• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Kartal Erciyeste doğum yapanlar

Turkum92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
4
2
36
32
Arkadaşlar Kayseri Kartal Erciyes te doğum yapacağım doktorum Zerrin Avul yakın zamanda doğum yapanlara sorum olucak hastane hizmetinde oda süsleme doğum esnasında ve sonrasinda fotoğraf çekme hizmetleri var mı?

Arkadaşlar Kayseri Kartal Erciyes te doğum yapacağım doktorum Zerrin Avul yakın zamanda doğum yapanlara sorum olucak hastane hizmetinde oda süsleme doğum esnasında ve sonrasinda fotoğraf çekme hizmetleri var mı?
Dogum yaptiniz mi bende orada yapacam dogumu doktor arayisi icindeyim

Ben de orada nuray hanımın hastasıydım. İki doğumumda orada oldu biz talep etmedik varmıydı öyle bir uygulama bilmiyorum ama. İnternet sitesine bakarsanız öğrenebilirsiniz ek hizmetleri. O özelliklerin olduğu hastanelerin tanıtım sitesinde görmüştüm çünkü. Veya VIP doğum hizmeti var , onun içine giriyor olabilir tabiki ek ücretlerle.hayırlı doğumlar dilerim , sağ salim kucağınıza almanızı...

Ben de orada nuray hanımın hastasıydım. İki doğumumda orada oldu biz talep etmedik varmıydı öyle bir uygulama bilmiyorum ama. İnternet sitesine bakarsanız öğrenebilirsiniz ek hizmetleri. O özelliklerin olduğu hastanelerin tanıtım sitesinde görmüştüm çünkü. Veya VIP doğum hizmeti var , onun içine giriyor olabilir tabiki ek ücretlerle.hayırlı doğumlar dilerim , sağ salim kucağınıza almanızı...
Merhaba , ben de Nuray hanımın hastasıyım. Bir defa gittim kontrol için , internetten okuduğum yorumlarla , bu Cuma yine kontrolüm var , siz memnun musunuz Nuray hanımdan

Merhaba , ben de Nuray hanımın hastasıyım. Bir defa gittim kontrol için , internetten okuduğum yorumlarla , bu Cuma yine kontrolüm var , siz memnun musunuz Nuray hanımdan
Ben memnundum , iki gebeliğimde kontrollerim de ve doğumlarım nuray hanım eşliğinde oldu. Normal doğum yanlısı tecrübeli bir doktor.

Mrb bende Nuray hanıma gidiyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız ben cekiniyorum Nuray hanımdan ama doktorluğu nu övdükleri için doğumu onda yapmak istiyorum 24 haftalik gebeyim şuan 11. Haftadan itibaren gitmeye basladim

Bende tekdende gülcan hanima gidiyorum memnunum ama hastane cok kalabalik.Erciyes kartal hastanesi ve Zerrin Hanim nasil dogum yapan yokmu orada

Back