Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey sizin dediğiniz gibi olabilseydi keşke. ama malesef bugün önüne gelen her işte uzman sayıyo kendini ben sizin gibi nasıl yaklaşacağını bilmiyo olsalar kreş açmazlar gibi düşünemiyorum bence siz de düşünmeyin çünkü bugün emin olun önüne gelen parasına güvenen kreş açıyo. diğer bi konuya gelince yönetyicilerin rolünü o kadar da azımsamayın, evet öğretmn çok öenmli ama kurucuların da işi biliyo olması oldukça önemli ben size buradan yazmayayım dilerseniz nette kreş ararken nelere bakmalıyız konusunu bi araştırın ki bukonu çok önemli.bilmiyorum ama ben sevdm dogrusu ilk gezdiğim andan itibaren orayı,güven verdi bana bayanlar...tecrübeye gelince sonucta kuran kişiler derslerine girmıo cocuklarımızın kı orayı acabildiklerine göre sizin bahsetgnz kadar çocuga nasıl yaklasacagını bilmıo fln olamazlr bence.ki öğretmenlerini çok sevdim ben çok şirin bi bayan bence de asıl önmlı olan öğretmn,umarım hayallermz suya düşmez ne diyelim artık......
]merhabalar yaren yıgıt ve toprak hanım.......
ben cok ama cok memnunum...ogretmenler ve kurucular hakkında boyle dusunmeyın.....kuruuclar cok ıyı kısıler bırı cocuk gelısımı mezunu dıger bayanda ızmırlıymıs suan tatıldeymıs gormedım henuz oda unıverıte mezunuymus.cokta onemlı degıl aslında bu kısmı cunkı derslerıne onlar gırmıyorlar.kuruucularından bırının cocugda kreste .en nıhayetınde anne ve cocuk ayrımı yapıcak kısıler deıller.mesela ben ozgun yuvada ve harıkalar dıyarında meyve suyu yerıne tang yada link gıbı ıcıcekler verıldıgını duydum bu benı cıddı anlamda tedırgın ettı.ogetmenler konusun gelınce benım cocugum gecenlerde ogretmenı ıkı gun hastalandıgı ıcın gıtmemıs cocugmda gıtmedı.seyda ogretmenım yoksa gıtmem dedı ve gonderdmedım.cocugumn sevmemıs olsa bunu yapmazdı degılmı....herseysıyle temızlıgıylede ,kalıtesıylede , ıc guzellıgıylede ogretmenıylede gordugum en ıyı kresti........lutfen bana 3 tane kres ısmı sayarmısınız cok merka edıyorum hangılernı sayıcaksınız???????
BU ARADA NAZIM KRESI ENDE BEGENMISTIM AMA DAHA ONCE EL DEGISTIRME SEBEBINI DUYDUM TUYLERIM DIKEN DIKEN OLDU YAAA.........bu arada hayal evı var kat kat bı kres cok ama cok tehlıkelı buldum.bılgınıze....gezdım gordum.......garduklerımıde burada paylasıyorum.
yarenyıgıt ve toprak hanım ıcınız rahat olsun melekler yuvasından cok memnun kalıcaksınız....bende sızın gıbı ılk baslarda aynı kaygıyı yasamıstım ama neysekı bosa kaygılanmısım....hoscakalın
yazdılarınız içimi rahatlattı doğrusu. beklediğim böyle bişeydi. umarım benim oğlum da sizinki gibi memnun kalır. orada mutlu olur. çocuğumu ağlayarak bir yerlere bırakmaktan öyle bıktım ki artık içim rahat bi şekilde, gözüm arkada kalmadan işime gitmeyi diliyorum. umarım diğer arkadaş da memnun kalır. bu arada nazlım kreşin el değiştirme sebebi ne acaba. buradan söyleyebileceğiniz bişeyse merak ettim. Sevgiler...
herşey sizin dediğiniz gibi olabilseydi keşke. ama malesef bugün önüne gelen her işte uzman sayıyo kendini ben sizin gibi nasıl yaklaşacağını bilmiyo olsalar kreş açmazlar gibi düşünemiyorum bence siz de düşünmeyin çünkü bugün emin olun önüne gelen parasına güvenen kreş açıyo. diğer bi konuya gelince yönetyicilerin rolünü o kadar da azımsamayın, evet öğretmn çok öenmli ama kurucuların da işi biliyo olması oldukça önemli ben size buradan yazmayayım dilerseniz nette kreş ararken nelere bakmalıyız konusunu bi araştırın ki bukonu çok önemli.
üçüncüsü de sanki ben kreşi karalamışım gibi bir yargı oluştuğunu hissettim öyle olsa ben çocuğunmu yazdırmazdım zaten, daha önce de söylediğim gibi bana 2 kreş güven vermişti biri de melekler yvası dedim ve bununla ilgili kaygılarımı ifade edip gönderen arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmasını istedim. şeyda hanım bence de çok tatlı. tatlı olmak yetiyo mu sizce?
ben cocukları nasıl davandıcaklarını bılmeseler kres acmazlardı demedım ama sanırım anlatmadım.kız melsek olgunlasmadan mesunmus kuruclardan bırı dedım.sızde bılrsınızkı kız meslek lıslerındekı ogrencıler her sene farklı kreslerde staj yaparak e gecer not alarak mezun oluyrlar.yanı bu ısten anlmayan bırıler degıl dedım.tabıkı bu benım gorusum.kurucularda ıllakı cok onemlı ama ogretmenler kadar onemlı degıl bence...ogetmenler cıdden ıyı olmalı donanımlı ve tecrubleı olmalı ben bunlrı ordakı ogretmnelerde gordum....dedıgım gıbı ogretmen temızlık benım ıcın cok onemlı ve bu kondıdada bende gecer not aldılar ve orda karar kıldık esımle.cokta memnnunuz umarım sızde menun kalırısınız.ıyı gecelr
bunu zaten siz değil başka bir arkadaş demişti. kurucular konusunda yine de sizin gibi düşünemiyorum ne kadar önemli olduğunu bizzat oğlumu daha önce veriğim kreşte yaşadım. oğlumun daha önce devam ettiği kreşte kurucu müdür bayanın ihmali yüzünden olumsuzluklar yaşadık. burada herşeyi yazmak istemiyorum ama kurucunun da konuda eğitimli olması gerçekten çok önemli aklınıza gelmeyecek şeyler yaşanabiliyor. herneyse.melekler yuvasında hatice hanımla ben de tanıştım gerçekten çok tatlı bir bayan. bana güven verdiğini söylemişytim. umarım herşey sizin dediğiniz gibi güzel olur. yazdıklarınız beni çok sevindirdi gerçekten, paylaştığınız için çok teşekkür ederim. oğlumun daha önce 2 kreş ve çok da bakıcı deneyimi var, o kadar çok olumsuzluk yaşadık ki, bu kadar irdelemem ve kaygı duymam o yüzden. belki önceki yaşantılarım olmasa daha rahat olabilirdim. yaşadıklarımdan sonra güven duymak zorlaştı benim için.
şeyda hanıma gelince çok tatlı biri gerçekten,, belki de o anlık bi heyecandı. bundan sonrasını yaşayarak öğreneceğiz. sizin ve çocuğunuz gibi memnun kalabilmek dileğiyle. Sevgiyle kalın...
umarım memnun kalmışınızdır yarenyiğit....beni yanlış anlamışınız! benm ne demek istedıgımı yanıldığınızı anlamışınızdır herlde bu sürede çocugunuz kreşe devam ettıyse eger.Öğretmeninden ve kurucularından sizde memnunsunuzdur umarım artık bi şüphenız yoktur die ümit edıorum sizin ve cocugunuz için ztn özgem38de rahatlatmış sizi,çok sevındım...hosckln bye......