- 7 Eylül 2016
- 19
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi akasyaakasya
-
merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah.
bende aynı durumdayım tecrübesizim tahmini 5-6 haftalık benimkisi.hümada Cahit Gözüakça çok övülüyor fakat randevu verilmiyor doluymuş.bende şimdi arıyorum başka doktor,umarım bulabiliriz.
Zerrin avula 110 tl veriyordum sanırım ben tam hatırlayamadım şimdi ama o civarlarda :)Bende Kayseride dünyam hastanesinde Aynur hanıma gidiyorum 13 haftalığım gecen ay 50 tl olan muayene ücreti bu ay 67 tl olmuş bir anda bu kadar zam inanamadım diğer hastanelerde ücretler nasıl
Bende ülkü hanım a gidiyorum memnunumMerhaba ben de ilk muayeneme Memorial da Ulku Aksoy a gittim . ilk muayene icin gayet pozitif oldugnu soyleyebilirim. Sicak ve enerjisi yuksek. Ilerleyen zamanlarda degsiklik olmazsa oneririm.
Ben ülkü aksoya gidiyorum çok memnunum memorial da aci bademi bilmiyorumFatma kutlusoya ne dersiniz arkadaslar bide acıbademde kan testlerine falan cok pra alıyolarmı
Fatma Kutlusoy Acıbadem'e yeni geçti Memorial daydı o da. Yakın bi arkadaşım gidiyordu kendisine memnundu. Ben de şuanda Ülkü Aksoy'a gidiyorumFatma kutlusoya ne dersiniz arkadaslar bide acıbademde kan testlerine falan cok pra alıyolarmı
Peki ulku aksoyun muayene ücreti ne kadarFatma Kutlusoy Acıbadem'e yeni geçti Memorial daydı o da. Yakın bi arkadaşım gidiyordu kendisine memnundu. Ben de şuanda Ülkü Aksoy'a gidiyorum
Peki ülkü aksyonun muayene ucreri ne kadarBen ülkü aksoya gidiyorum çok memnunum memorial da aci bademi bilmiyorum
Mesaj attım ücretini burdan sorun oluyor mu bilmiyorumPeki ülkü aksyonun muayene ucreri ne kadar
Bana da atarmisin canimMesaj attım ücretini burdan sorun oluyor mu bilmiyorum
Canım ben Erciyes kartal da rakip turan beye gittim çok memnun kaldım zaten hastanenin baş hekimi biraz muayene parası fazla ama ben beğendim doktorun bilgisiniMerhaba, 14 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim epey tecrübesizim ve birazda panik durumdayım :) Erciyes kartalda Zerrin Avul"a öneri ile gittim sıcak biri olduğunu söylediler ama bana hiç öyle gelmedi. Bir kez görüştüm kendisiyle yanılıyor da olabilirim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?