Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah canım saol yaaa..kızlar valla çok düşüncelisinz....
akpakcım bazı daularım...niyetlerim var...onların kabul olmasını istiorum canım yaaa.....
tmm ben okudukça söylesem şu kadar okudum diye. çünkü söz verip de yerine getirememek istemiyorum. yerimseniben

başkasına edilen dua temiz ağızla edilen duadır. mesela ben bebeğimin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olması için dua ediyorum ama muhakkak ki günahlarım var ve günahkar bir kulum. yani günahkar halimle dua etmiş oluyorum. halbuki tatlıcık, sensim veya diloom benim için böyle dua etseler, tertemiz günahsız bir ağızla istemiş olurlar. bu onların günah işlememiş olmalarından değil benim adıma günah işlememiş olmalarındandır. şöyle de söylenebilir: benim için ettikleri bu duada kendi nefisleri için hiçbirşey istemiyorlar. nefisleri araya girmeyince de tertemiz içten bir dua oluyor.
muhakkak ki kişi dua etmeye, Kuran okumaya, ibadetlerini yerine getirmeye vakit harcamalıdır. zaten düşündüğümüzde gün içerisinde izlediğimiz saçma sapan reklamlar bile ne kadar vaktimizi alıyor, dizileri filimleri katmıyorum bile, vaktimizi bize kar ettirecek şeylere harcamamız akıllıca olur yerimseniben
demek istediğim şu aman 4444 tanesini kim okuyacak dağıtıyım hem benim o kadar da vaktim yok gibi bir bahaneyle değil de mümin kardeşimin ettiği dua kabul olur o da dua etsin niyetiyle dağıtmak daha makbuldur diye düşünüyorum.

akpak dan ses çıkmadı nese....

akpak hamişssin ya sen sen az oku canım yorma kendini...

ancak yazabildim kaydirigubbakcemile3
yok ne yorulacam zaten bebeğim de duyuyor artık onun için daha çok Kuran okumaya çalışıyorum biraz da tefriciye okurum iyi olur.
hem tefriciyenin Peygamber Efendimize (sav) salavat olduğunu biliyor musunuz?
manasını da okuyun da manasını düşünerek okumak daha güzel olur.

Ben siteye ulasamadim epey, sizlerde oyle bir sorun olmadi mi. kafamçokkarıştı

Evet haklısın.Bende bunu böyle biliyordum.kaydirigubbakcemile5
Ben siteye ulasamadim epey, sizlerde oyle bir sorun olmadi mi. kafamçokkarıştı
Damsızmıydın ki kız sensi :roflol:

akpakcım şöle yapalım canım...diloyla ben okurum sen okuma...çnk kesin bi rakam olması lası gülüm yaa....özellikle 4444 olsun istiorum....bgn perşembe oldugu için muhtemelen akşama kadar epeyce okurum...dilo sen 2000 tane oku gülüm bende geri kalnani 2444ü okurum....
akpakım yanlış anlama nolurr...sdc net sayı istedgm için diorum..ama yinede rakam veririsen olur yanii

kızlar bugün işlerim çok ondan fazla uğrayamayacam. arada gelirim inşallah
bu arada allah dualarınızı kabul etsin inşallah

tatlicik bende soz verip te sonradan kirmis olmamak icin 500 diyeyim
bitirince daha fazla okuyabilirim insAllah.

sensi 500 dion saol canımmm...
bu durumdaa.....
dilo:2000
sensi:500
tatli:1944

kızlar günaydınnn bende okutmuştum henüz olmadı ama olucak biliyorum gerçi sorunumuda biliyosunuzz olsun bakalım ama ben nişan yüzüğü göremedim o sayfadaaa

kızlar günaydınnn bende okutmuştum henüz olmadı ama olucak biliyorum gerçi sorunumuda biliyosunuzz olsun bakalım ama ben nişan yüzüğü göremedim o sayfadaaa

İnşallah olur canım :Saruboceq:
Son sayfadan bi öncekinde yüzükleri kankamın.kaydirigubbakcemile3

sensi 500 dion saol canımmm...
bu durumdaa.....
dilo:2000
sensi:500
tatli:1944

canım bugün okuyup bitirecek misin :1shok:
hadi hayırlısı bakalım o zaman bugün 100 tane okurum. çarşıya çıkacam da o yüzden ancak okurum..

ne güzell yaa keske bende okuya bilsem herkesin duasını kabul etsin allahım ..

yok hem niye yanlış anlayım canım. ben öyle alıngan değilimdir. sositososito
yalnız sen daha önce okudun mu hiç? ben bir günde okuyup bitireni görmedim de kaydirigubbakcemile3

yok hem niye yanlış anlayım canım. ben öyle alıngan değilimdir. sositososito
yalnız sen daha önce okudun mu hiç? ben bir günde okuyup bitireni görmedim de kaydirigubbakcemile3

Kız birgünde nasıl bitirisin :1shok: kaydirigubbakcemile3 Nezman biterse çabuk okuyup bitirmek daha iyi:

bak bak bak bizim hatunlar toplanmışlar bana haber vermiyolar
naber kızlar ay burdan hiç haberim yoktu ne iyi olmuş...
AKPAK ta haber vermiyo hain :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…