- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Biraz da kişilik yapısı ile alakası var bu ezilme olayının. Kurbanlık koyun gibi melül melül bakan tipleri kusura bakmayın da ülkemiz insanı her yerde ham yapar zaten. Kendine güvenen tuttuğunu koparan tiplere bir şey olmaz.En güzel anlatan yazı olmuş. Millet rahatsız eden çok olur falan demiş kim durup dururken rahatsız etsin ki. Her yerde dengesiz insan var. Sonuçta sizde ben dulum diye gezmeyeceksiniz ortada. Kendi halinizde olursanız hiç kimse karışmaz. Üstelik hastane de calisacakmissiniz. Gayette nezih bir iş. Kimse karışmaz size. Burdakilerin abartilarina bakmayın siz. Ama yinede İstanbul'dan sonra zor gelebilir.
Rahatsız eden filan diyince korktum gelip kapımı çalacaklar hadi çık dişarı filan:)))şaka tabi.istanbulda kartal cevizlide yaşıyorum gerçekten görmeniz lazım insanlar sanki 1980 lerde yaşıyor suç oranıda çok yüksek.diyeceksiniz niye oturuyorsun o halde hastaneye yürüme mesafesi zaten kiracıyım yol trafik olayına girmek istemiyorum.en uygunu ben uçaga atlıyım gezeyim şu kayseriyi.kayseriyi begenmezsem bursa var aklımda b planıBiraz da kişilik yapısı ile alakası var bu ezilme olayının. Kurbanlık koyun gibi melül melül bakan tipleri kusura bakmayın da ülkemiz insanı her yerde ham yapar zaten. Kendine güvenen tuttuğunu koparan tiplere bir şey olmaz.
Yani evet, dengesizler her yerde bunları tutup Paris'in göbeğine yerleştirsen yine aynı olacakları için şehirle alakası yok. Yerlilerden bahsedilmiş de burası göç alıyor arkadaşlar, bir o kadar da dışarıdan insan var. Ben de yerli değilim yani.
Hastanede çalışacaksa, kamuda galiba tıp fakültesine falan düşer herhalde. Talas tarafında da ev bulursa, ulaşım yönünden kurtarır. Hem şehre de uzak olmaz. Yani çok da pahalı bir şehir değil aslında diye düşünüyorum ama...
İyi fikir, gelin görün yani. Biz ne kadar anlatsak da eksik olur. Bir de bana göre katlanılır olan bir yer size zindan gibi gelebilir. Bu nedenle kendiniz gözlemlerseniz iyi olur bence de.Rahatsız eden filan diyince korktum gelip kapımı çalacaklar hadi çık dişarı filan:)))şaka tabi.istanbulda kartal cevizlide yaşıyorum gerçekten görmeniz lazım insanlar sanki 1980 lerde yaşıyor suç oranıda çok yüksek.diyeceksiniz niye oturuyorsun o halde hastaneye yürüme mesafesi zaten kiracıyım yol trafik olayına girmek istemiyorum.en uygunu ben uçaga atlıyım gezeyim şu kayseriyi.kayseriyi begenmezsem bursa var aklımda b planı
Hiç gitmediği görmediği bir şehri sadece onyargilariyla hareket ederek kötülemek de bayağı ileri zekalı olmayı gerektirir.Gelismis sehirler olmalarina burada laf edecek biri oldugunu sanmiyorum, kimse o konuda bir sey demedi. Yalniz bu saydiginiz sehirlerde bosanmis bir kadinin tek basina rahatca yasayabilecegini soylemek bayagi saf olmayi gerektirir.
Cok uzgunum gercekten, bilmiyordum. Turkiye gormeyeli Danimarka olmus demek, ben hataliyim.Hiç gitmediği görmediği bir şehri sadece onyargilariyla hareket ederek kötülemek de bayağı ileri zekalı olmayı gerektirir.
Üst katimda kızıyla birlikte yaşayan boşanmış bir kadın yaşıyordu gayette rahatti. hiç kimsenin kadinin kapısına dayandığını görmedim kadının da hiç şikayet ettiğini görmedim.
Merak etmeyin iç Anadolu şehirlerinde boşanmış kadınlara kimse uzaylı yaratıklar gibi bakmıyor ya da boşanmış kadın avına çıkan kimseler değiller. Yaşamadan görmeden bilmeden sadece çok zekice tahminlerinizle yorum yapipta insanların kafasini bulandirmayin lütfen.
Siz bu ayrıntıya çok takılıyorsanız lütfen Kayseri'ye gitmeyin.Arkadaşlar boşanmış insanlara dul denilmiyor öncelikle bunu size hatırlatayım kocam ölmedi boşandım ben.bu ortaçag kafasındaki insanlar lütfen konumdan çıkıp gitsin çünkü onların benim dünyamda yeri yok ben 2017 yılında yaşıyorum.siz köy kahvesindeki kıro erkeklerin bayan versiyonusunuz.sizin fikirlerinize önem vermiyorum.
Dul diyen kim? Burada benim gordugum herkes yardimci olmaya calisiyor.Arkadaşlar boşanmış insanlara dul denilmiyor öncelikle bunu size hatırlatayım kocam ölmedi boşandım ben.bu ortaçag kafasındaki insanlar lütfen konumdan çıkıp gitsin çünkü onların benim dünyamda yeri yok ben 2017 yılında yaşıyorum.siz köy kahvesindeki kıro erkeklerin bayan versiyonusunuz.sizin fikirlerinize önem vermiyorum.
Gordum simdi, tamam.Dul diyen kim? Burada benim gordugum herkes yardimci olmaya calisiyor.
Yok pişman olmadım tabi. İstanbul'u bazen çok özlüyorum sonra orda geçirdiğim o kötü günler aklıma geliyor İnan gidip şükür namazı kıl diyorum kendime. Çok özlersem de gidip bikaç gün kalıp dönerim. 1,5 yıldır kayserideyim. Ya Kayseri öyle küçük bi şehir değil. Her tür insan var. Ben melikgazide oturuyorum şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Tamam ben boşanmadım ama çevremse o kadar çok ki boşanan. Bı zaten gayet doğal bi durum. Evlenmek nasıl doğalda boşanmak da doğal. Mesela benim kapı konuşumun ikinci evliliği. Kadın şükrediyor ya iyi ki Zamanında boşanmışım yeni bi hayatimın var diye. Aslen Kayseriliyim saha önce yaşamamış olsam da burda. Bizim köyün yarısı nerden baksan eşiyle anlaşamamış boşanmış yeni hayat kurmuş kesin. Valla kimsenin de rahatsız ettiği YÖK. Neresi burası Teksas mı Allah aşkına.Siz benim için iyi bir örneksiniz o zaman.kaç yıldır kayseridesiniz? Pişman olmadınız sanırım istanbuldan sonra
Hiç düşünmeyin buraya gelmek istiyorsanız gelin. Ben de çok ürktüm başta Ankara, istanbuldan sonra napacam diye. Boş gere korkmuşum. Ya bana iyi geldi kafamı dinlendirdi. Senin de ihtiyacın var buna belli ki.Siz benim için iyi bir örneksiniz o zaman.kaç yıldır kayseridesiniz? Pişman olmadınız sanırım istanbuldan sonra
Evet canım herşeyi burda bırakıp yeni bir hayat kurmak istiyorum.memur oldugum için gelirim her yerde aynı burda en kötü ev 300 milyar orda fiyatlar daha uygun peşinatım var orda kolayca evde alabilirim burda 1 milyara çok eski dökülen bir evde oturuyorum.ailemde sivasta zaten haftasonu bile giderim onlar gelir 2 saatlik yol. Burdaki arkadaşlar sen orda yapamazsın filan diyor kafam karışıyor.Hiç düşünmeyin buraya gelmek istiyorsanız gelin. Ben de çok ürktüm başta Ankara, istanbuldan sonra napacam diye. Boş gere korkmuşum. Ya bana iyi geldi kafamı dinlendirdi. Senin de ihtiyacın var buna belli ki.
Kimseye aldırma dememeden bilemezsin üstelik pişman olmazsın biz de bırdan ev aldık kocaman ev 150 bin şaka gibi üsteşin sıfır. Yasam ve geçim daha kolay burda. Benim eşim fuzulev de çalışıyor mesela şehir dışındaki müşterileri şehir içinden daha dazla. Yatırımlık yer. Rahat edersin alırsın da evini aylık en fazla bin ödersin bitti gitti. Sen hiç dert etme benxeEvet canım herşeyi burda bırakıp yeni bir hayat kurmak istiyorum.memur oldugum için gelirim her yerde aynı burda en kötü ev 300 milyar orda fiyatlar daha uygun peşinatım var orda kolayca evde alabilirim burda 1 milyara çok eski dökülen bir evde oturuyorum.ailemde sivasta zaten haftasonu bile giderim onlar gelir 2 saatlik yol. Burdaki arkadaşlar sen orda yapamazsın filan diyor kafam karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?