Canım ben kayseri acibademde gecen yıl ocakta tüp bebek tedavisine basladim.mustafa hocadan dolayı sosyal medyadan vs gördüm.ilk görüşmeden sonra mustafa hocayı doğru dürüst goremedik.1 ay sonra 2 doktor daha geldi.maalesef 7 ay boyunca mustafa hocayı 2-3 kez görebildik. Her seferinde başka doktor muayeneyi yapıyor yumurta topluyor ,herhangi bi işlemde mustafa hoca geliyor diyorlar gözünüzü açtığınızda başka doktor .bi sürü şey uygulandı bana birbirleriyle koordineli değiller birinin uyguladığı tedaviden diğerinin haberi yok.soru soracaksın mustafa hoca yok.bu süreçte insan ister istemez biraz ilgi alaka bekliyor.en son kontrolumde sinirlendim ben mustafa hocanin kontrol etmesini istiyorum dedim.bu süreçte maddi manevi çok yorulduk psikolojim alt üst oldu.zaten çok da pahalı bi yer.7 ayda en az 400 bin harcadık. Transfer günü bile moral sifirdi ,bi tedavimi de unutmuslar bi igneyle gecistirdiler 9 bin ödemiştim. Zaten sonuca da kimyasal oldu.1 ay sonra memorial zeki semih uludag hocaya gittim.o kadar pişman oldumki en başta semih hocaya gitmediğime. Her zaman her konuda sorularına cevap veriyor,her konuda açıklama yapıyor.kesinlikle gereksiz hic bi işlem yapmıyor.seni maddi manevi dusunuyor.emin adimlarla her şeyi arastirarark sürece başlıyor.ince eleyip sık dokuyor.ilk görüşmeye gittiğimde çıkışta eşime dedimki ,sonuç olumsuz da olsa uzulmeyecem dedim.daha ne olsun dedim.bence semih hoca bu işin kayseride duayeni tek geçerim.sonucum negatif oldu ama semih hocayla devam edecem martta tekrar.oyle kola mor mühürler basmayla vs olmuyor bu işler. Diğer tarafta pozitif çıkanların çoğu eminim sonradan negatife dönüyor. Sosyal medyaya aldanmayin. Reklam peşindeler.