• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar dayimlar geldi iki dakka oturduk
neler neler konusmusunuz parmaklariniz yorulmasin emiiii.

Cilek canim o taslarin uzerine hafiften parlatici oje surersen dusme olmaz,
benim de saatim tasli ilk zamanlar dusme oluyordu bende
hep tekrardan tas koyduruyordum sonra uzerine
parlatici oje surunce birdaha tasi falan dusmedi.

sensicim bugün seninle fazla sohbet edemedik. dayınların hemen gitmesi iyi olmuş kaydirigubbakcemile3

Hehe evet canim sabahtan isim vardi oglenden sonra da dayimlar gelince gir cik yaptim bende, sen naptin canim inet isini sordun mu hic. kaydirigubbakcemile5

yok canım hiç sormadık. sınırsız yapmak istedikte sonradan kota değişimi yapılamıyormuş malesef. böyle idare edecem artık. ama bugün dayanamadım çok girdim nete yine limiti aştım kaydirigubbakcemile3

Ciddi mi peki nerden goruyorsun su kota olayi bende bir bakayim,
bende dun 45 dklik bir program indirdim iki bolum dizi izledim bakalim ne olacak sonuc.

kullandığın adsl in sitesine gir. orda kota sorgulama yazan yer varsa ona tıkla. sonra senden kullanıcı kodu ve şifresi ister. onlarıda yaz gelir

o bilgilerin size verilmiş olması lazım.
hatta bize mail adresi vermişler ordan öğrenmişti kardeşim. ben olsam asla bulamazdım kaydirigubbakcemile3

Vermislerdir de nerde oldugunu falan Allah bilir yani,
neyse en iyisi bakmayim da bilmeyim de nekadar olmus hehe. kaydirigubbakcemile3

bencede öğrenme çok can sıkıcı oluyo. bi süre sonra takıntı haline geliyo kafamçokkarıştı
yemekteyiz makedonyada şiveleri çok güzel. izlemesi keyifli oluyo. izlerken bi süre sonra bende onlar gibi konuşmaya başlayacamkaydirigubbakcemile3

bu arada alacakaranlık korku kitabı mı?
ben onu romantik kitap sanıyordum alacaktım nerdeyse delikafadulden

Romantik kitap canim al al, gerilim yani sadece asik oldugu
cocugun vampir olmasi ama onun disinda bilindik ask kitabi. opuyorumnanaktan

nette yorumları okudumda. vampir gerilim filan diyince tırstım kitaptan kaydirigubbakcemile3
hangi kitapçılarda satılıyor biliyor musun canım?

nt disinda heryerde satiliyor sanirim, kivilcimdan aldim bende. kaydirigubbakcemile2

nt disinda heryerde satiliyor sanirim, kivilcimdan aldim bende. kaydirigubbakcemile2

nt niye satmıyo ki CADIARZU
genelde piskolojik kitaplar severim.joe vitale nin çekim yasası sırrı kitabını bide jack ensign nin %100 düşünme gücü kitabını almayı düşünüyorum. umarım bulurum kitapçılarda

Ben sordugumda yayin evi ile anlasamadik demisti.
Vallaha sirf herkes begeniyor diye alma (alacakaranlik) hosuna gidecegini dusunuyorsan al
yoksa da baska hosuna gidecek kitap al, yazik olur insan zevkle okumak ister demi.

roman severim. özellikle sürükleyici ise. herkes sevdiğine göre güzeldir eminim

Back