- 25 Ağustos 2024
- 22
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi busraaygoren
Hangi hastane de acabaBen Tuncay özgün'ün ilgisini ve bilgisini beğendim.
Erciyes'in bölüm başkanı ama fakültede muayene etmiyor. Kendi kliniği var. Tuncay özgün adıyla. Ameliyatlar için de acıbadem ve Tekden ile anlaşmalı.Hangi hastane de acaba
Hım duymamıştım bu doktoru korkuyorum ben yine aynı şeyler başıma gelecek diye o yüzden araştırma içine girdimErciyes'in bölüm başkanı ama fakültede muayene etmiyor. Kendi kliniği var. Tuncay özgün adıyla. Ameliyatlar için de acıbadem ve Tekden ile anlaşmalı.
Yani bu arada bir bakar kayıpların sebebine göre iğne ilaç verebilir ama düzenli takibini fakültede yap der muhtemelen. Bana öyle dedi çünkü. Ekonomik olarak zorlanmayın dedi.Hım duymamıştım bu doktoru korkuyorum ben yine aynı şeyler başıma gelecek diye o yüzden araştırma içine girdim
Yanlış anlamazsanız sizde ne gibi sorun vardı çözüme ulaştırdı mı yani merakım o yöndeYani bu arada bir bakar kayıpların sebebine göre iğne ilaç verebilir ama düzenli takibini fakültede yap der muhtemelen. Bana öyle dedi çünkü. Ekonomik olarak zorlanmayın dedi.
Benim suyum erken gelmişti. Bebeğin alınması gündemdeydi. Kendisi muayeneden sonra gebeliği devam ettirmemizi söyledi. Dediği gibi yaptık. Şimdilik sorun yok.Yanlış anlamazsanız sizde ne gibi sorun vardı çözüme ulaştırdı mı yani merakım o yönde
Senin gebelik nasıl gidiyorBenim suyum erken gelmişti. Bebeğin alınması gündemdeydi. Kendisi muayeneden sonra gebeliği devam ettirmemizi söyledi. Dediği gibi yaptık. Şimdilik sorun yok.
Tuncay beyi ben de duydumHanımlar 1 tane kızım var normal yolla olmuştu onun üstüne 1 kimyasal 1 de 9 haftalık kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim Kayseri de riskli gebeliklere bakan iyi bir doktor arıyorum bilenler yazabilir mi lütfen
Çok şükür iyi ya, şimdilik sorun yok. Tabiki rahim anomalisi sebebiyle erken doğum bekliyoruz ama 30 u görür bu rahim diyorlar. Su gelişi de durdu, crp değerim düştü.Senin gebelik nasıl gidiyor
Hım ben hamile kalmadan önce sebepleri araştırılması gerekir galiba o yüzden kime güvenicem bilemiyorum bide erşad batmaz çok övülmüş sayfada araştırdığım da duydunuz muTuncay beyi ben de duydum
Ben Bihter hocadan memmundum ama riskli gebeliklere bakıyor mu bilmem doğumum vs çok iyi geçti
Sağlıkla hayırla alın inşallah kucağınızaBenim suyum erken gelmişti. Bebeğin alınması gündemdeydi. Kendisi muayeneden sonra gebeliği devam ettirmemizi söyledi. Dediği gibi yaptık. Şimdilik sorun yok.
Nasıl rahim anamolisine sahipsinizÇok şükür iyi ya, şimdilik sorun yok. Tabiki rahim anomalisi sebebiyle erken doğum bekliyoruz ama 30 u görür bu rahim diyorlar. Su gelişi de durdu, crp değerim düştü.
Bicornu uteri ve perde var. İkisi beraberNasıl rahim anamolisine sahipsiniz
Benimde bazi sorunum var
Hayır duymadımHım ben hamile kalmadan önce sebepleri araştırılması gerekir galiba o yüzden kime güvenicem bilemiyorum bide erşad batmaz çok övülmüş sayfada araştırdığım da duydunuz mu
Maşallah diyelim dur bakalım hayırla sağlıkla gelsin belli olmaz bu işlerÇok şükür iyi ya, şimdilik sorun yok. Tabiki rahim anomalisi sebebiyle erken doğum bekliyoruz ama 30 u görür bu rahim diyorlar. Su gelişi de durdu, crp değerim düştü.
Amin amin amin. Tabi ben tedbiri bırakmayacağımMaşallah diyelim dur bakalım hayırla sağlıkla gelsin belli olmaz bu işler
Çift rahim mi oluyorBicornu uteri ve perde var. İkisi beraber