Kayseri Yeniden Buluuyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esracım mudurnde gelın canımcım..nolcak...hem hava guzel olunca kayserı parkta kımse olmazdelikafaduldendelikafadulden

Frambuaz hisarda bulussak mesela ozaman da mi olmaz?
senin acindan sadece mekani mi begenmedin?

Frambuaz hisarda bulussak mesela ozaman da mi olmaz?
senin acindan sadece mekani mi begenmedin?

canım hisara gittikten sonra kpye ne kalıyoki...:sm_confused:
Ufff ya bi ayar veremedik ha benneyaptımki

kesin karar istioruumm aarrrrtııııııııııııkkkk

Kiz baya kaliyor daha hisar da merkezde ama benim icin fark etmez cay bahcesi iyi frambuaz sadece mekan icin mi gelemiyor onu merak ettim, mekan da kotu bi yer degil ki bence.

Aslında karar kesin.
Çoğunluğa uyuyo şuan ki yer :sm_confused:

kesin karar istioruumm aarrrrtııııııııııııkkkk

Kiz herkes online olmadan hemen nasil pat diye karar verilir ki sordum sadece mekan mi tek sorunu diye yav bukadar da telasa dusmeyin daha 5 gun var elbet halledilir yav.

Kiz baya kaliyor daha hisar da merkezde ama benim icin fark etmez cay bahcesi iyi frambuaz sadece mekan icin mi gelemiyor onu merak ettim, mekan da kotu bi yer degil ki bence.

bak bende merak ettim sorun mekan mı acaba :uhm:
Ama merkezde daha iyi yerler varsa oralarda olabilir tabiki.
Fikir sunun belki daha iyi bi yer cıkar.
Ama burası hem acık hava hemde güzel bi yer kalabalık olursada nolcak ki biz kız kıza oturcaz :sm_confused:

kızçelerim bende mekanın merkezde olmasından yanayım ki işimden çıkıp gelebilicem bi yer olmalı...merkez olsunda mekan farketmessss...

kızlar sız mekanı belırleyin saatde 3 oldumu tamamdır nere olursa olsun gelcem bensırnaşık şeysırnaşık şey

ya zaten sohbetten kalabalığın farkında bile olmayız. tek sorun oturabilecek yer bulabilmekte

yanlız ben saat 3te işten çıkıyorum servis 15 dk da geliyo bizim evin oraya -tatlicadiarzu-
bende oraya 5 dkda koşarım senağlama

ayyyyy aşkolsun yaa ben diğer tarfata otobüs bekler gimi sizi beklomm dedim heral öğle yemeğinde sanıyodummm((((((((

Bende katiliyorum sana canim hem kalabalik olsa bile masalarin aralarinda baya mesafe var gibi geldi bana yani kalabalik bizi baglamaz.
Daha once de yazdim burayi begenmeyen arkadaslar baska oneride bulunsunlar en cok nere secilirse orada anlasiriz ama kimse kayseri park civari disinda baska oneride bulunmadi cogunluk ta buraya karar verdi sanirim ama rapunzel frambuaz da gelsin dedigi icin sordum sadece mekan mi onun sorunu yoksa merkez olmasi mi? Ya birde bu telas nedir ben onu anlayamadim variriz bir sonuca canim bu gidisle cay bahcesi olacak gibi ama digerlerinden de fikir almakta bi zarar yok degil mi.

Relaxxxx mannn. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…