• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kayseri veya Antep’de sperm problemi için iyi bir üroloji doktoru öneriniz var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde Maraştayız😊 burada hiç iyi doktor yok gerçekten. Bende o yüzden çevre illere bakıyorum ne yapacaksınız peki?
Şimdi ben önder ercana gidicem eşim içinde bişey yapmayacağız biraz bırakalım kendihaline dedik

Hanımlar merhaba 🌞 eşimde sperm problemi var doktor arayışındayız. Antep veya Kayseri’de önereceğiniz bir doktor var mıdır bunun için??
Merhaba , ben de kayserideyim doktor bakıyorum sizin gibi . Buranın yabancısıyız, yardımcı olmayı çok isterdim ☺️ Benim eşimde 8 yıl önce varikoselden ameliyat olmuş tekrar test verdik iki hafta önce varikosel yenilenmiş ameliyat dedi doktor ama eşim ameliyat olmak istemiyor . Bizde bitkisel şeyler ve vitamin kullanıyoruz . Siizn eşinizin değerleri nasıl acaba

Merhaba , ben de kayserideyim doktor bakıyorum sizin gibi . Buranın yabancısıyız, yardımcı olmayı çok isterdim ☺ Benim eşimde 8 yıl önce varikoselden ameliyat olmuş tekrar test verdik iki hafta önce varikosel yenilenmiş ameliyat dedi doktor ama eşim ameliyat olmak istemiyor . Bizde bitkisel şeyler ve vitamin kullanıyoruz . Siizn eşinizin değerleri nasıl acaba
Merhaba ☀️ Bizde hareketlilik baya düşük, morfolojide tamamen sıkıntılı. Bize de varikosel var dedi buradaki doktor ve vitamin verdi. Fakat bazı doktorlar bir sürü tahlil vs istiyor bizimki sadece sperme baktı ve 3 tane hormona. Hemen varikosele bağlıyorlar. Her varikosel olan çocuk sahibi olamasaydı oooo 😀 tamam o da etken ama başka etkenler de olabilir. Uzun lafın kısası, bu yüzden detaylı doktor arayışına girdim. Gerçekten bu konuyu bilen biri olsun istiyorum. Bu arada bizde nevşehire taşınacağız bende bu yüzden kayseri’de doktor arıyorum. Şimdilik antep’e yakınız diye oraya gideceğiz. Kayseri için birbirimize yardımcı olalım. Sizde sonuçlar nasıl?

Merhaba ☀ Bizde hareketlilik baya düşük, morfolojide tamamen sıkıntılı. Bize de varikosel var dedi buradaki doktor ve vitamin verdi. Fakat bazı doktorlar bir sürü tahlil vs istiyor bizimki sadece sperme baktı ve 3 tane hormona. Hemen varikosele bağlıyorlar. Her varikosel olan çocuk sahibi olamasaydı oooo 😀 tamam o da etken ama başka etkenler de olabilir. Uzun lafın kısası, bu yüzden detaylı doktor arayışına girdim. Gerçekten bu konuyu bilen biri olsun istiyorum. Bu arada bizde nevşehire taşınacağız bende bu yüzden kayseri’de doktor arıyorum. Şimdilik antep’e yakınız diye oraya gideceğiz. Kayseri için birbirimize yardımcı olalım. Sizde sonuçlar nasıl?
Bence de tek bir doktorla kalmamalı , iyice araştırmak lazım. Nevşehir buraya baya yakın burdan doktor bakmanız siizn için daha iyi olur tabi ☺️ Biz iki hafta önce test verdik 6 aydır bebek olmayınca eşim kendi test vermek istedi . Toplam sayımız 43 milyon , ileti hareketli 25 di sanırım hareketsiz 72. Morfoloji yazmıyor sanırım o da 1 ya da 2 dir. Biz hemen aktara gittik burdan araştırdığım bir kaç otu , keçi boynuzu , incir , kuruyemiş ve keçi boynuzu özü aldık onları kullanıyor eşim şimdilik . Testi perhizin 5. Ya da 6. Günü vermiştik sanırım sonucu biraz da o etkiledi şimdilik böyle devam ediyoruz ☺️

Bence de tek bir doktorla kalmamalı , iyice araştırmak lazım. Nevşehir buraya baya yakın burdan doktor bakmanız siizn için daha iyi olur tabi ☺ Biz iki hafta önce test verdik 6 aydır bebek olmayınca eşim kendi test vermek istedi . Toplam sayımız 43 milyon , ileti hareketli 25 di sanırım hareketsiz 72. Morfoloji yazmıyor sanırım o da 1 ya da 2 dir. Biz hemen aktara gittik burdan araştırdığım bir kaç otu , keçi boynuzu , incir , kuruyemiş ve keçi boynuzu özü aldık onları kullanıyor eşim şimdilik . Testi perhizin 5. Ya da 6. Günü vermiştik sanırım sonucu biraz da o etkiledi şimdilik böyle devam ediyoruz ☺

inşaallah şifa olur 😊 testi birkaç kez tekrarlamakta yarar var diye biliyorum. Tek bir sonuca göre karar verilmemeli. Vitamini doktor mu verdi?

Kayseride memorial hastanesinde oğuz ekmekçioğlu var. Önerilen bi doktor. Bende kendi rahatsızlığım için gitmiştim memnun kalmıştım. İsterseniz bi araştırın kızlar 🙂

inşaallah şifa olur 😊 testi birkaç kez tekrarlamakta yarar var diye biliyorum. Tek bir sonuca göre karar verilmemeli. Vitamini doktor mu verdi?
İnşallah ☺️ Biz kendimi aldık şimdilik e vitamini için evicap200 aldık sayıya iyi geliyormuş. Proxed plus I çok öneriyorlar kararsız kaldık , sanırım ondan da alacağız

Kayseride memorial hastanesinde oğuz ekmekçioğlu var. Önerilen bi doktor. Bende kendi rahatsızlığım için gitmiştim memnun kalmıştım. İsterseniz bi araştırın kızlar 🙂
Doktorlara bakarken bu ismi görmüştüm sanki , teşekkür ederim aklımda olacak ☺️

İnşallah ☺ Biz kendimi aldık şimdilik e vitamini için evicap200 aldık sayıya iyi geliyormuş. Proxed plus I çok öneriyorlar kararsız kaldık , sanırım ondan da alacağız
E vitamininin fazlası çok zararlı aman dikkat edin. Bize de art-med verdi buradaki doktor. 3 ay kullanıp aşılama yaptırın dedi, sonra da ameliyat olursun varikoselden dedi. Ama vitamin ne kadar etkili olacak bilmiyorum. Bakalım antepteki ne diyecek bu haftasonu gideceğiz. Sizinle durumlarımız baya aynı gibi mutlaka yazarım buraya.

Bebek düşünmeye başladığımızdan beri çevremde kimi duysam hamile, sosyal medyaya giriyorum hamile , tv yi açıyorum hamile inşallah en kısa zamanDa bizim de olur bebeğimiz ☺️

Bebek düşünmeye başladığımızdan beri çevremde kimi duysam hamile, sosyal medyaya giriyorum hamile , tv yi açıyorum hamile inşallah en kısa zamanDa bizim de olur bebeğimiz ☺
Ay sormayın gerçekten. Bi anda bütün arkadaşlarım anlaşmış gibi aynı dönemde hamile kaldırlar :KK48::KK48:

Bebek düşünmeye başladığımızdan beri çevremde kimi duysam hamile, sosyal medyaya giriyorum hamile , tv yi açıyorum hamile inşallah en kısa zamanDa bizim de olur bebeğimiz ☺
Yaa inşaallah 🤲 benimde öyle hep... siz ne kadardır evlisiniz?

E vitamininin fazlası çok zararlı aman dikkat edin. Bize de art-med verdi buradaki doktor. 3 ay kullanıp aşılama yaptırın dedi, sonra da ameliyat olursun varikoselden dedi. Ama vitamin ne kadar etkili olacak bilmiyorum. Bakalım antepteki ne diyecek bu haftasonu gideceğiz. Sizinle durumlarımız baya aynı gibi mutlaka yazarım buraya.
Evicapın 400 olanına yanı şeyi yazmışlar biz de 200 olanını aldık çok bilmediğimizden. Bence yeme içme çok etkili oluyor bir de keçi boynuzu . Takipteyim sizi ☺️ Herkes diyorım kafadan attığım ay hamile kaldım diyor , nasıl kafadan atacağız 🤷‍♀️

Bir de evliliğin ilk ayında hamile kalanlar var , çok imreniyorum gerçekten 🙂 siz de durumlar nasıl
Evet onlara ayrı hayranım zaten :KK48: :KK48:
bizde yaklaşık 2 yıllık evliyiz. 15 aydır istiyoruz ama nasip bakalım bekliyoruz 😊

Back
X