E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
herkese uygunsa cay bahcesine tamam diyoruz.
Evi yakın olan biri rezervasyon yaptırabilir yada ben telefon numarasını bulup ararım.
herkese uygunsa cay bahcesine tamam diyoruz.
Evi yakın olan biri rezervasyon yaptırabilir yada ben telefon numarasını bulup ararım.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenesra ayşe filan da gelsin ondan sonra net karar vereli bence
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.sa.sa.sa.s
devdas var frambuaz var tabı gelmek ısterlerse
sora sora bulurum artıkın napim :çok üzgünüm:
orda rezervasyon yapılan çay bahçesimi var :1shok: ben bilmiyim ay çok cahilim la biri özelden açıkça yazsın sinema onayın arka tarafta mı nise bilen biri önce benle buluşsun öleee gidek barim şakkıdı benle özel buluşup elimden tutup oraya götürmek isteyen arkidişler özelime beklerim naniknanik
orda rezervasyon yapılan çay bahçesimi var :1shok: ben bilmiyim ay çok cahilim la biri özelden açıkça yazsın sinema onayın arka tarafta mı nise bilen biri önce benle buluşsun öleee gidek barim şakkıdı benle özel buluşup elimden tutup oraya götürmek isteyen arkidişler özelime beklerim naniknanik
benı resımden tanımak ıstersenız sadece arkadas lıstemın gorecegı sekılde bır albumum var...bakabılırsınızkaydirigubbakcemile5
benı resımden tanımak ıstersenız sadece arkadas lıstemın gorecegı sekılde bır albumum var...bakabılırsınızkaydirigubbakcemile5
MasAllah hakkaten rapunzelsin hea.
sııt noluyo bakem..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ozele yazım canımcım...kkocıse derım benı ıkı gıbı carsııya atarkaydirigubbakcemile2rapunzel bacım yazdım saaa uygunsa buluşalım.melonim gülüm dediğin yer uzak kaliyi baaa fisfisfis nise orda görüşürük artıkın yupppy yerimseniben
Kiz dilooo resmini cek te gel hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?