Yöresel Tarif Kayseri Yağlaması

Yöresel Yemekler
Nevoş tahmin etmiştim bu yemeği yapacağını:)Yine müthiş görünüyor.Bir parça yollasana:)Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canım
Hatırlarsan diğer ''Yöresel Yemekler''kategorisinde yapmış katılmamıştım..Gözüm kalmış bu kategoride aklıma hemen bu yemek geliyor..
Yapayım kurtulayım dedim
Yollayayım canım

Evet canım hatırladım.Sunumu ve resimleri beğenmemiştin galiba.İyiki katılmışsın.Herkes bu güzel tarifi görmüş olur.Yemiş kadar oldum canım sağol:)

Evet canım hatırladım.Sunumu ve resimleri beğenmemiştin galiba.İyiki katılmışsın.Herkes bu güzel tarifi görmüş olur.Yemiş kadar oldum canım sağol:)
Aslında katılma sebebim tarifi göstermekÇok güzel oluyor.Yarışmada daha çok kişi görüyor
Sağol canım

Nevos harıka gorunuyor
Yanılmadım ıste dogru tahmın
Cok ıstah acıcı gorunuyor
Denemek ıstedıgım fakat yerken nasıl olur dagılırmı dıye dusundugum bı tarıftı, aydınlatmıssın sagol elle yenılıyormus demek
Basarılar dılıyorum ısımız zor yıne hepsı bırbırınden guzel tarıfler

Teşekkür ederim canım
Evet sen tahmin etmiştin
Yok canım dağılmıyor Ama çok bekletmeden yemek gerekiyor..
Servis tabağına koyduğum gibi dilimlere ayırıyorsun.Daha sonra ister çatal ile ,ister elinle katları tek tek rulo yapıyorsun ve yoğurda batırıp hop ağzına atıyorsun
Haklısın tarifler çok güzel

Lısteye alındı

Off Nevoş nefis görünüyor
Sen yemiyorsun zaten hakkını bana yolla
Ellerine sağlık canım, başarılar dilesem mi diye düşündüm bir an
Başarılar canım

Off Nevoş nefis görünüyor
Sen yemiyorsun zaten hakkını bana yolla
Ellerine sağlık canım, başarılar dilesem mi diye düşündüm bir an
Başarılar canım
Teşekkür ederim canım
Yemediğimi kim söylediBugün akşama kadar pek birşey yemedim bütün gün koşturdum akşam bunu hakettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…