Teşekkür ediyorum bilgileriniz için. Ben Yozgat’a ilk tayin olduğumda kendisine gittim ilk olarak. Kendisi üniversitede çektirdiğim ve birçok doktorum gördüğü rahim filmimi bunda tüpün açık mı değil mi belli değil tekrar çekeceğiz dedi. Neyse tamam dedim. Numarada ön görüşmedeyiz tüm bunlar olurken. Neyse muayene etti amh testime baktı. Ailede erken menepoz var mı sen erken menepoza girersin dedi tabi yıkıldık eşimle ağlamaya başladık. Muayene etti şuan çok yumurtan var ama önümüzdeki ay olmayabilir bunları hemen toplayalım dedi. Bu arada ben
tüp bebek için gitmedim o dönem daha hiç aşılama bile yaptırmamıştım. Neyse bizi fiyatlandırma birimine gönderdi. Elimize takviye ilaçları yazdı gönderdi. Çıktık eşimle dünyamız başımıza yıkıldı. Hayatımızda duymadığımız kadar kötü cümleler duyduk. Ağlayarak gittik eczaneden takviyeleri aldık. Sonra Yozgat’a dönerken aklım başıma geldi. Dedim ki şimdiye kadar bu sonuçları birden fazla doktor gördü. Herkes sizin çocuğunuz olur hiç bir sorununuz yok dedi akıl tutulması yaşadık orada. Ben istemiyorum dedim eşime. Ertesi gün Acıbadem’e gittik. Allah razı olsun dünyalar tatlısı hocamı buldum. Hiç birşeyimizin olmadığını söyledi kendisi. Haklıydı da. Çünkü sanki tüm doktorlar yalan söylüyor gibi oldu Gökalp hocaya gidince. O nedenle ona gitmek aklımın ucundan dahi geçmiyor. Sağlıcakla alın evladınızı kucağınıza ama ben güzel bir deneyim yaşamadım