• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Yeniden Buluuyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiz okadar duygu somurusu yaptin ki kameraya alasim geldi o ani. :roflol:

Bu sefer nasıl olur bilmiyom ama tatlıcıkla benim ilk buluşmam tam kameralıktı :roflol: :roflol:
Neyse bende en son geliyim bari hem assolistler sonradan gelir :1closedeyes: :roflol:

Simdi bizi tam tamina ev sahibi gibi gorup te ayaklarina hizmet beklemesinler de. naniknanik

bende geldım buraya..evımı supurem sılem sonra berbere gısem susulu olam..sonrada cay bahcesı....
apakda gelıyor sevındım kalabalık olcaz...ama nezıheyı hıc gormedım o nerelerde kac gundur

ben hızmet bekleım sensım ona gore...madem ev sahıbınz..szı kacta olcaksınızkı orda...

fazla süslenmeyin la en sönük ben kalacam galiba benneyaptımki

şimdi ben yavaş yavaş bahçeye doğru yaklaşırken önümde gördüğüm herkese kkdan mı diye mi soracam :roflol:
ya nasıl olacakkkk :uhm:
ya ben kırmızı gül takıyım da beni gören yanaşsın yanıma :roflol:

şimdi ben yavaş yavaş bahçeye doğru yaklaşırken önümde gördüğüm herkese kkdan mı diye mi soracam :roflol:
ya nasıl olacakkkk :uhm:
ya ben kırmızı gül takıyım da beni gören yanaşsın yanıma :roflol:

akpak canım ben senı arkads lıteme ekledım..benım resımlere bakabılırsın kullanıcı profılımden...
kızıl saclarım var...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Merak etme canim benim yanimda herkes isildar. naniknanik

Hadi kizlar ben cikiyorum halletmem gereken isler var, gorusuruz. Şeniz

cok da suslu gelmeme canımcım..bır fon cektırecem..bıde makyaj...
o kadr abıye kıyafet gıypde gelcemdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:1closedeyes: maşallah bi fön bi makyaj
La ben 5de kalktım gibiyim :roflol:

orda bir masa mı ayırttınız?
ay napsak ki?
çok iddaalı renkte kıyafet giyecek olan var mı? ben kahverengi giyecem de herhalde 10 kişiden 3ü benle aynı renk giyer.. :uhm:
bulduuuummm :1rolleyes:
aslında 20li yaşları yarılamış olupda 18inde gösteren birini görürseniz hemen yanaşın, o benim :roflol:

orda bir masa mı ayırttınız?
ay napsak ki?
çok iddaalı renkte kıyafet giyecek olan var mı? ben kahverengi giyecem de herhalde 10 kişiden 3ü benle aynı renk giyer.. :uhm:
bulduuuummm :1rolleyes:
aslında 20li yaşları yarılamış olupda 18inde gösteren birini görürseniz hemen yanaşın, o benim :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
herkes cıtırmı neeee:uhm:
ben henuz kara vermedım kıyafet konusunda .o bakımdan yaorum yapamıyacam..bakalım psıkoljım neye hazır hıssedecek..

Back