kayseri mantısı tadında buluşmamızın güzel hatunlarının fotoğrafları....

oooo hepinizde çok güzel çıkmışsınız. maşallah. bende çok istedimn ama evden çıkamadım. misafir geldii. imrendim valla. inşaallah bir daha buluşmaya gelerim.

tabi ki canım bak sıradaki buluşmanın temellerini attık bilem:)

günlük kullanmaya çatal kaşık takımı aldım yohtuda....
işte tencere tava...
çay bardağı falan..
üfffff...
essah bişi almışım gibi parayıda gaydım...
amaaaaaaaaann napım yaaa

ooooooo Allah yardımcın olsun, yeniden ev düzmek kolay değil
ne zaman taşınıyorsun

iyiyim canım benım
sen nasılsın
kız arayı uzatmayalım
buluşak gene olmamıı

evet evet buluşalım bende istiyorum delikafadulden

benim 17 sinde ehliyet sınavım var ancak sonraki hafta müsait oluru m
bakarmısın bu topikte 2. buluşmamızın planlarını yapıyoz
1 taşla 2 kuş
1 topikte 2 buluşma
hehehe

setrinisam Allah kolaylık versin sınavında başarılar

oooo hepinizde çok güzel çıkmışsınız. maşallah. bende çok istedimn ama evden çıkamadım. misafir geldii. imrendim valla. inşaallah bir daha buluşmaya gelerim.

bir dahaki sefere bekleriz nisan sonu diyor kızlar bakalım süpper olurrrkaydirigubbakcemile2

selam bayaanlarr ooo bidahiki buluşmaı konuşur olmuşsunuz bile ne güzel.bidahakine bende gelirim inşallh arayı açmadankaydirigubbakcemile2

selam kızlar
isolde kendi evine kavuşmana sevindim. hayırlı uğurlu olsun

chiglet hani foto göndrecektin unutulduk mu yoksa :umursamaz:

ikinci buluşma konuşulmaya başlanmış bile ne güzel. fırsatım olursa yine gelirim yerimseniben

Bendenızım canım benım ınan unutmadım msn adreslerınızı bıle ekleyemedım, evde pc nın baŞına oturmak hayal benım ıÇın, tototum ÜstÜne oturduĞum bıle az bı zaman dılımı ınan kafam yastıĞa koymadan uyuya kalıyorum. Bırde saatler deĞıtı ÜstÜne ben ıyıce alt Üst oldum. Ama geÇde olsa gÖnderıcem ınŞallah.

chigletcimm allah yardımcın olsun canım :teselli:
bende unuttun sandım ondan hatırlatayım dedim :kedi:
boş zamanında gönderirsin acelesi yok canım. hatta ikinci buluşmaya gelebilirsem onlarla birlikte gönderirsin kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende kayseriliyim.beni de alın aranıza özendim valla

chigletcimm allah yardımcın olsun canım :teselli:
bende unuttun sandım ondan hatırlatayım dedim :kedi:
boş zamanında gönderirsin acelesi yok canım. hatta ikinci buluşmaya gelebilirsem onlarla birlikte gönderirsin kaydirigubbakcemile3
[/QUOT

kızzz dalga geçme evlenince görürüm inşallah senidesempatiksalakcinni

selam bayaanlarr ooo bidahiki buluşmaı konuşur olmuşsunuz bile ne güzel.bidahakine bende gelirim inşallh arayı açmadankaydirigubbakcemile2

e tabi bu sefer gelde senle de tanışak be güzelim:)))

selam kızlar bende kayseriliyim.beni de alın aranıza özendim valla

hoşgeldin sefalar getirdin tatlım:))

chigletim canımiçi saolasın inşaallah alırım ehliyeti de gezeriz beraber:)
ha bu arada ckigletim acelesi yok yaw fotoğrafların nasılsa görürüz:))

Son düzenleme:
muhabbetiniz bol olsun kızlar , cighletim kocaman öptüm canısı . prensesime kocaman öpücüklerŞeniz

sizlere de merhabalar canlar:)
umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir:))

Son düzenleme:
selammm kıslar ben geldimmmm:teytey: ama kimse yokkkkkkkkk:çok üzgünüm: nasılsınız bakalım görüşmeyeli hamişlerimizin keyfi yerinde mi? ısoldecim ev almışsın hayatım hayırlı uğurlu olsun taşınman yakın mı Allah nasip ederse bende ekim gibi taşınıcam evime :Saruboceq:aldığın cicilerin fotolarını çeksende şekerim banada fikir olsa.

Back