E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #2.241
Tamam..Güzel geçer inşallah.Alışveriş yapacaksan Antalya merkezde perşembe pazarı var.Gez ,pişman olmazsın.kemere gidecez inşallah. yok otele değil...
Tamam..Güzel geçer inşallah.Alışveriş yapacaksan Antalya merkezde perşembe pazarı var.Gez ,pişman olmazsın.
Tamam..Güzel geçer inşallah.Alışveriş yapacaksan Antalya merkezde perşembe pazarı var.Gez ,pişman olmazsın.
kızlar bugün yine uykususz kaldım yav
doğayla iç içe yaşamak o kadarda iyi değil. sabaha kadar yağmurun sesi. güneş doğar doğmaz kuşların ve en kötüsü karganın gürültüsünü dinledim. bide bugün tilkide bağarmaya başladı sağolsun :))))
hayvanat bahçesi gibi bura
Ne güzel işte bizim burdaki işçilerin bağırtısından kamyonların gürültüsünden iyidir :))
Az önce camın önünde arabesk müzik dinliyolardı açmışlar iyice sesini bağırta bağırta seranat yapıyolardı :roflol::roflol:
kızlar bugün yine uykususz kaldım yav
doğayla iç içe yaşamak o kadarda iyi değil. sabaha kadar yağmurun sesi. güneş doğar doğmaz kuşların ve en kötüsü karganın gürültüsünü dinledim. bide bugün tilkide bağarmaya başladı sağolsun :))))
hayvanat bahçesi gibi bura
ayy ne güsel kıss....valla bende hemen iş yerimin altında park yeri yüzünden biribiryle kavga edenlerin sesinde..otoparkçıların,polislerin düdük sesinden ve dahası arabaların korna sesinden iğrenir oldum..bide bastılarmı ardarda basıolar kafayı yicek gibi oluom
geldi dilom geldide yazılar çok kargacık burgacık beaa
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Melonim dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yillara canim yaslaniyon hea.
kahvaltımı yapayım geliyorum kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?