E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
heeeçççç..kıs bişi diiimmi benim herüfün yine haberi olmıcak haa sizle buluştugumu bilcek ama arkadaşlarım olarak yani..kk olayını falan bilmioo..oğlum kaynanatörün arkasından okadar attıımm şimdi bide kalkıp ben kk ya üyeyimmi diimm aabuuww facia vallla...nan hem yalan sölemiomki siz benim arkadaşlarım deelmisinz???
heeeçççç..kıs bişi diiimmi benim herüfün yine haberi olmıcak haa sizle buluştugumu bilcek ama arkadaşlarım olarak yani..kk olayını falan bilmioo..oğlum kaynanatörün arkasından okadar attıımm şimdi bide kalkıp ben kk ya üyeyimmi diimm aabuuww facia vallla...nan hem yalan sölemiomki siz benim arkadaşlarım deelmisinz???
he kıs diğerinde hiçbişi demediydimm..bendede ne cesaret varmış orda okadar çok çalışan arkadaşı varkiiii....aman artık söleseler de bişi olmas zaman aşımına uğradıııı
beeeennn talastayyıııımmmm :1closedeyes:
Bu seferki buluşmaya da gelemiyorum ben... senağlama Evleneli 4 yıl oldu annemin apt komşusu daha yeni gelecek oldu bana...O kadar gün çuvala girmiş gibi cts gelelim dediler..Bi sabah kahvesine geliriz dediler ama Kayseri ağzımı yaptı bilemiyorum tabi:dilcikar:
Planlarınıza yine dahil olamıyorum ben:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile5 ben eksik göremedim canım kaydirigubbakcemile2Simdi gelecek olanlarin listesi:
1.dilevinxx
2.tatlicik
3.nezihemmm
4.Sensi
5.rapunzell_82
6.bendenizz
7.meloni_m
8.leyla21
9.esraaaa86
10.camdankalp38
Toplam 10 kisiyiz sanirim arkadaslar, yanlisim varsa duzeltin.
Bu seferki buluşmaya da gelemiyorum ben... senağlama Evleneli 4 yıl oldu annemin apt komşusu daha yeni gelecek oldu bana...O kadar gün çuvala girmiş gibi cts gelelim dediler..Bi sabah kahvesine geliriz dediler ama Kayseri ağzımı yaptı bilemiyorum tabi:dilcikar:
Planlarınıza yine dahil olamıyorum ben:çok üzgünüm:
Simdi gelecek olanlarin listesi:
1.dilevinxx
2.tatlicik
3.nezihemmm
4.Sensi
5.rapunzell_82
6.bendenizz
7.meloni_m
8.leyla21
9.esraaaa86
10.camdankalp38
Toplam 10 kisiyiz sanirim arkadaslar, yanlisim varsa duzeltin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?