Kayseri de özel kreş arıyorum...

zhr38

anne
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
21
0
86
38
Kayseri
merhaba arkadaşlar
kayseride tavsiye edebileceğiniz kaliteli kreş var mı??

Merhaba canım. Benim görümcem Kayseri'de oturuyor. ıki çocuğunu da verdiği bir kreş var. Kreşin sahibi aynı zamanda alt komşusu. Çok memnun. Ben de tanıyorum çok iyi bir kadın gözün kapalı emanet edebilirsin. Ama ismini bilmiyorum ismini öğrenip sana yazarım.

merhabalar.ben cocugum ıcın ıkı aydır kres arıyorum hemen hemen kayserideki tum kreslerı gezdım ve en beggendıgım kres cok özel melekler yuvasıydı.cok temız ve cok guzel bır kres hem dıger kreslere gorede ucretı daha uygundu.gormeden karar vermenı ıstemem canım.bılıyosun okul once egıtım cok hassas bır konu....gormenızı tavsıye ederım.hoscakal

Son düzenleme:
merhaba ben kayserıde yasıyorum sıze kres onerecegım kendı oglumun gıttıgı bır kres ve heryonden cok memnunuz maddıde manevıde kres sahıplerı her zaman anlayıslı ve ılgılıler farabı caddesinde cıvıltı kres mutlaka bır gıdıp gorun konusun derım cokta ogrencısı ver her kesımden 0-6 yas cocuklar ıcın ve cumartesılerıde kres acık dıledıgınızde bırakabılıyorsunuz cumartesı oglen oglumu almaya gıttıgımde bı gun cocuklara corba yapmıslar 1 tane bebıs vardı baktım ona ayrıca corba yapıyorlar tuzsuz fılan cok memnun oldum sevındım bence mutlaka bır gıdıp gorusun derım soracaklarınız olursa ozelden yazarsınız

merhabalar ben kayseride canım kreşe oğlumu göndermiştim tavsiye etmem açıkçası

merhabalar ben kayseride canım kreşe oğlumu göndermiştim tavsiye etmem açıkçası

kreş arayan arkadasımız buldunmu hangısıne gıdecegıne karar verdınmı... canım krese bende cocugumu gondermıstım 3 gun sonra aldım tavsıye etmem ayrıca bebeğim kreşede gonderdım 1-1,5 yıl kadar ama orayıda tavsıye etmem lutfen bıze yaz hangı krese gonderdıgını ve memnun kalıp kalmadıgını sevgiler

bende çocuğuma kreş arıyorum tanıdığım bir kaç kişi canım kreşi tavsiye etti .. 3-4 tanesinide ben ziyaret ettim yuvam kreş vardı sevdiğim birde playhouse diye bir kreş duydum orasınında çok iyi olduğunu duydum ama 2 yaş üzeri alıyormuş... cıvıltı kreşi söylemişiniz orasına nasıl iyi diyebildiniz onu anlayamadım gitmedim ama telefonla ön bilgi alayım dedim aradığıma pişman oldum .. bir bey telefonu açtı bey demek istemiyorum ama ... cıvıltı kreşmi dedim kabaca bir heee denildi 1.5 yaşında oğlum var ve kreşe vermeyi düşünüyoruz dedim yetkili biri ile görüşebilirmiyim dedim müdür var ama görüştüremem eşini çocuğunu alıp gelmen lazın diye azarlar bir şekilde cevap aldım ... siz telefonda ilgi göztermiyorsunuzki dediğimde siz buraya gelin burda gösteririz ilgimizi diyor hadin buna çocuğunuzu emanet edin ???? hala aklıma geldikce sinirleniyorum yaa bu çocuğuma seslenildiğinde ''haaaa'' demesini mi öğretecek???

merhabalar. yazılarınızı okudum tek tek. herkes bır kresı onermıs,herkes farklı farklı kreslere gonderıyor dogal olarak. ben 5 aydır yuvam kreşe gonderıyorum. 0-6 yaş orası.arda' nın annesıyım,ılkokul öğretmeniyim ziya gökalp tarafında. buraya en yakın kreş yuvam kreş. ben çokta memnunun eğitiminden,ilgilerinden. hatta okuldaki 4 bayan öğretmen arkadaşımda Eylül ayı için benim tavsiyemle oraya yazdırdılar çocuklarını. sizlerede tavsiye ederim.

Bu arada kreşler hakkında bilgi vermek isterim. canım kreş iyi diyenler var çok şaşırdım bunlara,cok kotu,hem kreş hem de sahıplerı ve egıtımı.bebişimde aynı sekılde kotu. zaten satıyorlarmıs,ınternette ılanı var. bebegım kreşte kotu aynı sekılde,sureklı el degıstıryor. bunların yanında guzel kreslerde var,ozellıle sıvas caddesı,alparslan cıvarında. minik ellerde kaliteli malzemeler var ama eğitimi eh işte.cıvıltı ve play house var guzel kreşler ama çok pahalı 500-600 cıvarı. ve cıvıltıyı ıyı yonetmıyorlarmıs oyle duydum ben de ozil hanım gıbı.bır cocuk ıcın degmez bence.guzel derken ıcındekı malzemeler guzel,kalıtelı. yanı kres ne kadar ıyı olursa olsun onemlı olan ıcındekı egıtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
cıvıltı krese nasıl ıyı dıyorsunuz cıdden sasırıryoeum.bı kreste cocoukların cokc olması o kresın ıyı oldugu anlamına gelmez.dedıklerı gıgıbı onune gelenı alıyorlar ve ınıanı cocuk hıc bısey ogrenemıyo.bı kere gıttım ben o krese muthıs bır sıgara kokusu vardı.burda sıgaramı ıcılıyo dıye sordugumda ıcen ogrentmenler yemekhanede ıcıyor bıraktırırcak degılız ya denıldı.dusuunebılyomusunuz yaaa....ben evde kocama sıgara ıcırmıyorum kresete cogumun yanıda ıcıcekler. 7 aydır cocugum melekler yuvasına gıdıyo cokta memnunum.butun cocukları muthıs ılgı alaka var.cıdden ozel oldugunuzu hıssettırıyorlar bıde playhause guzel ama sadece bına olarak guzel.mesela ogretmenlerı cok cocuksu geldı ve hem uzak hemde pahalıydı....

sahabıyede hıc bi krese cocuk verılmez......bunu cok ıyı bılıyorum cunkı cok gezdım....benım favorılerım
melekler yuvası tuna caddesınde
nazım kres mımarsınan marketın yanında
playhause caybaglarında....cok uzak ama:gitme:

merhaba benım cocugumda melekler yuvasına gıdıyo bende cok memnunum.sızın cocugunuz ısmı nedır?

kesınlkle katılıyorum.cıvıltı kres resmen devlet okulu gıbı.bende cok gezdım bende calıstıgım ıcın hafta sonuda dahıl 6 gun krese gonderıyorum cocugumu.melekler yuvasına kaydettırdım.1 aydır oraya gıdıyo ve aksamalrı dahı kresı sayıklıyo bukadar kısa surede alısıcagını sanmıyodum.herseyden once benım ıcın hijyen cok onemlı ve bu nedenle melekler yuvası gordugum en temız ve en guzel kres.samımı olarak tavsıye edebılrım.mutlaka gorun derım.

merhaba benım cocugumda melekler yuvasına gıdıyo bende cok memnunum.sızın cocugunuz ısmı nedır?

mınıkeller guzelmı?sız cıddımısınız?yapmayın lutfen ınsanları farklı yonlendırmeyın hıjyenden uzak bır kres orası yaa.yuvam kres dısardan gorunusu bıle cok kotu ıcerısı daha berabat.....ben eczacıyım benım ıcın saglık ve hıjyen cok onemlı.kayserıde ıkı kres var bence melekler yuvası ve nazım kres....

corbanın tadınadamı baktınız :)ıcerde ıcılen sıgaradan haberıznı varmı.gecen bina gununde duydum bunuda....

ben cok özel melekler yuvasına verdım.1 ay dır devam edıyo cok kolay alıstı muthıs temız ve donanımlı ogretmenlerı var.cok onenmlı degıl belkıde ama eczacı oldugum ıcın dıkkatımı cektı ıcerıde 3 tane cıddı hastanelerde kulanılan mıkroskolar var.malı degerlerını cok ıyı bılrıım ve bu ılgımı cektı dogrusu.kesınlkle tavsıye edrım.mutlaka gorun derım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…