- 19 Kasım 2020
- 22.057
- 48.158
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Fikri olan var mı acaba ?Merhaba kızlar yakın zamanda kayseri de tüp bebek yaptıran ya da yaptıracak olan var mı? Hangi doktora gittiniz yada gideceksiniz?
Olmadı kuzum kaldım öyleFikri olan var mı acaba ?
Biz yine de istikrarla bekleyelim bebekimOlmadı kuzum kaldım öyleaslında bi kaç konu açılmış ama hepsine ulaşamadım çoğu üye girmemiş uzun zamandır. Bende yeniden yaptıracak olan varsa diye yeni konu açtım bakalım
Hangi doktora gidiyorsunuz.Merhaba ben yaptiyorum kayseri aci bademde tedavi goruyorum daha transfe olmadi mayista allh nasip ederse
İnşallah pozitifle sonuçlanır hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende araştırma aşamasındayım bi türlü karar veremedimBenim ikinci denemem gokalp önere gidiyorum. Ben kayseride oturmuyorum arastirip orda yapmaya karar aldim.
Burada bi kaç sahte profil onun için reklam yaptı sonra gideceğim varsa da vazgeçtim. Memoriale karar verdik semih beye. Ama memorial nasıldır acaba ondan emin olamadım bazı yorumlar olumsuz olunca kafam karıştı. Sizin aklınız da var mı bi yerBen ocakta Acıbadem Gökalp öneride yaptirdim ama malesef olumsuz oldu aslında iyi bir doktor ama çok kalabalık ilgi sıfır o yüzden ben ikinciyi yaparsam başka bir yer düşünüyorum
Hüma yı hiç araştırmamıştım bide ona bakayımKuzenim Hüma tüp bebek merkezinde ikizlerine hamile kaldı ve doğumunu yaptı çok şükür. Ama hangi doktor bilmiyorum. Bi araştırın isterseniz
Acıbadem olunca tabi daha özen gösteriyorlardır. Orda çağlar bey varmış gitmiş ya çok duydum adını ama nasip işte o zamanlar niyetlenseydim tüp bebeğe kaçırmazdmEvet biraz yogun ama yogun olmayan doktor yok ben denk gelmedim .
Ben Semih bey gibi düşünüyorum ama ikinci için kendimi hazır hissetmiyorum zaten maddi olarak da zor aslında fakulte daha güvenli geliyor ama nasıl bilmiyorumBurada bi kaç sahte profil onun için reklam yaptı sonra gideceğim varsa da vazgeçtim. Memoriale karar verdik semih beye. Ama memorial nasıldır acaba ondan emin olamadım bazı yorumlar olumsuz olunca kafam karıştı. Sizin aklınız da var mı bi yer
Bizde eşimle aynı şeyi düşündük sonuçta özel olunca insan bi korkuyor. Gitsin gitsin gelsinler mantığı oluyor orda normal bi doktora gitmiştim bi kan tahlili bile istemedi kadın normal ilacımı verip rutin yumurta kontrolü yaptı sonra çatlatma iğnesi hopp bittiBen Semih bey gibi düşünüyorum ama ikinci için kendimi hazır hissetmiyorum zaten maddi olarak da zor aslında fakulte daha güvenli geliyor ama nasıl bilmiyorum
Ben fakültede ikinci asilamami yaptırdım ilki acibademdeydi yine daha çok ilgi gördüm çok memnun kaldim ama tüp bebek nasıldır bilmemBizde eşimle aynı şeyi düşündük sonuçta özel olunca insan bi korkuyor. Gitsin gitsin gelsinler mantığı oluyor orda normal bi doktora gitmiştim bi kan tahlili bile istemedi kadın normal ilacımı verip rutin yumurta kontrolü yaptı sonra çatlatma iğnesi hopp bittio yüzden fakülte ve memorial arasında kararsız kaldım
Öyle mi ne güzel valla gidenlerin tecrübelerini felan araştırcam buradan bakcam bide instagram hesabından felan bakarım. Semih bey hala orda devam ediyor mu ki bilgin var mıBen fakültede ikinci asilamami yaptırdım ilki acibademdeydi yine daha çok ilgi gördüm çok memnun kaldim ama tüp bebek nasıldır bilmem
Hayır Semih bey memerialdaÖyle mi ne güzel valla gidenlerin tecrübelerini felan araştırcam buradan bakcam bide instagram hesabından felan bakarım. Semih bey hala orda devam ediyor mu ki bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?