- 19 Kasım 2020
- 22.057
- 48.161
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
İnşallah inşallah sonucu burada paylaş bizimle. Senin kaç yıl oldu evleneli. Ben 3.5 yıllık evliyim Pkos varAnladım hiç duymamıştım neyse geçti artık inşallah da gitmem gerekmez tedavim olumlu sonuç verir de
Merhaba ben Kayseri Memorial arzu hanım ile başladım tedaviye. Dün tranferimi yaptı. İnşallah 10 gün sonra hayırlı sonuçlar alırız. Şuan için bir sorunum olmadı :)Olmadı kuzum kaldım öyleaslında bi kaç konu açılmış ama hepsine ulaşamadım çoğu üye girmemiş uzun zamandır. Bende yeniden yaptıracak olan varsa diye yeni konu açtım bakalım
Merhaba ben Kayseri Memorial hastanesi Arzu hanım ile başladım tedaviye. Dün tranferimi yaptı. Bekleme sürecindeyim. İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimize. Sormak istediğiniz varsa yardımcı olabilirim. :)Merhaba kızlar yakın zamanda kayseri de tüp bebek yaptıran ya da yaptıracak olan var mı? Hangi doktora gittiniz yada gideceksiniz?
Aminn inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız. Memorıal nasıl genelde ilgi alaka olarak yani kişiye özel tedavi mi uygulandı size yoksa standart ilaçlar mı verildi. Bide kaç yumurta toplandı kaçı döllendi.Merhaba ben Kayseri Memorial hastanesi Arzu hanım ile başladım tedaviye. Dün tranferimi yaptı. Bekleme sürecindeyim. İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimize. Sormak istediğiniz varsa yardımcı olabilirim. :)
İnşallahAminn inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız. Memorıal nasıl genelde ilgi alaka olarak yani kişiye özel tedavi mi uygulandı size yoksa standart ilaçlar mı verildi. Bide kaç yumurta toplandı kaçı döllendi.
Hadi inşallah tutunur sağlıkla gelişir. Bizde semih beyi düşünüyoruz bakalım öncesinde rapor çıkartcam. 3.5 yıllık evliyim Pkos var bende deİnşallahBen daha önce ana binasına bile hiç gitmemiştim. 3 ay önce Arzu hanım ile görüşmeye gittik. İlaçlı rahim filmi istedi. Çektirdim. Bir sorun yoktu tüpler açıkmış. Herşey çok güzeldi bende zaten bir problem yoktu. Eşimde sperm sayısı çok iyiydi fakat hareketlilik düşüktü. 3 ay bekledik ama olmadı. Adetin 2. Günü gittik. Tüp bebeğe karar verdi. Daha öncesinden orada yaptıran hiçbir tanıdıgım yok başkalarına ne ilaç verdi bilmiyorum ama gonalf 900 verdi. Hergün 150 vuruldum. Cetrotide verdi 4 kutu. Birde ovitrelle çatlatma iğnesi bunları kullandım. Sonra yumurta topladı 18 yumurtam toplandı 8 i olgunlaştı. 1 ini transfer etti 2 tanede dondurduk. :)
Amin inşallah.. herkesin hakkında hayırlısı olsunHadi inşallah tutunur sağlıkla gelişir. Bizde semih beyi düşünüyoruz bakalım öncesinde rapor çıkartcam. 3.5 yıllık evliyim Pkos var bende de
Yazarım tabiki ben 4 senelik evliyim ama 2 yıldır istiyoruz hiçbir sebep yok sebepsiz inferlite denildi yani dışta gözüken sebep yok tabiki içten bişiler engeldir deİnşallah inşallah sonucu burada paylaş bizimle. Senin kaç yıl oldu evleneli. Ben 3.5 yıllık evliyim Pkos var
Bende çarşamba falan yumurta toplama işlemim olacak sonra transfer hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız ya bende arzu hanımı seçtim ilk tüp bebek deneyimimMerhaba ben Kayseri Memorial hastanesi Arzu hanım ile başladım tedaviye. Dün tranferimi yaptı. Bekleme sürecindeyim. İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimize. Sormak istediğiniz varsa yardımcı olabilirim. :)
Aynen vardır bi sebebi onunda inşallah güzel haberlerinizi alırızYazarım tabiki ben 4 senelik evliyim ama 2 yıldır istiyoruz hiçbir sebep yok sebepsiz inferlite denildi yani dışta gözüken sebep yok tabiki içten bişiler engeldir de
Amin inşallahBende çarşamba falan yumurta toplama işlemim olacak sonra transfer hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız ya bende arzu hanımı seçtim ilk tüp bebek deneyimim
Ayy çok heyecanlı transfer aşamasında ağrı olmuyor değil mi ben hsg anestezi almadan çektirdim de ağrısız demişti acıbadem de Mustafa taşAmin inşallahBenimde ilk denemem. Yumurta toplama işleminde anestezili olduğu için çok sorunsuz oluyo hiç korkma. Benim sadece toplama bittikten sonra biraz agrım olmuştu. İlk 2 gün baya zorlanmıştım. Umarım sende olmaz. Bittikten sonra yaz muhakkak
Anestezi verip toplaması hepsi toplam yarım saat 45 dk sürdü. Çok az bir sürede bitti. Hiç birşey hissetmedim toplama sırasında. Ama eve geldikten sonra çok şiddetli kasık agrılarım oldu. Birde benim canım tatlı değildir ağrı eşiğim çok yüksektir ama baya ağrı çektim. Transfer en kolayıydı. Anestezi yok işlem 10 dk sürüyor. Hemen bitiriyor 1 saat sonra falan çıkarıyolar hastanedenAyy çok heyecanlı transfer aşamasında ağrı olmuyor değil mi ben hsg anestezi almadan çektirdim de ağrısız demişti acıbadem de Mustafa taşağrılıydı şimdi bende şey oldu ağrısız denilse bile gerçek mi diyorum anestezi alıp toplama kendinize gelmeniz ne kadar sürdü acaba
Ayy hadi hayırlı haberler verelim birbirimize burdan inşalh yarın kontrol yine büyük ihtimal toplama tarihini verir yarın heyecanlıyım bakalım sizin ekstra yaptığınız bir şey varmı yeme içme yada yememe içmeme gibiAnestezi verip toplaması hepsi toplam yarım saat 45 dk sürdü. Çok az bir sürede bitti. Hiç birşey hissetmedim toplama sırasında. Ama eve geldikten sonra çok şiddetli kasık agrılarım oldu. Birde benim canım tatlı değildir ağrı eşiğim çok yüksektir ama baya ağrı çektim. Transfer en kolayıydı. Anestezi yok işlem 10 dk sürüyor. Hemen bitiriyor 1 saat sonra falan çıkarıyolar hastaneden
İnşallah inşallahAyy hadi hayırlı haberler verelim birbirimize burdan inşalh yarın kontrol yine büyük ihtimal toplama tarihini verir yarın heyecanlıyım bakalım sizin ekstra yaptığınız bir şey varmı yeme içme yada yememe içmeme gibi
Sizin ilaç reçeteniz nasıl dı şuanda gonalf mi vuruluyorsunuz ?Ayy hadi hayırlı haberler verelim birbirimize burdan inşalh yarın kontrol yine büyük ihtimal toplama tarihini verir yarın heyecanlıyım bakalım sizin ekstra yaptığınız bir şey varmı yeme içme yada yememe içmeme gibi
Çay kahve az doz ama ben alıyorum hepİnşallah inşallahdoktor çay kahve asitli içecekler spor ağır iş temizlik tavuk falan yeme dedi. Bol su tüket dedi şimdilik onlara uyuyorum. Umarım sonucu güzel olur.
Evet gonalf 250 doz vurdum 3 gündür de cetrotide vuruyorum çatlama önleyiciSizin ilaç reçeteniz nasıl dı şuanda gonalf mi vuruluyorsunuz ?
Aynı ilaçlarmış dozu farklıydı bende 150 vuruyordum. Şifa olsun ikimizede inşallahEvet gonalf 250 doz vurdum 3 gündür de cetrotide vuruyorum çatlama önleyici
Yok bunlar transferden sonra yasak yumurta toplamaya kadar herşeyi ye iç sınır yok benim şuan kolaya gözüm düşüyor vallahiÇay kahve az doz ama ben alıyorum hepbişi de demedi hiç sanırım transfer olduktan sonra dikkat etmek lazım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?