• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kımsecıkler yokmu dılom ya kısma bana sen anlattın yiğin bir güzel anlattım kıs aaaa neyse hadı gorusuruz taaammı ben yokum yarın denıze gıtceeem taaammmı gelınce eokurum artık taaammı cgh ızlıyomda

abooo o naadder konuşma öle kadanızı alıyım oku oku biteremedim bugun internete bağlanamadım bende burdayım haa unutmayın beni öpüldünüz herkese anam buralar yanıyoz siz üşüyok diyonuz

öpüldünüz yarın inşallah girebilirimm

herkeselere günaydınlaaarrrrr...ay kızlar 20 temmuz evlilik yıldönümüme şurda ne kaldı..kanımca herif bana telefon alıcak...dün ağzımı yokladı çnk...bimki 6230i telefondu bakalım daha iisi olcak heralde...
ya bide ilk yıldönümümüz ben ne alcam yaaa....
kala kala yine kıyafetlere kalcas galibaa....

teşekkürr ederimmm kuşlarımmm.ne güzel pasta ööle dilo cokk sevdiim ..tatlıım teşekkür ederim ... şu dondurma partinize bende katılmak istiyorum belkimm pasta da yerizz .. saoulun fıstıklaarrr

Günaydın kızlar
Ben buraya yeni uğruyorum
ileride inşallah kaynaşırız
kaydirigubbakcemile3

teşekkürr ederimmm kuşlarımmm.ne güzel pasta ööle dilo cokk sevdiim ..tatlıım teşekkür ederim ... şu dondurma partinize bende katılmak istiyorum belkimm pasta da yerizz .. saoulun fıstıklaarrr
Tamam ama gelmezsen varya gözünü oyarım ha kötükedihüso
Günaydın kızlar
Ben buraya yeni uğruyorum
ileride inşallah kaynaşırız
kaydirigubbakcemile3

a.s. Hoşgeldin :)
Sende mi antalyada oturuyorsun cnm

dilooo ne dnduma partisi yaff...anlamadı ben..ha bide şu alacakaranlığı nezaman alcam ben yaf..çok sabırsızlanıom..bide o kitap serimi yaff..

klml hoşgeldin...
haftaya inşallah bende antalyada olcam.inşallah bi aksilik olmazsa...

dilooo ne dnduma partisi yaff...anlamadı ben..ha bide şu alacakaranlığı nezaman alcam ben yaf..çok sabırsızlanıom..bide o kitap serimi yaff..

Bugün iş çıkışı sensi bacuma verecem oda sana ne zman veririse elinde olacak :)
5 tane kitap var kız ama acayip güzel :asigim:
Bendeniz günaydın.
Haa dondurma partisi yok ortada melonim katılmak isterim diyo ya yapınca katılır o bağlamda söyledim.delikafadulden

Bugün iş çıkışı sensi bacuma verecem oda sana ne zman veririse elinde olacak :)
5 tane kitap var kız ama acayip güzel :asigim:
Bendeniz günaydın.
Haa dondurma partisi yok ortada melonim katılmak isterim diyo ya yapınca katılır o bağlamda söyledim.delikafadulden

tamam canım.ben sensiyle halledem..bizim okucamız bu kitap birinci dimi.

Back