Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İohaaaaaa maşallah bu ne yaaa ellerne aağlıkEki Görüntüle 2937235
Yine yeni bir yarışma ile daha Merhaba CaNıSıLaR
Bilmiyorum ve artık sayamıyorum bu kaçıncı yenilip yenilip yılmadan devam edişim.Neyse her yarışmada yeni şeyler öğrenip kendimi geliştiriyor olmak en büyük artı deyip başlayalım yeniden.
MALZEMELER
Lavaş İçin:
Eki Görüntüle 2937181
4 çay bardağı su
10 su bardağı un
1 paket instant maya
1 tatlı kaşığı tuz
Harç Malzemeleri:
Eki Görüntüle 2937182
Kıyma
3 adet yeşil biber
5 adet domates
1 adet orta boy soğan
1 çay bardağı sıvı yağ
2 Yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı su
Üzeri İçin:
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı Pınar Labne
1 çay kaşığı tuz
1 diş sarımsak(isteğe bağlı)
YAPILIŞI
Lavaşımızın Yapılışı:
Eki Görüntüle 2937184
Malzemelerimizi güzelce yoğuruyoruz ve 15 dk mayalanmaya bırakıyoruz.
Mayalanan hamurdan bezeler yapıp her bir bezeyi tabak boyu açıyoruz.
Açtığımız lavaşlarımızı teflon tavada arkalı önlü çevirerek pişiriyoruz.
Harcımızı Yapılışı:
Eki Görüntüle 2937186
Öncelikle kıymamızı tavamızın içine döküyoruz ve karıştırıp kapağını kapatıyoruz kendi suyunu salana kadar ara ara kavuruyoruz.
Rengi dönen kıymalarımıza yağını ilave ediyoruz ve biraz daha kapağı kapalı kavuruyoruz.
Ardından doğranmış soğan ve biberimizi ilave edip karıştırıyoruz.
Domatesimizide ilave edip biraz kavurduktan sonra salça,tuz ve kırmızı pul biberinide ilave ediyoruz.
Ardından 2 su bardağı sıcak suyumuzuda ilave edip kapağını kapatıyoruz ve pişmeye bırakıyoruz.
Ve hazır.
Üzerinin Sosunun Yapılışı:
Eki Görüntüle 2937188
Yoğurt, Pınar Labne,tuz,ve sarımsağımızı güzelce karıştırıyoruz.
Ve gelelim bu güzel lezzeti birleştirmeye
Eki Görüntüle 2937192
Bir adet lavaşımızın üzerine kıyma harcımızı yayıyoruz ve üzerine tekrar bir lavaş koyuyoruz.Ardından tekrar üzerine kıyma harcımızı derken bu şekilde 6 kat yapıyoruz.Enson ortasına 2 yemek kaşığı yoğurtlu labneli sosumuzu ileve ediyoruz.
Veeee buyrun sunuma
Eki Görüntüle 2937199 Eki Görüntüle 2937200 Eki Görüntüle 2937202 Eki Görüntüle 2937206 Eki Görüntüle 2937208 Eki Görüntüle 2937210 Eki Görüntüle 2937212 Eki Görüntüle 2937214 Eki Görüntüle 2937215 Eki Görüntüle 2937216 Eki Görüntüle 2937218 Eki Görüntüle 2937220 Eki Görüntüle 2937221 Eki Görüntüle 2937222 Eki Görüntüle 2937223 Eki Görüntüle 2937224 Eki Görüntüle 2937226 Eki Görüntüle 2937229 Eki Görüntüle 2937238
Hayırlı ve güzel yerlere çıksın yürüdüğünüz her yol...
Yaaa çok teşekkür ederim ablacimmm valla bunları duymak çok güzelmiş beeçok sevindirik oldummPerim sanat eseri yapmış
Ellerine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Oylama başladı koşYaaa çok teşekkür ederim ablacimmm valla bunları duymak çok güzelmiş beeçok sevindirik oldumm
Sorma canomyaa valla tam zamanıni buldu bitecek birde bana sor ya aklım hep burdaydiPeriiii
Netin bitecek zamanı değildi beee
Süper olmuş, mükemmel olmuş. Ne desem az kalır. Kendini aştın artık
Harika bir sunum. Ellerine emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum
Geliyorum hemeenOylama başladı koş
Bu sefer şeytanın bacağını kırdın bence
Offf yine bi tablo gelmiş ellerine sağlık peri harika görünüyor, o nedir öyle
Perişkom yaaa resmen pasta olmuş muhteşemmm bu sefer geliyo ınş gelmekte olan çok iyisin kuzum, ellerine sağlık başarılar dilerim canım perişim
Elinize sağlık harika görünüyor.
Blue sen ne ettin böyle
Bayıldım, ustalık eserin olmuş.
Oooo harika mı desem, muhteşem mi desem? Gözlerim bayram etti Peri Sunuma , ışığa ve kayseri yağlamasına bayıldım. Ağzım sulandı. Canım çekti . Bende mi yapsam akşam yemeğine bilemedim. Afiyet olsun Yarışmada bol şans diliyorum
Ayyyy bayyyyyyyyyyilirim
Çok güzel olmuş canım Perişim Bayıldım, ellerine sağlık, bir de benim konumda benim sunumum sönük kalır diyordun, harika olmuş valla ellerine hakim olmuşsun, gereksiz süsleme yapmadan , tarifi ön plana çıkaran bir sunum yapmışsın, çok da iyi yapmışsın başarılar dilerim canım
Aman aman nereye düştüm
Harika görüntü, bol şanslar
Çok güzel görünüyorrr
Ellerine sağlık canım boll şans
Çok güzel olmuş ellerine saglik
Ooooo Cook güzel olmuş başarılar diliyorum
Ellerine sağlık Periciğim Çok güzel görünüyor gerçektenBol şanslar
Baýılacam harikaaaaa
yiiiiiiiiiiiii lililuuşşşşşşşşşşşşşş
harika görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kargolasana perimmmmmm
İohaaaaaa maşallah bu ne yaaa ellerne aağlık
Müthiş olmuş pericanım ellerinesağlık olsun başarılardiliyorum yarışmada şansın çok yüksek diyim hemen
Kayseri diyince geldim.. vayyyyhhhh vayhhhh
Üşenmesem denemeyi cok istediğim, merak ettiğim bir tarif.
Bu arada şahane görünüyor. Ağzımın suyunu toplamaya çalışıyorum
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Cooook teşekkür ederim canlarimmOy kullanip yahu kim yapmis bu saheseri diye bakayim demistimm senmissinnn ef sa ne gorunuyor yaaa ellerine saglik
Kazandın yavru kuşum daha ne olsunCooook teşekkür ederim canlarimm
Vallahi kaç senedir sponsordan yüzüm gülmedi inşallah busefer şeytanın bacağını fena kırarım
Çok mutlu oldum beğenmenize
Çok mutlu oldum valla lımmm cokkkKazandın yavru kuşum daha ne olsun
101 kereÇok mutlu oldum valla lımmm cokkk
Ben hiç yorulmayayım hazır konuyu üstüme alayım
Bencede al, garip gibi kalmasın caanım yemek. Baksana tel tel maşallah
Kıyamam
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Rica ederim ne demek
Teşekkür ederim
Aaa perişim sen ne zaman editör oldun
Yok konu benim, peri benim için yaptı
Işte böyle vefalı arkadaşlar hep lazım bize nevoş canom sen niye bana fellah yapmadin bakim C A N O
Severim tabisiii ama vermiyim şimdi tarifi yaaa ilk kez kazanmaya yakınımİşte Perim beni çok sever sağ olsun
Yemekler kategorisinin fotosuydu inş. Biri yapmaz dedim ve karşıma çıkan kategori engeli var mı
SüperAynen öyle. Kayseri yağlaması deyince 1 Somer şef, 2 sen 3 peri gelecek aklıma
Benden dayak istiyormuş
Yıldız Tilbe aplamiz degilmi bunu söyleyenHepinizden nefret ediyorum ama yanlızda canım sıkıliyor
Beni de dövsene
Baaak ya fenasinizzzzz valla nasıl kaçırdım bu mahabbetiiiiiEmin misinTersim pis
Rica ederim canım. HakettinSorma canomyaa valla tam zamanıni buldu bitecek birde bana sor ya aklım hep burdaydi
Ay çok teşekkür ederim fistigim ya çok mutlu oldum
Rica ederim canım. Hakettin
Cook teşekkür ederim tatlımEllerine sağlık pericim harika olmuş
Süper oldu pericim ellerine sağlık olsun.Cooook teşekkür ederim canlarimm
Vallahi kaç senedir sponsordan yüzüm gülmedi inşallah busefer şeytanın bacağını fena kırarım
Çok mutlu oldum beğenmenize