Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayvalik tost da ne kizlar, kullaniyorsun ya smilieleri daha ne istiyon.

sensi ne yedin bakeemmmm tatlını yanında ben yeni uyandııımmm 2 saat uyumuşum denizz biz karar verdik buluşmayıı bağınızda gerçekleştireceiz sende kıymalı yapacannnn:1ninca::jeyyar:

bende laf yedik diyince şaşırdım :)))

canım iki hafta gitmeyi düşünüyoruz. inşallah bi aksilik çıkmaz

akpak canım senin tost makinen yok mu? :)))
yok canım şimdiye kadar hiç istemedim. hamilelik işte.. eşim alalım diyor da ben kokusuna dayanamam diye aldırmıyorum.

Yani yediniz :1shok: senağlama bikerecik yedik ne demek.:gitme:

:teselli: üzülme.
Turuncuda hani bizim buluştuğumuz yer vardı ya ordan merkeze doğru giderken yolun üstünde.
anladım yerini. bizim evin buralarda olsa şöyle kayseri park civarında gidecem de oralara gitmeye eriniyorum. mirmirmirmir

Canim sen nerede oturuyordun ki, diloom'un da dedigi gibi o cay bahcesinin ilerisinde.
Kocan evde mi ki tartistiniz kiz yoksa telefonda mi.
evde kız. valiliğin orda atatürk heykeli var ya, beni ordan al dedi. bi süre tam nerde olduğunu anlatamadı. kızdı, bana bağırdı.benim üst dediğim yola o alt diyor, benim alt dediğim yola üst. kayseriye geldik geleli bunun tartışmasını yaşıyoruz belli peryotlarla. neyse, durdum kenarda eşimi alıyım diye bu kez de diğer şöförler korna bastı bağırdı senağlama
yaa akpak üzülmee tost dediğin ne ki hakket evde kini sevmiyon mu benmde ayvalık tostu cekti canımm ..
diloo sn şimdi bana . sen de ne dere var ne paça mı diyon şimdiik küsmüüüm diyom olmuyoo

tost dediğin ne ki de işte hamile olunca öyle olmuyor canım inşallah seni de görürüz :sinifsinif:

kızlar fırında patatesi nasıl yapıyorsunuz?
kestane kebap acele cevap kaydirigubbakcemile3

yaaw arada kullanmayı unutuyomm .. bak bi yazılarıma ondan diyom ya ni seenssiiaz hava güzel dolanırım diyordum .. izin alıım diye annemi aradım mevlut var beni de al gidiyok dedi:s nasıl dünya laa ...
ekmek arası gibi tost ben seyirde yedim dii gözel di yanii ekmek olsun da buluşmayı acaba seyirde mi yapsakk

akpak sen makinayı alda bi ara yaparsın nasıl olsa :)
hamilelikte bulantıda zordur eminim. allah yardımcın olsun

melony keşke öyle bir imkanım olsada hepinizi ağırlayabilsem bağda

sensi ne yedin bakeemmmm tatlını yanında ben yeni uyandııımmm 2 saat uyumuşum denizz biz karar verdik buluşmayıı bağınızda gerçekleştireceiz sende kıymalı yapacannnn:1ninca::jeyyar:

Tatlicik'in orada yemedim de sonradan bisiler yedim ama onu da soylemim hamileler var aramizda. cokacimcoook

Neyse olur oyle seyler cok fazla kafaya takma hamilesin biraz da alingan olabilirsin,
ayrica bunun en iyi cozumu esinin ehliyet almasi neden almiyor ki?

kızlar fırında patatesi nasıl yapıyorsunuz?
kestane kebap acele cevap kaydirigubbakcemile3

Patatesli dograyip yaglayip baharatliyorsun firin kagidin uzerinde firinda kizartiyorsun, bunu patlican, kabak, biberle beraber de boylece kizartabilirsin.

Seyirde de olur, bagda da olur, dagda da olur yeter ki bulusma gunu hakkinda anlasabilelim. kaydirigubbakcemile3

ayyyy alacakaranlık filmini izledim..hala etkisindeyim yaaaaaaaaa

akpak sen makinayı alda bi ara yaparsın nasıl olsa :)
hamilelikte bulantıda zordur eminim. allah yardımcın olsun

melony keşke öyle bir imkanım olsada hepinizi ağırlayabilsem bağda

:teselli:
Biz seni ağırlıycaz canım lokantada kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

bak görüyosun di mi düşünceli kızı Şeniz

alacak inşallah ehliyeti az kaldı zaten sabrım da tükeniyor.. klava:

tamam canım yapayım da yiyeyim bari. kolayca cokacimcoook

ayy yaa ..alemsiniz valla..ben kaçıom kızlar öpüorum sizi...

Onun düşenceliği evli olduğundan yemek yapmayı biliio kaydirigubbakcemile3

Ona demedi kiz hani ben dedim ya az once ne yedigimi soylemim hamileler var diye
ona dedi, yoksa yemek yapmak kimmmmm ben kim. Kocam beni bosamasa iyi. :kedi:

Tatlicik hadi sana iyi aksamlar canim yarin gorusuruz. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…