Ya tatil dediysek seninki gibi değil :icecream: yıllık izine ayrılıp sevgilimle bali adalarına gidecem.:jeyyar: kaydirigubbakcemile2aaa tatile mi gideceksin sen de. nereye ne zaman?
bende haftaya perşemebe gidecem inşallah :)))
Gunaydin fistiklar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile5
ne okeyı kız karıştırdın sen o ben degılım ya tanımıyonuz bıle beni ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:a015:
günaydınlar canlarım...ben bgn çok gelemicem buraya kitabı okumak için sabırsızlanıorum...bide dualar var tabi...bitireyim hayırlısıyla....bide kocişe hediye alcam akşam kısmaetse..şşimdi kaffaltı etcem....inşşalah arada girerim..yapamamki ben siz olmadan beaaa
Günaydın sensim iyiyim sen nasılsın.opuyorumnanaktan
dilom vaooov biz sizin gibi ucuz tatil yapmayız diyosun demek :))))))))))))
:)
Bende iyim canim oglenden sonra bag'a gidiyorum sabahtan ev isimi bitireyim dedim,
makinayi calistirdim az utu var onu yapayim sonra supurge, ustune de paspas bitti.
En sevdigim etegimde cok belirgin buyuk bir leke vardi iki defa yikadim cikmadi
sonra su ariel'in leke cikartici sprey var ya onu dedim vede ciktiiiii zemuszemus
tavsiyeler bolumune yazayim.
Heeee :icecream:
Kız ne adası oraya balayında giderim düğünde çok altın takan olursa :roflol:
Sivasa gidecez de bi elbise alayım anacığının yanına gittiğimde giyerim :)
Heeee :icecream:
Kız ne adası oraya balayında giderim düğünde çok altın takan olursa :roflol:
Sivasa gidecez de bi elbise alayım anacığının yanına gittiğimde giyerim :)
sendeki titizlik azıcıkta bende olsa tam süper olur :)
hmmm bişe daha öğrenmiş olduk aklımızda bulunsun...
Şeniz geçmişler olsun.Kız 20 gündür 12 saat calışıyodum iyi oldu bugüün :))günaydınnn sensiim diloom bendenizim tatllıım ..çene kemiğiyle kaynaşmış bi dişim varmış yani çenm ve dişim bütün demek kii:)kafamçokkarıştı
bendenizim geçmiş olsunnn :teselli:
tatlımm inşallah kolaycana okursun kalbinin dileği bütün olur inşallah :Saruboceq:
diloom ada tebrikler yanii 3te cıktığımı hiç hatıllamıyomm:sinifsinif:
sensiim i de çelebi ilan ettim cok gezerse tabii karusutur akpak melony i yaa bazen ben bile karıstıryom kendimi melony i le :)delikafadulden
buarada zannımca fikrim anında reddeildi:) naakaadder şansızım anamm keskem oğlan bebei olaydım hep sokakta olurdum
Sağol canım ama abartma istersen :)) çoooookkkk zayıf olmasam belki ama :sinifsinif: :sinifsinif:sendeki titizlik azıcıkta bende olsa tam süper olur :)
hmmm bişe daha öğrenmiş olduk aklımızda bulunsun...
vay vay vay kaynananla mı görüşeceksin. zaten güzelsinde bide şık bir elbise alırsan gözlerini alamazlar senden eminim :)
Onu adamdan sayan kimki gelirse gelsin :dilcikar:Hala da gelecek miii.klava:
[[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?