merhabalar. yazılarınızı okudum tek tek. herkes bır kresı onermıs,herkes farklı farklı kreslere gonderıyor dogal olarak. ben 5 aydır yuvam kreşe gonderıyorum. 0-6 yaş orası.arda' nın annesıyım,ılkokul öğretmeniyim ziya gökalp tarafında. buraya en yakın kreş yuvam kreş. ben çokta memnunun eğitiminden,ilgilerinden. hatta okuldaki 4 bayan öğretmen arkadaşımda Eylül ayı için benim tavsiyemle oraya yazdırdılar çocuklarını. sizlerede tavsiye ederim.
Bu arada kreşler hakkında bilgi vermek isterim. canım kreş iyi diyenler var çok şaşırdım bunlara,cok kotu,hem kreş hem de sahıplerı ve egıtımı.bebişimde aynı sekılde kotu. zaten satıyorlarmıs,ınternette ılanı var. bebegım kreşte kotu aynı sekılde,sureklı el degıstıryor. bunların yanında guzel kreslerde var,ozellıle sıvas caddesı,alparslan cıvarında. minik ellerde kaliteli malzemeler var ama eğitimi eh işte.cıvıltı ve play house var guzel kreşler ama çok pahalı 500-600 cıvarı. ve cıvıltıyı ıyı yonetmıyorlarmıs oyle duydum ben de ozil hanım gıbı.bır cocuk ıcın degmez bence.guzel derken ıcındekı malzemeler guzel,kalıtelı. yanı kres ne kadar ıyı olursa olsun onemlı olan ıcındekı egıtım.