- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi TRENDY1234
Biraz da kişilik yapısı ile alakası var bu ezilme olayının. Kurbanlık koyun gibi melül melül bakan tipleri kusura bakmayın da ülkemiz insanı her yerde ham yapar zaten. Kendine güvenen tuttuğunu koparan tiplere bir şey olmaz.En güzel anlatan yazı olmuş. Millet rahatsız eden çok olur falan demiş kim durup dururken rahatsız etsin ki. Her yerde dengesiz insan var. Sonuçta sizde ben dulum diye gezmeyeceksiniz ortada. Kendi halinizde olursanız hiç kimse karışmaz. Üstelik hastane de calisacakmissiniz. Gayette nezih bir iş. Kimse karışmaz size. Burdakilerin abartilarina bakmayın siz. Ama yinede İstanbul'dan sonra zor gelebilir.
Yani evet, dengesizler her yerde bunları tutup Paris'in göbeğine yerleştirsen yine aynı olacakları için şehirle alakası yok. Yerlilerden bahsedilmiş de burası göç alıyor arkadaşlar, bir o kadar da dışarıdan insan var. Ben de yerli değilim yani.
Hastanede çalışacaksa, kamuda galiba tıp fakültesine falan düşer herhalde. Talas tarafında da ev bulursa, ulaşım yönünden kurtarır. Hem şehre de uzak olmaz. Yani çok da pahalı bir şehir değil aslında diye düşünüyorum ama...