Meme küçültme ameliyatı olcam. Ama doktor hakkında hic yorum bulamıyorum.. Daha once İrfan Beye ameliyat olan varmı aranız da ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende irfan beye ameliyat olacağım ayın 19 da ranvevum var. Sizin ne zaman?Meme küçültme ameliyatı olcam. Ama doktor hakkında hic yorum bulamıyorum.. Daha once İrfan Beye ameliyat olan varmı aranız da ?
Merhaba, ameliyatınızı oldunuz mu ve ne kadara mal oldu?Bende irfan beye ameliyat olacağım ayın 19 da ranvevum var. Sizin ne zaman?
Bence fiyat çok iyi. Memorial' de 7bin lira dediler. Umarım hızla toparlanırsınız. İrfan bey için önceden randevu aldınız mı ve muayeneden ne kadar zaman sonra ameliyata aldı? Kusura bakmayın sorularımla boğacağım çünkü ben de artık ciddi düşünüyorum ameliyat işiniAma 4 bin liraya mal oldu bu ameliyat.
Merhaba ameliyat oldunuz mu? Ben irfan beye ameliyat oldum suan öyle rahatım ki daha önce korktuğum için kızıyorum kendimeMerhaba, ameliyatınızı oldunuz mu ve ne kadara mal oldu?
Ben oldum irfan beyeMerhaba, bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum İrfan bey'e burun estetiğini yaptıran veya bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
bu ay İrfan beyle görüşeceğim ameliyat için ama sıra beklemem gerektiğini söylediler siz ne kadar beklediniz ve ameliyattan sonra memnun kaldınız mı bilgilendirebilir misiniz rica etsemBen oldum irfan beye
Merhaba,bu ay İrfan beyle görüşeceğim ameliyat için ama sıra beklemem gerektiğini söylediler siz ne kadar beklediniz ve ameliyattan sonra memnun kaldınız mı bilgilendirebilir misiniz rica etsem
sevindim sizin adınıza geçmiş olsun :) bana da en fazla 5 ay beklersiniz dediler ama çok da uzun sürmez umarımMerhaba,
Ben gecen yıl haziran ayında sıraya girmiştim bi 8 ay sonra geldi sıra 23 martta oldum ameliyat suan gayet memnunum hiç bi sıkıntım olmadı şükür
İnşallah siz de memnun olursunuz :)sevindim sizin adınıza geçmiş olsun :) bana da en fazla 5 ay beklersiniz dediler ama çok da uzun sürmez umarım
Merhaba arkadaşlar. Bende irfan beyle kasımın başında görüşüp listeye adımı yazdırdım. 6 ay oldu fakat geri dönüş yapılmadı henüz. Geri dönüş olduğu zaman hemen ameliyat hazırlıkları mı başlıyor? Lütfen yardımcı olur musunuz benim için çok önemli?!!!