- Konu Sahibi EU1
-
yaw benim resimi görmeyen mi kaldı kaydirigubbakcemile3
Profilimde var bacum ordan bakılabülür.
Nezihem yani benim teklifim hiçe sayıldı galiba :dilcikar:
yaaa ben taaa hürriyetten çıkıp gelecem benneyaptımki
ben araya gırmeyım canımcım o zman sız bulusnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
cunku sız dıger bulusmada tanısmıtınız..bırbırınızı tanımanız daha kolay olur
Dilooo Allah seni ne etmesin cay bahcesinin resmini iki dk cek te gel diyordum bilmeyenler icin. kaydirigubbakcemile3
nezıheye hangıs uygunsa canımcım...benım ıcn hıc farketmezO nasıl laf canım CADIARZU
Bak sana bişi diyim.
Önceki buluşma yerine ilk gittim kapıda beklerken tatlıcık geldi.
biz daha önce birbirimizi görmediğimiz halde baktık güldük sarıldık Şeniz
Yani yabancılık cekeceğini hiç düşünme delikafaduldenŞeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaw ben işteyim nerden çekem kaydirigubbakcemile3
Ama yarın yada pazartesi eklerim :)))
Sen çık bi git cekte gel :)) şutarafagitti
kızçelerim beni şimdiden heyecan bastı yer banada uygun hemen geliveriirm valla burda...ayyyyy bakın tekrar sölüom oğlum hediyemi almadan gelmeyinn fallaaaa fururm siizii haaaaa
yaw ben işteyim nerden çekem kaydirigubbakcemile3
Ama yarın yada pazartesi eklerim :)))
Sen çık bi git cekte gel :)) şutarafagitti
İşte yüzsüz bi üye bakın bu kızla tanışmayanlar iyice düşünün öyle gelin sonradan pişman olmayasınız kaydirigubbakcemile3
Kiz buldum vallaha resmini. :teytey:
http://img268.imageshack.us/img268/5796/caybahcesil.jpg
hay canını yiyim senin Şeniz
Ozman tam nokta atışşı yapıyorum su köedeki reklam panosunun önünde buluşalım ilk defa gelecek olanlar tanır birbirini delikafadulden
bılemesem gelem gercekten..ya dılo gelsın yada benkaydirigubbakcemile2tamam la biliyim orayı :1closedeyes: orda yer ayırt edilimiyi :1shok: nise rapunzel gülüm yolunu değiştirme o zaman ben oraya gelirim şeker naniknanik ama hadi o gün başka reklam olursa panoda nasıl olacak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?