• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Yeniden Buluuyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kusura bakmayın sayfa çok olunca gözüm korktu :roflol:
bi de ilk sayfalarda nerede buluşsak diye baya konuşmuşsunuz bu böyle devam ediyor herhalde diye düşündüm
çok sağol a.s.

:roflol: ben resim var diye baş sayfalara bak dedim kaydirigubbakcemile2
Hatta alt gecitin yanında askeriye lojmanları var hemen yanında.
Orda bi tane reklam panosu var onun önünde bekliycez birbirimizi :))
Ama beni beklemeyin :roflol:

dilom yaaaa..o en güsel anı kaçırıcanmı yafrum beee....

askeriye lojmanlarını biliyorum
biz kayseriye taşınalı 3-4 ay oldu. eski stadı bilmiyorum ama galiba yerine büyük alışveriş merkezi yapılacak inşaattan bahsediyorsunuz.
siz beni dert etmeyin altımda araba var bulurum. biraz erken çıkarım zaten bir saat kalabileceğim sadece.
birbirimizi nasıl tanıyacaz?
yakamıza kırmızı gül mü taksak? kaydirigubbakcemile3

bi sensimin boynuna atlıcam bi göremde onuuuu..dilonunda yanaklarını ısırcammm....yaşasın kötülükkkötükedihüsokötükedihüso

askeriye lojmanlarını biliyorum
biz kayseriye taşınalı 3-4 ay oldu. eski stadı bilmiyorum ama galiba yerine büyük alışveriş merkezi yapılacak inşaattan bahsediyorsunuz.
siz beni dert etmeyin altımda araba var bulurum. biraz erken çıkarım zaten bir saat kalabileceğim sadece.
birbirimizi nasıl tanıyacaz?
yakamıza kırmızı gül mü taksak? kaydirigubbakcemile3

boooww arabası niimde varmışşş..bah bah bahhh..canım hemen o çay bahçesinin önünde reklam panosu varya orda buluşucas içeri girmeden önce...ilk buluşmada bende çok sorun ediodumda ama dilomla kikir kikir gülünce anladıkki biz kk kızıyız...yani dicem oki biz tanıman hiçde zor olmıcak merak etmeee

burdan yazmak istemiyorum geldiğimde konuşalım yerimseniben
iyice tanışır kaynaşırız

KIzlar merhaba, bende Kayseri'liyim ama Sakarya'da ikamet ediyorum. Benim yerimede gezin eğlenin olurmu, kucak dolusu hasretle sevgiler..:teytey:

aman aman sırf sen çatlama diye bile gelirim kaydirigubbakcemile3
gerçi hastane büyük herkes herkesi tanımaz tanıyamazzzz :jeyyar:

aman aman sırf sen çatlama diye bile gelirim kaydirigubbakcemile3
gerçi hastane büyük herkes herkesi tanımaz tanıyamazzzz :jeyyar:

sen yenimisin.
Eğer bi kaç yıldır calısıyosan ben kesin tanırım :roflol: gezip tozmadığım delik yoktu :jeyyar:
Ayrıca 6 senem geçti orda.a.s

Bendenizz ve ben ilk orada oluruz sanirim kizlar orada bekleyen iki kiz gorurseniz bilirsiniz. kaydirigubbakcemile2

Kiz okadar duygu somurusu yaptin ki kameraya alasim geldi o ani. :roflol:

Back