• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri’de tüp bebek yaptıranlar yardımınıza ihtiyacım var?

Sanırım bizim başladığımızda 75ti bize önceden fiyat verdikleri için birkaç ay öncesi fiyat değişse de sağ olsun 65bin demişlerdi ama dediğiniz gibi şimdi 85gibi filandır şuan bize sadece transfere 50bin dediler tabi bizim transfer edeceğimiz zamana fiyat değişmezse 🤷‍♀️
Nasıl bir sistem yahu. Anlamak o kadar güç ki. Sürekli nasıl neden güncellenir ki şaka gibi. Düğün sektörü gibi

E Esra2015 gör burayı 🤗 75 se eğer tabiki yumurta toplama muayeneler kalp atışına kadar ve transfer dahil benimki donmuş embriyom çözdürüp biyopsi alındı ve genetiğe gitti o sağlıklı gelirse sadece transfer ücreti vercm o da 50bin dediler o zaman değişmezse tabi
Ha şimdi anladım canım çok teşekkür ederim ☺️ E Esra2015 bize bilgilerinizi aktarırsanız çok seviniriz

Nasıl bir sistem yahu. Anlamak o kadar güç ki. Sürekli nasıl neden güncellenir ki şaka gibi. Düğün sektörü gibi
İşte dönemlik her taraf değişiyor maalesef ben ilaçlara 20bin vermiştim 30olmuştur en az tüp bebek masraflı mutlaka genetiğe gönderin embriyolarınızı ama sakın ondan kaçmayın yoksa mazallah vermediğiniz parayı benim gibi kürtaj için vermek durumunda kalırsınız tek pişmanlığım genetiğe göndermediğim için manevi olarak da yıprandım

Merhaba arkadaşlar. Şimdiye kadar bir çok kez yumurta takibi +2 kez aşılama yaptırdım. Artık çok yıprandık maddi manevi. Bu nedenle yakın zamanda tüp bebek sürecine geçip bu ay ön görüşme yapmayı planlıyorum. Yozgatta yaşıyoruz.
Acıbadem hastanesini beğeniyorum. Orada Mustafa Taş hocayı düşünüyorum.
Onun dışında memorial da Semih Zeki Uludağ ve Erciyes Hastanesinde Ahmet Emin Mutlu hocaların yorumları güzel.
Deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız? Yada başka bir tavsiyeniz var mı ?
Merhaba ben şırnakta yaşıyorum 2 kez Ankarada tüp bebek deneyimim oldu malesef yumurtalar da kalitesiz çıktı transferler de olumsuz oldu. Doktoruma güvenim zedelendi çünkü en basit hsg yi bile bi daha deneyelim öyle çekelim dedi. Biz maddi manevi mahvolduk ta şırnaktan yalnız başıma kalkıp gittim maddi manevi mahvoldum. Baktım olmayacak kayseride gökalp öner hocayı ve mustafa taşı buldum. Kayseri de netleştim ama 2 doktor arasında kaldım. Sonra gökalp hocada ekstra yapay zeka var ve basite alınacak gibi değil. Bir de fiyatları karşılaştırdım her yapılan işlemde liste fiyatı mustafa taşın daha pahalıydı. Gökalp hocada başladık ilk ön görüşme ücretsiz eşimle gittik ve eski tüm rapor film ne varsa getir demişlerdi. 3 sene önce çektirdiğim hsgden tüpümde şiş olduğunu 10 dk’da fark etti ve bana sana tüp bebek yapmam tutmaz dedi. Önce embriyo hazırlıcaz kenara koycaz sonra tüpünü temizlicez en son transfer dedi 3 aylık plan çıkardı. Ne dediyse yaptık şuan 26 haftalık hamileyim. Allah razı olsun hemşireler de dahil tüm ekipten çok memnunum. Doktor resmen tüm tuşlara basıyor hiç bişeyi yabana atmıyor. Sonradan mustafa taş hakkında hoş olmayan başka şeyler de kayserideyken duydum doğru seçimi yapmışız Allaha şükür

Semih hocadan genç daha tecrübesiz ama reklamcı maalesef Semih hocanın yüzüne övgü yağdırsan yine de mütevazılığını bozmuyor
Semih hocanın ismini çok duydum. Çider diye bir dernek var biliyor musunuz? Orada indirimi de vardı. Bazı hocaların oluyor. Ahmet Emin Mutlu isminde bir hoca var onunda yorumu az ama hep güzel yorumlar. Fiyatıda diğerleri e göre daha makul. Keşke Semih hocanında olsaydı.

İşte dönemlik her taraf değişiyor maalesef ben ilaçlara 20bin vermiştim 30olmuştur en az tüp bebek masraflı mutlaka genetiğe gönderin embriyolarınızı ama sakın ondan kaçmayın yoksa mazallah vermediğiniz parayı benim gibi kürtaj için vermek durumunda kalırsınız tek pişmanlığım genetiğe göndermediğim için manevi olarak da yıprandım
Çok teşekkür ederim aklımda olacak söyledikleriniz

Semih hocanın ismini çok duydum. Çider diye bir dernek var biliyor musunuz? Orada indirimi de vardı. Bazı hocaların oluyor. Ahmet Emin Mutlu isminde bir hoca var onunda yorumu az ama hep güzel yorumlar. Fiyatıda diğerleri e göre daha makul. Keşke Semih hocanında olsaydı.
Ayy keşke memnun kalacağınıza eminim inşallah size şans getirir 🤲❤️

çok reklamcı diye duydum ben de canım eşim illa bi gidelim demişti hiç içim atmamıştı gitmedim
Ben bide Konya’dan git gel yapacaktım 5 saat yol . Adam hastalarla muhattap bile olmuyormuş doğru düzgün sadece pozitif olan hastalarını YouTube de reklam için paylaşıyormuş bide kötü yorumları siliyor ama tabi şikayet var ı ve kadınlar kulubunı silemeyince 😀😀okuduk gerçek yorumları

Merhaba ben şırnakta yaşıyorum 2 kez Ankarada tüp bebek deneyimim oldu malesef yumurtalar da kalitesiz çıktı transferler de olumsuz oldu. Doktoruma güvenim zedelendi çünkü en basit hsg yi bile bi daha deneyelim öyle çekelim dedi. Biz maddi manevi mahvolduk ta şırnaktan yalnız başıma kalkıp gittim maddi manevi mahvoldum. Baktım olmayacak kayseride gökalp öner hocayı ve mustafa taşı buldum. Kayseri de netleştim ama 2 doktor arasında kaldım. Sonra gökalp hocada ekstra yapay zeka var ve basite alınacak gibi değil. Bir de fiyatları karşılaştırdım her yapılan işlemde liste fiyatı mustafa taşın daha pahalıydı. Gökalp hocada başladık ilk ön görüşme ücretsiz eşimle gittik ve eski tüm rapor film ne varsa getir demişlerdi. 3 sene önce çektirdiğim hsgden tüpümde şiş olduğunu 10 dk’da fark etti ve bana sana tüp bebek yapmam tutmaz dedi. Önce embriyo hazırlıcaz kenara koycaz sonra tüpünü temizlicez en son transfer dedi 3 aylık plan çıkardı. Ne dediyse yaptık şuan 26 haftalık hamileyim. Allah razı olsun hemşireler de dahil tüm ekipten çok memnunum. Doktor resmen tüm tuşlara basıyor hiç bişeyi yabana atmıyor. Sonradan mustafa taş hakkında hoş olmayan başka şeyler de kayserideyken duydum doğru seçimi yapmışız Allaha şükür
Teşekkür ediyorum bilgileriniz için. Ben Yozgat’a ilk tayin olduğumda kendisine gittim ilk olarak. Kendisi üniversitede çektirdiğim ve birçok doktorum gördüğü rahim filmimi bunda tüpün açık mı değil mi belli değil tekrar çekeceğiz dedi. Neyse tamam dedim. Numarada ön görüşmedeyiz tüm bunlar olurken. Neyse muayene etti amh testime baktı. Ailede erken menepoz var mı sen erken menepoza girersin dedi tabi yıkıldık eşimle ağlamaya başladık. Muayene etti şuan çok yumurtan var ama önümüzdeki ay olmayabilir bunları hemen toplayalım dedi. Bu arada ben tüp bebek için gitmedim o dönem daha hiç aşılama bile yaptırmamıştım. Neyse bizi fiyatlandırma birimine gönderdi. Elimize takviye ilaçları yazdı gönderdi. Çıktık eşimle dünyamız başımıza yıkıldı. Hayatımızda duymadığımız kadar kötü cümleler duyduk. Ağlayarak gittik eczaneden takviyeleri aldık. Sonra Yozgat’a dönerken aklım başıma geldi. Dedim ki şimdiye kadar bu sonuçları birden fazla doktor gördü. Herkes sizin çocuğunuz olur hiç bir sorununuz yok dedi akıl tutulması yaşadık orada. Ben istemiyorum dedim eşime. Ertesi gün Acıbadem’e gittik. Allah razı olsun dünyalar tatlısı hocamı buldum. Hiç birşeyimizin olmadığını söyledi kendisi. Haklıydı da. Çünkü sanki tüm doktorlar yalan söylüyor gibi oldu Gökalp hocaya gidince. O nedenle ona gitmek aklımın ucundan dahi geçmiyor. Sağlıcakla alın evladınızı kucağınıza ama ben güzel bir deneyim yaşamadım

Ben bide Konya’dan git gel yapacaktım 5 saat yol . Adam hastalarla muhattap bile olmuyormuş doğru düzgün sadece pozitif olan hastalarını YouTube de reklam için paylaşıyormuş bide kötü yorumları siliyor ama tabi şikayet var ı ve kadınlar kulubunı silemeyince 😀😀okuduk gerçek yorumları
Siz kimde yaptırdınız acaba

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 🙏 kimde yaptırmıştınız kayseride
İlk yaptırdığım da şu an semih hocanın tedavi ettiği hastanede yaptırdım ama arzu yurci vardı tamamen acemilik hiç bir tedavi yapmadan transfer yaptı maalesef tabi başarısız oldu daha sonra acibademe gittim gokalp öner yaptı tedavimi Allah var çok ilgilendi ama oda zaten pek umut vermedi sonra bu profluk olayları patladı. Mustafa taşı görürdüm orada ama bilmiyorum bana çok antipatik gelmişti kendisi daha sonra da çok şeyler duyduk başka iyi proflardan tutta eczacıya kadar herkes uzak dur dedi. Benim eşimin doktoru gerçekten alanında çok iyi bi üroloji doktoru semih hoca onun öğrencisiymis çok ahlaklı ve çok iyi bir doktor kayseride birtek o var dedi bize üstelik kendisi ama bizim sorunumuz çok başka olduğu için iyi bir laboratuvar bulmamız gerekti

İlk yaptırdığım da şu an semih hocanın tedavi ettiği hastanede yaptırdım ama arzu yurci vardı tamamen acemilik hiç bir tedavi yapmadan transfer yaptı maalesef tabi başarısız oldu daha sonra acibademe gittim gokalp öner yaptı tedavimi Allah var çok ilgilendi ama oda zaten pek umut vermedi sonra bu profluk olayları patladı. Mustafa taşı görürdüm orada ama bilmiyorum bana çok antipatik gelmişti kendisi daha sonra da çok şeyler duyduk başka iyi proflardan tutta eczacıya kadar herkes uzak dur dedi. Benim eşimin doktoru gerçekten alanında çok iyi bi üroloji doktoru semih hoca onun öğrencisiymis çok ahlaklı ve çok iyi bir doktor kayseride birtek o var dedi bize üstelik kendisi ama bizim sorunumuz çok başka olduğu için iyi bir laboratuvar bulmamız gerekti
Anladım inşallah yavrunuza kavuşursunuz sağlıcakla teşekkür ederim

Mustaca tas’ a asla ama asla bulasmayin tamamen showman . Bana rahim filmi bile cekmeden tup bebek yapti. Zerre bilgileri ve ilgileri yok acibadem markasinin ve instagramin arkasina siginmis yapiyor bisiler

Back