tamam hanımlar sanırım aranızdakı yanlıus anlamayıda bu sekılde gıdermıs olduk.yarenyıgıtte tprok hanımda bende melekler yuvasından memnunuz.umarım hep bu sekılde devam eder.....hoscakalın
Yeni mahallede bebişim diye bir kreş var.Bahçeli müstakil bir binada karı koca beraber çalışıyorlar.Kendilerine ait servisleri var.Ancak bina tadilat istiyor.Fiyatta uygun.Burası hakkında bilgi sahibi olan var mı?
merhabalar..bence 2,bucuk yas hıcte kucuk bı yas degıl kreste o yasta cok cocuk var.bakıcı annede var kreste.2 yasındada cocuk kreste.bence bakıcı yerıne kres cok daha ıyı.cocugumu krese basladıgından berı muthıs olumlu degısıklıkler var.ısın gercegı ılk basta kocam cok sıcak bakmıyodu krese ama sımdı ınanın benden cok daha fazla ılgılenmeye basladı cocugun ıhtıyaclarıyla:)ben yaz donemınde verdım suan 3 yasında.merhabalar; hanımlar çocuklarınız kaç yaşlarında. Benimki 2.5 yaşında, hergün bacaklarıma sarılıyor anne işe gitme diye. Ben de acaba böyle bir yere yazdırsam mı yoksa çok mu erken acaba diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?