Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum yaptiniz mi bende orada yapacam dogumu doktor arayisi icindeyimArkadaşlar Kayseri Kartal Erciyes te doğum yapacağım doktorum Zerrin Avul yakın zamanda doğum yapanlara sorum olucak hastane hizmetinde oda süsleme doğum esnasında ve sonrasinda fotoğraf çekme hizmetleri var mı?
Merhaba , ben de Nuray hanımın hastasıyım. Bir defa gittim kontrol için , internetten okuduğum yorumlarla , bu Cuma yine kontrolüm var , siz memnun musunuz Nuray hanımdanBen de orada nuray hanımın hastasıydım. İki doğumumda orada oldu biz talep etmedik varmıydı öyle bir uygulama bilmiyorum ama. İnternet sitesine bakarsanız öğrenebilirsiniz ek hizmetleri. O özelliklerin olduğu hastanelerin tanıtım sitesinde görmüştüm çünkü. Veya VIP doğum hizmeti var , onun içine giriyor olabilir tabiki ek ücretlerle.hayırlı doğumlar dilerim , sağ salim kucağınıza almanızı...
Ben memnundum , iki gebeliğimde kontrollerim de ve doğumlarım nuray hanım eşliğinde oldu. Normal doğum yanlısı tecrübeli bir doktor.Merhaba , ben de Nuray hanımın hastasıyım. Bir defa gittim kontrol için , internetten okuduğum yorumlarla , bu Cuma yine kontrolüm var , siz memnun musunuz Nuray hanımdan
Teşekkür ediyorumBen memnundum , iki gebeliğimde kontrollerim de ve doğumlarım nuray hanım eşliğinde oldu. Normal doğum yanlısı tecrübeli bir doktor.
Meb bi sorum olacak erciyes kartalda muayene ücreti ne kadar?Teşekkür ediyorum![]()
Muayene ücreti 70 liraMeb bi sorum olacak erciyes kartalda muayene ücreti ne kadar?
Teşekkür ederimMuayene ücreti 70 lira