Bu sefer gelmeyi ben de çoooook istiyorum kızlar.. Tek tereddütüm buluşma yeri Çok üzgünüm çoook Eşim oraya izin vermeyebilir mirmirmirmir Geçen seferki gibi Kayseri Parkta ya da onun karşısındaki Neşve'de falan buluşsak olmaz mı???? Hem Esra'nın da gelmesi kolay olur...Ne dersiniz???
Bu sefer gelmeyi ben de çoooook istiyorum kızlar.. Tek tereddütüm buluşma yeri Çok üzgünüm çoook Eşim oraya izin vermeyebilir mirmirmirmir Geçen seferki gibi Kayseri Parkta ya da onun karşısındaki Neşve'de falan buluşsak olmaz mı???? Hem Esra'nın da gelmesi kolay olur...Ne dersiniz???
Bana o civarlarda olduğu sürece her saat uyar..Diğer arkadaşlar ne der bilmem ama...
kayseriye 5 saat uzaktayım, malatyada
ben de mi gelsem acep
en çok de diloyu merak ediyom delikafadulden
delikafadulden gelsen ne güzel olur yaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ben belki malatya yada erzincanda yasarım evlenince bi kaç yıl alkisalkisalkis
Malatya çok güzel canım yaa :asigim: bende seni görmüş olurum hemde Şeniz
hanımlar merhaba bende kayseriliyim kayseri parkta çalışıyorum. kayserili olarak bir kez daha gurur duydum valla. kayseri pastırmadan başka bişey anlamaz diyene kapak olsun bu paylaşım alanı.
Hadi ama kizlar kesin bir karar verelim artik,
yoksa surekli fikir degisicek biri sunu istemicek digeri onu istemicek
birine su saat uygun olmicak digerine de o saat uygun olmicak.
Simdi herkes ne istiyor onu yazsin en cok oylamaya karar verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?