ev işi yaptıktan sonra ammaaan beee nasıl arkadaşsınız bı el atın be hacı
ah ah son 2 aydır çubuk krakerle besleniyorum ben zaten-tatlicadiarzu- dediklerininde hemen hepsini denedim ama ya içim almadı yiyemedim ya yedim geri çıkardım kafamçokkarıştı hiç iştahım yok 11 haftalığım bugün ve 7 kilo kaybettim doktorum bile şokta:1shok:
:1shok:7 kilo çok canım yaa :teselli:
Valla bulantı için ozman serum falan takacak.
Benimde bi arkadaşım 9 ay bulntıyla geçirdi ama serumla baya düzeliyodu.
:1shok:7 kilo çok canım yaa :teselli:
Valla bulantı için ozman serum falan takacak.
Benimde bi arkadaşım 9 ay bulntıyla geçirdi ama serumla baya düzeliyodu.
Bendeniz senin için simili kullanmamaya calışıyorum :) aama gerçekten zor oluyo duyguları ifade etmek
dilom düşünceli arkadaşım benim :)
aynen yaa. smily cümleleri vurgulamada o kadar önemliymiş ki onu anladım. bazen fıransız kalıyorum yazdıklarınıza. mesela geçenlerde 'direk mevzu' gibi bişeyler yazdınız hiç bişe anlamdım
allahtan havalar serin gitti bu aralar kızlar biraz nefes aldım kendi adıma konursam
:)))))))))))))
Kız onu ben sana bi ara anlatırım :))))
:Arsız simili:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?