- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Aminn inşalh bende geldim yine kontrol inşallah güzel sonuçlanır kaçıncı gününüz transfer sonrası ne zaman kan vereceksinizAynı ilaçlarmış dozu farklıydı bende 150 vuruyordum. Şifa olsun ikimizede inşallah
Ya yasak olan zaten cazip gelr ya hepYok bunlar transferden sonra yasak yumurta toplamaya kadar herşeyi ye iç sınır yok benim şuan kolaya gözüm düşüyor vallahi
Tam 10 gün sonra vereceğim. Ayın 26 sında. İşin garip tarafı hiç bir belirtim yok iyi mi kötü bişey mi bilmiyorum moralimide bozmak istemiyorum ama içim içimi yiyor.. sizin belli oldumu toplama gününüz ?Aminn inşalh bende geldim yine kontrol inşallah güzel sonuçlanır kaçıncı gününüz transfer sonrası ne zaman kan vereceksiniz
Sonucu iyi olsunda ben razıyım vallahiYa yasak olan zaten cazip gelr ya hepneyse dayancaz artık bende kahveye düşkünümdür de artık biraz bekleriz ne yapalım
İnşallah tutunmuştur sana. Belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen de çok oluyor hem daha 10 gün var ccanımTam 10 gün sonra vereceğim. Ayın 26 sında. İşin garip tarafı hiç bir belirtim yok iyi mi kötü bişey mi bilmiyorum moralimide bozmak istemiyorum ama içim içimi yiyor.. sizin belli oldumu toplama gününüz ?
İnşallahİnşallah tutunmuştur sana. Belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen de çok oluyor hem daha 10 gün var ccanım
Erken değil mi belirti için olumludur ya inşallah iyi düşünün benim çarşamba toplama işlemi olacak büyük ihtimal sizin belli olacağı gün de transfer olacakTam 10 gün sonra vereceğim. Ayın 26 sında. İşin garip tarafı hiç bir belirtim yok iyi mi kötü bişey mi bilmiyorum moralimide bozmak istemiyorum ama içim içimi yiyor.. sizin belli oldumu toplama gününüz ?
Bide transfer sonrası iğne ilaç verdi mi doktor yine vurucaz mı iğne ya çok sıkıldım artık daTam 10 gün sonra vereceğim. Ayın 26 sında. İşin garip tarafı hiç bir belirtim yok iyi mi kötü bişey mi bilmiyorum moralimide bozmak istemiyorum ama içim içimi yiyor.. sizin belli oldumu toplama gününüz ?
Yumurta toplama işleminden sonra antibiyotik progestan hormon ilacı verdi ama ben onu beceremedim ( kullanımı biraz müstehcen yerden di )Bide transfer sonrası iğne ilaç verdi mi doktor yine vurucaz mı iğne ya çok sıkıldım artık da
İnşallah hayırla sonuçlanır toplaman işleminiz. Allah yardımcınız olsun dua edelim birbirimizeErken değil mi belirti için olumludur ya inşallah iyi düşünün benim çarşamba toplama işlemi olacak büyük ihtimal sizin belli olacağı gün de transfer olacakben 7. gün falan veririm sanırım kan ya bekleyemem hiç
Off bir sürü yine bişiler yalan iğne oksapar sanrım kan sulandırıcı iğne o çok acıtıyor biliyorum ya peki progestan iğnesi acıtıyor mu bende sulandırıcı yerine onu vursam yaYumurta toplama işleminden sonra antibiyotik progestan hormon ilacı verdi ama ben onu beceremedim ( kullanımı biraz müstehcen yerden di )transfer bittikten sonra bir sürü ilaç yazdı hemşire eşim gitti aldı geldi. Transfer sonrası anlatırım dedi. Odaya çıktıktan sonra geldi aldığımız ilaçları anlattı. Folik asit bir kaç hormon hapı yine falan. Birde iğne yazmış 3 kutu onuda birini vurdu ve baya yakan bir iğneydi. Diğerlerini 3 günde bir hastaneye git vurul dedi. Tamam dedim doktor gelincede progestan ilacını yapamadığını söyledim. Oda hemen iğnesine geçelim dedi. O yakan iğneyi falan kullanma sadece progestanın iğnesini kullan dedi. Şuan 3 4 tane hap birde iğne kullanıyorum. Ama iğne hapa bakarak biraz daha pahalı malesef özele giriyor karşılamıyor sigorta .
Aminn inşallah dualarımda olacaksınız Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin zor süreçler bugun çatlatma iğnesini de vurdum 3.iğnem oldu artık günlerdir yoruldum birazİnşallah hayırla sonuçlanır toplaman işleminiz. Allah yardımcınız olsun dua edelim birbirimizeben 16 sında tranferim oldu 26 su ptesi günüydü sanırım öğreneceğim. :) Bende heyecanlıyım nasıl anlatamam
1 embriyo transferi oldu 2 tane dondurduk biz toplamAminn inşallah dualarımda olacaksınız Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin zor süreçler bugun çatlatma iğnesini de vurdum 3.iğnem oldu artık günlerdir yoruldum birazneyse değecek inşallahhh az kaldı 1 hafta sizin ya hadi inşallah kaç tane konuldu embriyo
Yok acıtmıyor fazla ama artık her yer delik deşik oldugu için biraz yer bulmakta zorlanıyorum ister istemez.Off bir sürü yine bişiler yalan iğne oksapar sanrım kan sulandırıcı iğne o çok acıtıyor biliyorum ya peki progestan iğnesi acıtıyor mu bende sulandırıcı yerine onu vursam yagerçekten maddi manevi zor inşallah güzel sonuçlar alırız bir daha yaşamayız
Bende 1 embriyo istiyorum ya ikiz olma ihtimali var 2 de istemiyorum da ikiz1 embriyo transferi oldu 2 tane dondurduk biz toplam
Of evet ya kevgire döndük resmenYok acıtmıyor fazla ama artık her yer delik deşik oldugu için biraz yer bulmakta zorlanıyorum ister istemez.Amin inşallah
Aynen bende ikiz istemiyodum. Rabbim isteyenlere versin. İnşallah teki tutar. Eğer tutmazsa ikisini birden transfer ettiririmBende 1 embriyo istiyorum ya ikiz olma ihtimali var 2 de istemiyorum da ikiz
KesinlikleOf evet ya kevgire döndük resmen
Ya bana da herkes o kadar çektin koydur 2 tutmuyor biri zaten dediler ama riske atamam yani olabilir ikisi de tutar falanAynen bende ikiz istemiyodum. Rabbim isteyenlere versin. İnşallah teki tutar. Eğer tutmazsa ikisini birden transfer ettiririm
heralde
Aminn inşallah heyecanla bekliyorum sizinde sonuçlarınızıKesinliklesonuçlarımız güzel olur inşallah burdan güzel haberlerimizi veririz inşallah birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?