• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri’de tüp bebek yaptıranlar yardımınıza ihtiyacım var?

Teşekkür ediyorum bilgileriniz için. Ben Yozgat’a ilk tayin olduğumda kendisine gittim ilk olarak. Kendisi üniversitede çektirdiğim ve birçok doktorum gördüğü rahim filmimi bunda tüpün açık mı değil mi belli değil tekrar çekeceğiz dedi. Neyse tamam dedim. Numarada ön görüşmedeyiz tüm bunlar olurken. Neyse muayene etti amh testime baktı. Ailede erken menepoz var mı sen erken menepoza girersin dedi tabi yıkıldık eşimle ağlamaya başladık. Muayene etti şuan çok yumurtan var ama önümüzdeki ay olmayabilir bunları hemen toplayalım dedi. Bu arada ben tüp bebek için gitmedim o dönem daha hiç aşılama bile yaptırmamıştım. Neyse bizi fiyatlandırma birimine gönderdi. Elimize takviye ilaçları yazdı gönderdi. Çıktık eşimle dünyamız başımıza yıkıldı. Hayatımızda duymadığımız kadar kötü cümleler duyduk. Ağlayarak gittik eczaneden takviyeleri aldık. Sonra Yozgat’a dönerken aklım başıma geldi. Dedim ki şimdiye kadar bu sonuçları birden fazla doktor gördü. Herkes sizin çocuğunuz olur hiç bir sorununuz yok dedi akıl tutulması yaşadık orada. Ben istemiyorum dedim eşime. Ertesi gün Acıbadem’e gittik. Allah razı olsun dünyalar tatlısı hocamı buldum. Hiç birşeyimizin olmadığını söyledi kendisi. Haklıydı da. Çünkü sanki tüm doktorlar yalan söylüyor gibi oldu Gökalp hocaya gidince. O nedenle ona gitmek aklımın ucundan dahi geçmiyor. Sağlıcakla alın evladınızı kucağınıza ama ben güzel bir deneyim yaşamadım
Herkesin deneyimi farklı demek ki biz çok umutsuz gitmiştik benim birçok sorunlarım vardı kendisi beni çok güzel yönlendirdi. Biz de ne söylese yaptık, bilmiyorum sizin yaşadıklarınız farklı benim ki farklı olmuş keşke öyle olmasaymış

Mustaca tas’ a asla ama asla bulasmayin tamamen showman . Bana rahim filmi bile cekmeden tup bebek yapti. Zerre bilgileri ve ilgileri yok acibadem markasinin ve instagramin arkasina siginmis yapiyor bisiler
Aynen bana da bi rahim filmi çekmeden yumurtalarimi toplama başladılar gitti bütün yumurtalarim heba oldu

Aynen bana da bi rahim filmi çekmeden yumurtalarimi toplama başladılar gitti bütün yumurtalarim heba oldu
Dolandiricinin teki bizden dondurmadigi yumurtanin da dondurma parasini aldilar olaydan 3 sene sonra o hastanede baska bi isleme gittigimde aciga cikti hala da vermemek icin direniyorlar sacmasapan tipler

Ha şimdi anladım canım çok teşekkür ederim ☺️ E Esra2015 bize bilgilerinizi aktarırsanız çok seviniriz
Cnm benim Semih hocada 3.tedavim ilk tedavimde 1 kızım oldu 1 tane donmuş vardı o negatif oldu şuan tekrardan başladık benim 3.tedavim olduğu için bide biz Ocak ayında görüşüp anlaştık Şubat'ta başlayacağız diye bana 70 bin dediler ama şuan 85 yapmışlar bunda transfer testler muayeneler hersey dahil yani ilaç olarakta gonal f 2 tane ovitrelle cetrotide 3 tane bunlara 25 bin para verdim ama mutlaka ovitrelle tedavi öncesi alın onu bulursanız gonal f filan uygun fiyata alabiliyorsunuz ovitrelle bulunmuyor o yüzden eczaneler liste fiyatından veriyor ilaçları

Dolandiricinin teki bizden dondurmadigi yumurtanin da dondurma parasini aldilar olaydan 3 sene sonra o hastanede baska bi isleme gittigimde aciga cikti hala da vermemek icin direniyorlar sacmasapan tipler
Konuyu açmam iyi olmuş valla bir tane güzel yorum gelmedi şimdiye kadar. Bunca hamile kalan insan nerde acaba 😅

Cnm benim Semih hocada 3.tedavim ilk tedavimde 1 kızım oldu 1 tane donmuş vardı o negatif oldu şuan tekrardan başladık benim 3.tedavim olduğu için bide biz Ocak ayında görüşüp anlaştık Şubat'ta başlayacağız diye bana 70 bin dediler ama şuan 85 yapmışlar bunda transfer testler muayeneler hersey dahil yani ilaç olarakta gonal f 2 tane ovitrelle cetrotide 3 tane bunlara 25 bin para verdim ama mutlaka ovitrelle tedavi öncesi alın onu bulursanız gonal f filan uygun fiyata alabiliyorsunuz ovitrelle bulunmuyor o yüzden eczaneler liste fiyatından veriyor ilaçları
Anladım. 2. Anladığım kadarıyla ilk tedavinden kalan donmuş embriyo idi. Yani Gonal f yi başka eczanelerden alırsak daha uyguna geliyor o şekilde doğru mu anladım canım.

Ben bide Konya’dan git gel yapacaktım 5 saat yol . Adam hastalarla muhattap bile olmuyormuş doğru düzgün sadece pozitif olan hastalarını YouTube de reklam için paylaşıyormuş bide kötü yorumları siliyor ama tabi şikayet var ı ve kadınlar kulubunı silemeyince 😀😀okuduk gerçek yorumları
Ayy gerçekten Allah korumuş canım 🙈🤲

Ah birde en baştan başlandığında süreç ne kadar yani kaç ay sürüyor acaba. Tabi kişiye göre değişir ama bir çok doktorun söylediğine göre bende de eşimde de sorun olmadığını söylüyorlar.

Anladım. 2. Anladığım kadarıyla ilk tedavinden kalan donmuş embriyo idi. Yani Gonal f yi başka eczanelerden alırsak daha uyguna geliyor o şekilde doğru mu anladım canım.
Aynen canım yani biz ggonal f 900 olanı 8000 e bulduk çoğu yerden ama bize tek başına ovitrelle çatlama iğnesi ni veren olmadu bu ilaçları alırsanız ovitrelleyide veririz dediler hiçbiryerde bulamadık o iğneyi tek başına mecbur kalıp aldık normalde ilaçlar 25 tutuyor ama indirimli hali 18 di 7 bin fazla verdik sırf o iğne olmadığı için tedavi öncesi mutlaka ovitrelleyi tek başına olarak ara bul yani

Ah birde en baştan başlandığında süreç ne kadar yani kaç ay sürüyor acaba. Tabi kişiye göre değişir ama bir çok doktorun söylediğine göre bende de eşimde de sorun olmadığını söylüyorlar.
Yani şuan benim iğnelerin 4.günü cumartesi kontrolüm var eğer geliştiyse 11.gün gibi toplanıyor sonrası döllenmesi ne bağlı nasip bakalım canım

Hamile kalan çok yok diye düşünüyorum. Sosyal medyada pozitif çıkanların çoğu bence sonra negatife dönüyor kimyasala vs.ben şunu farkettim oradayken.yurt dışından gelen hastalarla daha çok ilgileniyorlar.onlardan daha çok tedavi ücreti alınıyormuş. Birde bize uygulanan işlemler onlarda en çok 2 haftada bitiyor .ve yurt dışından gelenlerde pozitif daha çok.

Merhaba ben şırnakta yaşıyorum 2 kez Ankarada tüp bebek deneyimim oldu malesef yumurtalar da kalitesiz çıktı transferler de olumsuz oldu. Doktoruma güvenim zedelendi çünkü en basit hsg yi bile bi daha deneyelim öyle çekelim dedi. Biz maddi manevi mahvolduk ta şırnaktan yalnız başıma kalkıp gittim maddi manevi mahvoldum. Baktım olmayacak kayseride gökalp öner hocayı ve mustafa taşı buldum. Kayseri de netleştim ama 2 doktor arasında kaldım. Sonra gökalp hocada ekstra yapay zeka var ve basite alınacak gibi değil. Bir de fiyatları karşılaştırdım her yapılan işlemde liste fiyatı mustafa taşın daha pahalıydı. Gökalp hocada başladık ilk ön görüşme ücretsiz eşimle gittik ve eski tüm rapor film ne varsa getir demişlerdi. 3 sene önce çektirdiğim hsgden tüpümde şiş olduğunu 10 dk’da fark etti ve bana sana tüp bebek yapmam tutmaz dedi. Önce embriyo hazırlıcaz kenara koycaz sonra tüpünü temizlicez en son transfer dedi 3 aylık plan çıkardı. Ne dediyse yaptık şuan 26 haftalık hamileyim. Allah razı olsun hemşireler de dahil tüm ekipten çok memnunum. Doktor resmen tüm tuşlara basıyor hiç bişeyi yabana atmıyor. Sonradan mustafa taş hakkında hoş olmayan başka şeyler de kayserideyken duydum doğru seçimi yapmışız Allaha şükür
Merhabalar canım
Sağlıcakla kucağına al bebeğini insallah. Beni hatırladın mi ?
Gökalp hocada 3 denemem oldu, 3 u de olumsuz oldu. Rahmin durumuna her zaman örnek rahim çok güzel dedi. Yapay zeka %90 gebelik gösterdi ama olumsuz oldu. Ben hocanın yapay zekasına güvenmiyorum hiç.

Merhaba ben şırnakta yaşıyorum 2 kez Ankarada tüp bebek deneyimim oldu malesef yumurtalar da kalitesiz çıktı transferler de olumsuz oldu. Doktoruma güvenim zedelendi çünkü en basit hsg yi bile bi daha deneyelim öyle çekelim dedi. Biz maddi manevi mahvolduk ta şırnaktan yalnız başıma kalkıp gittim maddi manevi mahvoldum. Baktım olmayacak kayseride gökalp öner hocayı ve mustafa taşı buldum. Kayseri de netleştim ama 2 doktor arasında kaldım. Sonra gökalp hocada ekstra yapay zeka var ve basite alınacak gibi değil. Bir de fiyatları karşılaştırdım her yapılan işlemde liste fiyatı mustafa taşın daha pahalıydı. Gökalp hocada başladık ilk ön görüşme ücretsiz eşimle gittik ve eski tüm rapor film ne varsa getir demişlerdi. 3 sene önce çektirdiğim hsgden tüpümde şiş olduğunu 10 dk’da fark etti ve bana sana tüp bebek yapmam tutmaz dedi. Önce embriyo hazırlıcaz kenara koycaz sonra tüpünü temizlicez en son transfer dedi 3 aylık plan çıkardı. Ne dediyse yaptık şuan 26 haftalık hamileyim. Allah razı olsun hemşireler de dahil tüm ekipten çok memnunum. Doktor resmen tüm tuşlara basıyor hiç bişeyi yabana atmıyor. Sonradan mustafa taş hakkında hoş olmayan başka şeyler de kayserideyken duydum doğru seçimi yapmışız Allaha şükür
Merhabalar canım
Sağlıcakla kucağına al bebeğini insallah. Beni hatırladın mi ?
Gökalp hocada 3 denemem oldu, 3 u de olumsuz oldu. Rahmin durumuna her zaman örnek rahim çok güzel dedi. Yapay zeka %90 gebelik gösterdi ama olumsuz oldu. Ben hocanın yapay zekasına güvenmiyorum hiç.
Semih hocada ilk görüşme ücretsiz mi ?

Aynen canım yani biz ggonal f 900 olanı 8000 e bulduk çoğu yerden ama bize tek başına ovitrelle çatlama iğnesi ni veren olmadu bu ilaçları alırsanız ovitrelleyide veririz dediler hiçbiryerde bulamadık o iğneyi tek başına mecbur kalıp aldık normalde ilaçlar 25 tutuyor ama indirimli hali 18 di 7 bin fazla verdik sırf o iğne olmadığı için tedavi öncesi mutlaka ovitrelleyi tek başına olarak ara bul yani
Yani şuan benim iğnelerin 4.günü cumartesi kontrolüm var eğer geliştiyse 11.gün gibi toplanıyor sonrası döllenmesi ne bağlı nasip bakalım canım
Normalde anladığım kadarıyla taze transfer yapıyor öyle olursa da bir ay içinde tamamlanıyor gibi oluyor. Peki embriyo olarak tek mi çift mi koyuyor yada soruyor mu ? Mesela sizde genetik teste gönderdiniz mi? Hakkınızı helal edin hiç bilgim olmadığı için soruyorum

Back