Kayseri

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
953
1.304
113
43
kızlar tayinimi kayseriye aldırmayı düşünüyorum.eşimden ayrılıyorum yani kayseride yalnız yaşıycam.aileme yakın olduğu için tercih edicem.şehir hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

İstanbulda yaşıyorum.eski eşim burda yalnız oldugumu da biliyor.uzaklaltırması var ama elbet bitecek.manipülasyonu yalanı iftirası da çoktur.korkmuyorum ama ne bileyim aileme yakın olmak avantaj olur belki diyorum.bir yandan da kararsızım.

İstanbulda yaşıyorum.eski eşim burda yalnız oldugumu da biliyor.uzaklaltırması var ama elbet bitecek.manipülasyonu yalanı iftirası da çoktur.korkmuyorum ama ne bileyim aileme yakın olmak avantaj olur belki diyorum.bir yandan da kararsızım.

Denizi olan bir yere gidin bence
Kucuk ege kasabasi
Akdeniz gibi ...

Belki biz şanssız insanlar olduğumuz içindir bilmiyorum ama çok yamuk insanlar vardır orda. En iyi muhitinde oturursaniz çok sorun olmaz belki ama ona da güç yetmez

Şehir nasıl bilmem de üniversitede tanıştığım kayserilerle pek anlaşamıyorum hepsinin ortak özelliği de bi kendini beğenmişlik şehirlerini çok üstün görüyorlar. Hepsi öyle midir bilemem tabi ama şahsen atanmak istemeyeceğim bir şehir. Ayrıca İstanbul gibi bir yerden sonra zorlanırsın bence

kızlar tayinimi kayseriye aldırmayı düşünüyorum.eşimden ayrılıyorum yani kayseride yalnız yaşıycam.aileme yakın olduğu için tercih edicem.şehir hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Hakkınızda hayırlısı olsun, bir İstanbullu olarak İstanbul'da geçinmekten kolay olduğunu düşünüyorum.
Kendi ayaklarınızın üstünde duran sağlam bir kadınsınız anladığım kadarıyla. Böyle insanları tebrik ediyorum ya. Helal olsun. Bence siz her alanda kolayca başarılı olabilirsiniz. :KK9:

Ben bir kayseri gelini olarak size anlatmaya calisiyim 6 sene oturdum şimdi adanadayim kayseri sakin ve güzel bir şehir ama dedikoducu ve menfaatci insanlardır kimseyle muhatap olmazsanız hiç bi sıkıntıniz olmaz kiralar her kesime hitap eder uygun yerlerde var ama nezih semtler isterseniz biraz pahalı ama adana yi çok seviyorum ben kayseri mi adana mi deseler kesinlikle adana derim ama sivasa yakın tek gelişmiş şehir kayseri hakkınızda hayırlısı olsun

yani nasış bir hayatınız olduguna baglı. ama henel anlamda kendinizi tanıtmasaın komuslarınıza . zaten heryerde de kalmadı komsuluk. bir ankara degil ama bir kırsehirde degil.

Egeye git o zaman. Boşanmış bir kadın olarak iç anadolunun göbeğine hiç gerek yok.

Aynen
Boşanmış kadına tutucu şehirde soluk aldırmazlar

Konu sahibesi Milas, Bodrum, Şile, Söke, Muğla, Fethiye, Ilıca offff ne şehirler var ne yerler var güneşli denizli boşverin Kayseriyi siz.

Aynen
Boşanmış kadına tutucu şehirde soluk aldırmazlar

Konu sahibesi Milas, Bodrum, Şile, Söke, Muğla, Fethiye, Ilıca offff ne şehirler var ne yerler var güneşli denizli boşverin Kayseriyi siz.
Okurken agzimin sulari akti. :dondurma: Turkiye iyi de cevresi kotu:deli:

TRENDY1234 TRENDY1234 ben istanbulda yasıyorum ama karadenızlıyım :) bence rahat yasayabılecegın kalbı guzel ınsanların ama bırazda sabıt fıkırlı ınsanların oldugu bır yer :) yanı orduluyum sızede yakın ama bende aılemle yasayamam artık secme sansım olsa trabzonu falan ısterdım ınsanları cok ıyı oluyor :)

Back
X