Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu bende gördüm fakat internet yanıltıcı olabiliyor. Daha önce tedavi olanların yorumlarını daha çok önemsiyorum. Sizde mi doktor arayışındasınız?Antep te bir doktor vardı galiba Murat Mermerkaya herhalde .İnstagram da baktım baya iyi bir doktora benziyor
Eşim de ona gitmeyi düşünüyordu giden birisi iyi olmadığını söyledi vazgeçtikAntep te bir doktor vardı galiba Murat Mermerkaya herhalde .İnstagram da baktım baya iyi bir doktora benziyor
Evet ama biz şimdilik bulunduğumuz şehirde bir doktora gidiyoruz sonuç alamazsak Ankara da Kaan Aydos a gitmeyi düşünüyoruz .Bu işler biraz şans işi galiba.Hastadan hastaya yorumları çok değişebiliyorEvet onu bende gördüm fakat internet yanıltıcı olabiliyor. Daha önce tedavi olanların yorumlarını daha çok önemsiyorum. Sizde mi doktor arayışındasınız?
Bizde Diyarbakırdayız şu an bir doktorda ilaç tedavisine başladık .Aslında Antep’i düşündük ama oraya gideceğimize Ankara’ya Kaan Aydos a gideriz diye düşündük .Burdaki doktordan sonuç alamazsak öyle yapacağızEşim de ona gitmeyi düşünüyordu giden birisi iyi olmadığını söyledi vazgeçtik
Evet Ankaraya gitmeniz daha mantıklı olur. İnşaallah Diyarbakır’da çözüm bulursunuz da gerek kalmaz başka yerlere tabiiBizde Diyarbakırdayız şu an bir doktorda ilaç tedavisine başladık .Aslında Antep’i düşündük ama oraya gideceğimize Ankara’ya Kaan Aydos a gideriz diye düşündük .Burdaki doktordan sonuç alamazsak öyle yapacağız
Bende çok reklam yapan insanlara güvenmiyorum o yüzden sizlere sormak istedim. Kime gittiniz peki??Eşim de ona gitmeyi düşünüyordu giden birisi iyi olmadığını söyledi vazgeçtik
İnşallah ama bizim doğal yolla bebek sahibi olma şansımız yok gibi bir anda hız ve sayı o kadar yükselmez herhalde tüp bebek öncesi spermleri kaliteleştirelim şansımızı artıralım istiyorum açıkçasıEvet Ankaraya gitmeniz daha mantıklı olur. İnşaallah Diyarbakır’da çözüm bulursunuz da gerek kalmaz başka yerlere tabii
Nasıldı peki beğendiniz mi?biz bir aydır Özkan aydın leylek ile tedaviye başladık bu ay bizi amerikan hastanesi gürhan gökçe beye yönlendirdi. Gittik bir ay sonra tekrar gürhan beye kontrole gideceğiz. bizde herşey sıfır
Bize de aşılama öncesi kaliteyi arttırmayı önerdiler. Hiç belli olmaz, inşaallah doğal yolla da olur.İnşallah ama bizim doğal yolla bebek sahibi olma şansımız yok gibi bir anda hız ve sayı o kadar yükselmez herhalde tüp bebek öncesi spermleri kaliteleştirelim şansımızı artıralım istiyorum açıkçası
evet ilgili bir doktorNasıldı peki beğendiniz mi?
Bizde de sıfıra yakın her şey. Ne önerdi size? Tahlil istedi mi? Bizim gittiğimiz doktor sadece sperm analizi ve varikosele baktı ilaç verdi. Tahlil falan yapmadı.evet ilgili bir doktor
canım benim ikinci evliliğim olacak. bundan 18 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş değerler değişmemiş. şimdi biz ilk doktorda bütün hormon tahlilleri yapıldı testesteron biraz düşük solda 2.1 mm varikosel çıktı genetik normal. spermiogramda değerler sıfır fakat volüm çok az 0,6 ml. proxeed plus ve klomen kullanıyordu bir aydır. gürhan hoca da tetradox ve aceplus selenyum vermiş. ayrıca kendi hazırladığı bir karışım varmış bitkisel onu vermiş. birde hormon testlerini yenilemesini ve inhibin b tahlili istemiş. bir ay daha kullanacak ilaçları ve tüm testlerle tekrar doktora gidecek. duruma göre ya varikosel yada tese önericek sanırım.Bizde de sıfıra yakın her şey. Ne önerdi size? Tahlil istedi mi? Bizim gittiğimiz doktor sadece sperm analizi ve varikosele baktı ilaç verdi. Tahlil falan yapmadı.
Anladım canım, doktorların hepsi standart prosedür izliyor sanırım bu biraz daha günceli takip eden bir doktor. Çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler içincanım benim ikinci evliliğim olacak. bundan 18 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş değerler değişmemiş. şimdi biz ilk doktorda bütün hormon tahlilleri yapıldı testesteron biraz düşük solda 2.1 mm varikosel çıktı genetik normal. spermiogramda değerler sıfır fakat volüm çok az 0,6 ml. proxeed plus ve klomen kullanıyordu bir aydır. gürhan hoca da tetradox ve aceplus selenyum vermiş. ayrıca kendi hazırladığı bir karışım varmış bitkisel onu vermiş. birde hormon testlerini yenilemesini ve inhibin b tahlili istemiş. bir ay daha kullanacak ilaçları ve tüm testlerle tekrar doktora gidecek. duruma göre ya varikosel yada tese önericek sanırım.
rica ederim ne demek, allah hepimizin gönlündekini hakkımıza hayırlı eylesin.Anladım canım, doktorların hepsi standart prosedür izliyor sanırım bu biraz daha günceli takip eden bir doktor. Çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler içininşaallah size iyi gelir. Biz de randevu alalım bakalım. Doğru hekimi bulmak çok önemli.
Amin, inşaallah.rica ederim ne demek, allah hepimizin gönlündekini hakkımıza hayırlı eylesin.
Biz k.maraştayız araştırma hastanesine gidiyorduk sonuç alamadık bıraktıkBende çok reklam yapan insanlara güvenmiyorum o yüzden sizlere sormak istedim. Kime gittiniz peki??
Bizde MaraştayızBiz k.maraştayız araştırma hastanesine gidiyorduk sonuç alamadık bıraktık