Kayseri’de tüp bebek yaptıranlar yardımınıza ihtiyacım var?

Infertilite diye bi bölüm gözükmüyo mhrsde ama yarın gidip bi sorayım ozaman ya ben gecen ay rahim filmi cektirdim 2 aydir sadece catlatma ignesi ile tedavime memorialde sayat hoca ile devam ediyodum ama rahim filmimde rahimin şeklinde ustten basıklık oldugunu kazıma yapilmasi gerektigini söyledi ve tup bebek merkezine semih hocaya yönlendirdi hem o islemin yapilmasi icin hemde bi ay daha catlatma devam edebilir ama sonrasinda asilama gerekir dedi hocam ama maddi olarak once bi sehir hastanesi ile görüşmek istiyorum açıkçası ne yapacagimida tam bilmiyorum

Canım bölüm kadın doğum zaten parantez için de infertilite yazıyor siz direk doktor arama kısmına Mustafa bertan Demir yazsanız da çıkar

Teşekkürler ben de şehir hastanesinde baktırdım sonuç için randevu aldım elden veriyorlar sonucu genetik uzmanından da görüş alcm

Teşekkürler ben de şehir hastanesinde baktırdım sonuç için randevu aldım elden veriyorlar sonucu genetik uzmanından da görüş alcm
Evet canım elden alman gerek bende Trombofili paneli ve kromozom analizi vermiitim tıbbi genetik bölümüne 7 hafta sürdü sonuç çıkması çıkınca doktordan direk alıyorsunuz sonucu zaten kendisi yorumluyor çıkan sonucu da ama ben özel hastanede tüp bebek denemesi yaptırdığım için mi 7 haftada verdiler bilemiyorum tabi

Yaa benim çıkmadı heralde o zaman kesin bu çıkanlar Hematolojidir mesaj filan gelmedi nisanın 19unda iki ay olck iki ay olmadı bile daha

Yaa benim çıkmadı heralde o zaman kesin bu çıkanlar Hematolojidir mesaj filan gelmedi nisanın 19unda iki ay olck iki ay olmadı bile daha
Tıbbi genetik bölümünden verilen tahliller daha ayrıntılı olduğu için sonucu geç çıkıyormuş doktor söylemişti bize daha erken çıkmaz demişti yani dediği gibide oldu zaten 7 haftada çıktı biizm sonuçlar

Bugün tam 7hafta olmuş biz de kan vereli bakalım bekliyoruz bir de eşime mesaj geliyor bana gelmiyor numara güncellemesi ordan yapılıyormuş

Ben de tedavimi orda aldım şimdi sonuç bekliyorum ,şehir disindan arkadaşımın yönlendirmesi ile Kayseri acıbadem Mustafa tas hocaya gittim,bidaha olsa gidermeyim.kesinlikle hayır ,sonucum olumlu olsada kimseye tavsiye etmiyorum çünkü ilk nedeni hocaya ulaşmak çok zor ve Aslı adındaki sekreteri beni bu tedaviden soğuttu ,bayandan resmen korkuyordum soru soramiyordum soru sormaya çekiniyordum,Mustafa hocayı bı muayenede bı de transfer esnasında gördüm kendisi cana yakın ama ekibinden asla memnun kalmadım

Ben Semih hocada karar kılmıştım canım. Ona gittim.

Güzel sonuçlar alın inşallah ben de aynı şeyi düşünüyorum umarım okurlar burayı da. Pozitifi de aldım ikizdi birinin kalbi durdu o olumsuzluklardan falan asla sorumlu tutmuyorum ama o ilme o ekip hakkaten yakışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…