Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet 1.itap.
Sensi bana 5.kitabı mail atmıştı sana yollayam istersen.
Ben burdan acamadım eve gidincede unuttum:S

kızlar bugün yine uykususz kaldım yav
doğayla iç içe yaşamak o kadarda iyi değil. sabaha kadar yağmurun sesi. güneş doğar doğmaz kuşların ve en kötüsü karganın gürültüsünü dinledim. bide bugün tilkide bağarmaya başladı sağolsun :))))
hayvanat bahçesi gibi bura

Ne güzel işte bizim burdaki işçilerin bağırtısından kamyonların gürültüsünden iyidir :))
Az önce camın önünde arabesk müzik dinliyolardı açmışlar iyice sesini bağırta bağırta seranat yapıyolardı :roflol::roflol:

ya ben çıt sesine bile uyanan biri olduğumdan iyi gelmiyo bana. ama dediğin gibi insan gürültüsünden iyidir. bide arabeske hayatta dayanamam ıyyyy

ayy ne güsel kıss....valla bende hemen iş yerimin altında park yeri yüzünden biribiryle kavga edenlerin sesinde..otoparkçıların,polislerin düdük sesinden ve dahası arabaların korna sesinden iğrenir oldum..bide bastılarmı ardarda basıolar kafayı yicek gibi oluom

canım şehrin gürültüsünden çok daha iyi tabi doğanın sesi. ama işte ben uyanınca başlasalar çok daha iyi olur :) yoksa uykususuz kalıyorum

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

Melonim dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yillara canim yaslaniyon hea.

Biliyorum kiz kendi oyle dert yaniyor ya azicik girgir geceyim dedim kizla.
Duyanda sankim 30 yasina girmis zannedecek ha.

Bendenizz ben cok iyim canim ya cok sukur sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…