• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akasyaakasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
19
7
1
33
Merhaba, 14 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim epey tecrübesizim ve birazda panik durumdayım :) Erciyes kartalda Zerrin Avul"a öneri ile gittim sıcak biri olduğunu söylediler ama bana hiç öyle gelmedi. Bir kez görüştüm kendisiyle yanılıyor da olabilirim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?

merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah.
bende aynı durumdayım tecrübesizim tahmini 5-6 haftalık benimkisi.hümada Cahit Gözüakça çok övülüyor fakat randevu verilmiyor doluymuş.bende şimdi arıyorum başka doktor,umarım bulabiliriz.

merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah.
bende aynı durumdayım tecrübesizim tahmini 5-6 haftalık benimkisi.hümada Cahit Gözüakça çok övülüyor fakat randevu verilmiyor doluymuş.bende şimdi arıyorum başka doktor,umarım bulabiliriz.

Merhaba, teşekkür ederim sizin bebiş de hayırla gelsin inşallah :)
Memorial da Fatma Kutlusoy"a gitmiştim ben ilk haftalar çok iyi bir doktor ama doğum ücretlerinden dolayı başka bir doktor arayışlarına girdim malesef.
Durumunuz elverişliyse tavsiye ederim Fatma hanımı

Bende Kayseride dünyam hastanesinde Aynur hanıma gidiyorum 13 haftalığım gecen ay 50 tl olan muayene ücreti bu ay 67 tl olmuş bir anda bu kadar zam inanamadım diğer hastanelerde ücretler nasıl

Bende Kayseride dünyam hastanesinde Aynur hanıma gidiyorum 13 haftalığım gecen ay 50 tl olan muayene ücreti bu ay 67 tl olmuş bir anda bu kadar zam inanamadım diğer hastanelerde ücretler nasıl
Zerrin avula 110 tl veriyordum sanırım ben tam hatırlayamadım şimdi ama o civarlarda :)

İlk gebeliğim 18. haftada düşükle sonuçlandı ve tekrar gebe kaldığımı öğrendiğimde çok endişeliydim bir arkadaşımın tavsiyesi ile memorialde doç. dr. gökalp beye gittim. İyi ki gitmişim rahim ağzı yetmezliğim varmış ve rahim ağzıma attığı dikişle kızım Laraya kavuştum. Kendisi 37 hafta boyunca sabırla her aradığımda telefonuma çıktı gece 3de bile endişe ile aradığımda gelip ultrason baktı. Tanıdığım en sabırlı işine aşık birisi, bilgisi ve güleryüzüyle çok farklı aynı zamanda ödüllü bir doktor çok güzel anne karnı resimlerim oldu Allah ondan razı olsun. Benim ilk gebelikte gitmediğim doktor kalmamıştı. Kayserideki tüm gebe arkadaşlara gözüm kapalı öneririm. En ufak sıkıntınızda bir telefon kadar yakınınızda bir doktor olması doğumun her anında başınızda sabırla beklemesi benim ve eşimin her türlü endişesini gidermesi artık ailemizden biri haline gelmesi ile çok farklı.

Merhaba ben de ilk muayeneme Memorial da Ulku Aksoy a gittim . ilk muayene icin gayet pozitif oldugnu soyleyebilirim. Sicak ve enerjisi yuksek. Ilerleyen zamanlarda degsiklik olmazsa oneririm.

Merhaba ben de ilk muayeneme Memorial da Ulku Aksoy a gittim . ilk muayene icin gayet pozitif oldugnu soyleyebilirim. Sicak ve enerjisi yuksek. Ilerleyen zamanlarda degsiklik olmazsa oneririm.
Bende ülkü hanım a gidiyorum memnunum

kızlar kontrole gittiğiniz hastanelerden doğum ücretini sordunuz mu? bir de hiç doğum evine muayaene oldunuz mu?nasıl ortamı doktorları?

Merhaba, 14 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim epey tecrübesizim ve birazda panik durumdayım :) Erciyes kartalda Zerrin Avul"a öneri ile gittim sıcak biri olduğunu söylediler ama bana hiç öyle gelmedi. Bir kez görüştüm kendisiyle yanılıyor da olabilirim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?
Canım ben Erciyes kartal da rakip turan beye gittim çok memnun kaldım zaten hastanenin baş hekimi biraz muayene parası fazla ama ben beğendim doktorun bilgisini

Back