Teşekkür ederim canımNevoş tahmin etmiştim bu yemeği yapacağını:)Yine müthiş görünüyor.Bir parça yollasana:)Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Evet canım hatırladım.Sunumu ve resimleri beğenmemiştin galiba.İyiki katılmışsın.Herkes bu güzel tarifi görmüş olur.Yemiş kadar oldum canım sağol:)Teşekkür ederim canım
Hatırlarsan diğer ''Yöresel Yemekler''kategorisinde yapmış katılmamıştım..Gözüm kalmış bu kategoride aklıma hemen bu yemek geliyor..
Yapayım kurtulayım dedim
Yollayayım canım
Aslında katılma sebebim tarifi göstermekEvet canım hatırladım.Sunumu ve resimleri beğenmemiştin galiba.İyiki katılmışsın.Herkes bu güzel tarifi görmüş olur.Yemiş kadar oldum canım sağol:)
Ben de yapacağım:)Aslında katılma sebebim tarifi göstermekÇok güzel oluyor. Yarışmada daha çok kişi görüyor
Sağol canım
Yok seninkini deneyeceğim:)Yarışmaya mı katılacaksın?
Teşekkür ederim canımNevos harıka gorunuyor
Yanılmadım ıste dogru tahmın
Cok ıstah acıcı gorunuyor
Denemek ıstedıgım fakat yerken nasıl olur dagılırmı dıye dusundugum bı tarıftı, aydınlatmıssın sagol elle yenılıyormus demek
Basarılar dılıyorum ısımız zor yıne hepsı bırbırınden guzel tarıfler
Lısteye alındıTeşekkür ederim canım
Evet sen tahmin etmiştin
Yok canım dağılmıyorAma çok bekletmeden yemek gerekiyor..
Servis tabağına koyduğum gibi dilimlere ayırıyorsun.Daha sonra ister çatal ile ,ister elinle katları tek tek rulo yapıyorsun ve yoğurda batırıp hop ağzına atıyorsun
Haklısın tarifler çok güzel
Yaparsan sonucu bekliyorumLısteye alındı
Yazarım tabı belgelerım hemdeYaparsan sonucu bekliyorum
Evet canım tam bana göre:)Emin ol pişman olmazsınSenin damak tadına uygun olur
Severler canım mutlakaYazarım tabı belgelerım hemde
Bugun beytı yaparken kızlar bos lavası yemeyı cok sevdı tabı sonra yemegıde:) bunuda severler kesın
Teşekkür ederim LokumWaoooow Nevreste.. Yakışır
Süper
Teşekkür ederim canımOff Nevoş nefis görünüyor
Sen yemiyorsun zaten hakkını bana yolla
Ellerine sağlık canım, başarılar dilesem mi diye düşündüm bir an
Başarılar canım
Azıcık ucundan yollasaydın bariTeşekkür ederim canım
Yemediğimi kim söylediBugün akşama kadar pek birşey yemedim bütün gün koşturdum akşam bunu hakettin