Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben sana ne dedim buluşma konusnda aksilik yok onumu diyonuz aman zaten yaşlıyım ne dediğinizde anlamıyom ben yaa sen msn ini niye açmıyon bakiim dilooooooklava:
Kizlar ben gezmeye gidiyorum sonra gorusuruz. Şeniz
anam ben gidem bari kimse meni özlemmeiş byy o zaman hıhı:umursamaz:senağlama
Kız eve gidice düşüp uyuyorum mirmirmirmir
Dediğim gibi iş yerimden de girilmiyo.
Senin için bugün uyumadan bi msnye bakacam :))
Kizlar ben gezmeye gidiyorum sonra gorusuruz. Şeniz
selam.vereliniortakanam ben gidem bari kimse meni özlemmeiş byy o zaman hıhı:umursamaz:senağlama
tamam bak bakalım eger net olursa bakarım bendeee
slm tatlım oğlum uyanan kadar burdayımmyaa ben ömrü hayatımda yaz ortasında bu kadar soğuk görmedim. kat kat kazaklarla kahvaltı yaptık :s
sensim güle güle. bugün yine sohbet edemeyecez desene
melony sen hangi bölüm mezunusun? vekil öğretmenlik yaptım demişsin
ayşe hoşgeldin. gitme hemen :)
selam.vereliniortak
slm şekerim
tamam bak eger ben gelirim sen olmazsan nolcak :)
Not bırakırım uğradım yoktunuz diye kaydirigubbakcemile3
yaa ben ömrü hayatımda yaz ortasında bu kadar soğuk görmedim. kat kat kazaklarla kahvaltı yaptık :s
sensim güle güle. bugün yine sohbet edemeyecez desene
melony sen hangi bölüm mezunusun? vekil öğretmenlik yaptım demişsin
ayşe hoşgeldin. gitme hemen :)
denizim ben erciyes iktisat mezunuyum 2001 de mezun oldum kayseride kayseriparkta çalıştım birbucuk yıl sonra allah buradan kısmet etmiş alanyalı biri ile evlendim bekarlara tavsiye akdeniz erkeeği bulun:lepi:hihoyyyt
yok kız trip yaptğmdan değil nazım size geçiyoda ondan...bide aylardır görüşmüyoruz uf oldum dr bronşit dedi offf bide dün ateşliydim boğazım ağrıııı(((neyin var ayse geçmiş olsun.
Anam bugün melonim trip yapmıyo yerini ayse aldı ne selamını görmedik diye trip atıyon be
hmmmm..........bugün bizim evlilik yıl dönümüz 2 yıl oldu evleneli......iç anadolu erkeğiyle evlendimsırnaşık şeyhiç beklemedğim bi anda sürpriz yaptı çokk güsell bi yüzük almış kocişim saolsunnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
akdeniz erkeğinin özelliği nedir bacım? ben geç kaldım heralde:)))))