• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Yeniden Buluuyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sımdık cıkıyom aksama gelı bakarım nereye karar verdınız dıyeşakkıdışakkıdı
evde temzılık benı bekler..:delphin:
herkese bol sohbetlerhihoyyythihoyyyt

ya zaten sohbetten kalabalığın farkında bile olmayız. tek sorun oturabilecek yer bulabilmekte
belki rezervasyon olayı vardır onların bi gönllü ayar verebilirmi yoksa ben mi gideyim.
Tam sayı belli olsun halledelim onu kaydirigubbakcemile5
ben sımdık cıkıyom aksama gelı bakarım nereye karar verdınız dıyeşakkıdışakkıdı
evde temzılık benı bekler..:delphin:
herkese bol sohbetlerhihoyyythihoyyyt

güle gülee kolay gelsin canım.
İnşallah verecez son 5 gün içinde kaydirigubbakcemile3

belki rezervasyon olayı vardır onların bi gönllü ayar verebilirmi yoksa ben mi gideyim.
Tam sayı belli olsun halledelim onu kaydirigubbakcemile5

çay bahçesinde rezervasyon olacağını sanmıyorum ama bize özel yapabilirler belki bilemiyorumCADIARZU

tamam frambuaz gelsin bi bakalımm..ya muhtemelen açık bi mekan oldugu ve haftasonu olupt akarabalık bi mekan oldugunu tahmin ettiği için yokk demiştir kocası..malum ortalık zirzop kaynıo...valal ben merkezdeki hertürlü mekana açağım varsa fikri olan sülesinn yanii....

mrb kızlarr ilk buluşmaya gelememiştim daha doğrusu sonradan haberim olmuştu buna gelmek istiyorum kısmet olursa

ama tabi öleee uyduruk mekanlarıda kimse kabul etmio bende etmem tabii..şöl eçay içebilicemiz 1.sınıf yerler bizim için daha güvenliolur kızlar hani zirzop meselesi...öleler gelemz o tarz yerleree

tamam frambuaz gelsin bi bakalımm..ya muhtemelen açık bi mekan oldugu ve haftasonu olupt akarabalık bi mekan oldugunu tahmin ettiği için yokk demiştir kocası..malum ortalık zirzop kaynıo...valal ben merkezdeki hertürlü mekana açağım varsa fikri olan sülesinn yanii....

Canim sorun sadece oysa ben dun oradan gectim gayet sakin keyfli bi yer oyle zirzoplar da yoktu pek hani almer deseniz anlarim orasi hakkatten oyle hafta sonlarinda ama bence burasi oyle degil yada bana dun oyle denk geldi bilemicem.

camdankalp hoşgeldin canımda..ben seni ilk defa görüorum buralarda...

mrb kızlarr ilk buluşmaya gelememiştim daha doğrusu sonradan haberim olmuştu buna gelmek istiyorum kısmet olursa

Kiz diger bulusmada ben kayserili gordugum herkese haber vermistim sana da verdim diye hatirliyorum, ama simdi gelmekle telafi edebilirsin. :dance:

camdankalp38 canım merhaba.seni görüyom kız arada gebelik topiklerde hamişmisin de baaam :delphin: sende gel tabi bekleriz...gönlümüz her üyeye açıktır...alır bağrımıza basarız Şeniz

sensim sen öl ediosan öledir..valla bende yakın bi zamanda kızarkadaşımla orda çay içmiştik üstelik yine cumartesiydi bende bi problem yaşamadım..ilk başta mekan olarak tereddütlerim oldu ama gidince öle olmadıgını farketimm aammaaan hem sen kendini bildikten sonra nolcak dicem ama bu benim fikrim işte kocişler hiçde öle düşünmüooo

sensim sen öl ediosan öledir..valla bende yakın bi zamanda kızarkadaşımla orda çay içmiştik üstelik yine cumartesiydi bende bi problem yaşamadım..ilk başta mekan olarak tereddütlerim oldu ama gidince öle olmadıgını farketimm aammaaan hem sen kendini bildikten sonra nolcak dicem ama bu benim fikrim işte kocişler hiçde öle düşünmüooo

Canim bende oyle diyorum bana da oyle geldi hic gitmedim ama oradan gectikce goruyorum da gayet sakin ve keyfli bi yere benziyor herkes kendi halinde takiliyor gibi gorunuyor ki zaten kotu bi yer olsa bizim kocisler de izin vermez degil mi.

camdankalp38 canım merhaba.seni görüyom kız arada gebelik topiklerde hamişmisin de baaam :delphin: sende gel tabi bekleriz...gönlümüz her üyeye açıktır...alır bağrımıza basarız Şeniz

yok hamile değilim olmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

Canim bende oyle diyorum bana da oyle geldi hic gitmedim ama oradan gectikce goruyorum da gayet sakin ve keyfli bi yere benziyor herkes kendi halinde takiliyor gibi gorunuyor ki zaten kotu bi yer olsa bizim kocisler de izin vermez degil mi.

heeeçççç..kıs bişi diiimmi benim herüfün yine haberi olmıcak haa sizle buluştugumu bilcek ama arkadaşlarım olarak yani..kk olayını falan bilmioo..oğlum kaynanatörün arkasından okadar attıımm şimdi bide kalkıp ben kk ya üyeyimmi diimm aabuuww facia vallla...nan hem yalan sölemiomki siz benim arkadaşlarım deelmisinz???

Back