- 25 Şubat 2016
- 953
- 1.304
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
kızlar tayinimi kayseriye aldırmayı düşünüyorum.eşimden ayrılıyorum yani kayseride yalnız yaşıycam.aileme yakın olduğu için tercih edicem.şehir hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbulda yaşıyorum.eski eşim burda yalnız oldugumu da biliyor.uzaklaltırması var ama elbet bitecek.manipülasyonu yalanı iftirası da çoktur.korkmuyorum ama ne bileyim aileme yakın olmak avantaj olur belki diyorum.bir yandan da kararsızım.
Haklisiniz ben de olsam tek yasamak isterdim ama Turkiye'nin cogu sehri buna uygun degil. Ben olsam Antalya, Izmir gibi sehirleri secerdim.Ailem sivasta ama orda çok rahat edemem.uç bir yaşantım yok ama tek yaşamaya alıştım.
kızlar tayinimi kayseriye aldırmayı düşünüyorum.eşimden ayrılıyorum yani kayseride yalnız yaşıycam.aileme yakın olduğu için tercih edicem.şehir hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Sivas öyle güzel bir şehir ki. Lezzetçi'nin köfteleri için bile orayı tercih ederdim ben olsam:)Ailem sivasta ama orda çok rahat edemem.uç bir yaşantım yok ama tek yaşamaya alıştım.
Egeye git o zaman. Boşanmış bir kadın olarak iç anadolunun göbeğine hiç gerek yok.Boşanmadan dolayı tayin hakkım var.haritadan begenebilirim
yani nasış bir hayatınız olduguna baglı. ama henel anlamda kendinizi tanıtmasaın komuslarınıza . zaten heryerde de kalmadı komsuluk. bir ankara degil ama bir kırsehirde degil.İstanbulda yaşıyorum.eski eşim burda yalnız oldugumu da biliyor.uzaklaltırması var ama elbet bitecek.manipülasyonu yalanı iftirası da çoktur.korkmuyorum ama ne bileyim aileme yakın olmak avantaj olur belki diyorum.bir yandan da kararsızım.
Egeye git o zaman. Boşanmış bir kadın olarak iç anadolunun göbeğine hiç gerek yok.
Okurken agzimin sulari akti.Aynen
Boşanmış kadına tutucu şehirde soluk aldırmazlar
Konu sahibesi Milas, Bodrum, Şile, Söke, Muğla, Fethiye, Ilıca offff ne şehirler var ne yerler var güneşli denizli boşverin Kayseriyi siz.