Kayseri de özel kreş arıyorum...

benım cocugum eren sizinki özge galıba ernden duyuyorum....ıyıde anlasıyorlar bıldıgım kadarıyla.bıgun kahvey beklerım...

mınıkeller ve yuvam krese kım nasıl ıyı dıyoyo anlamıyorum yaaa.bıde cıvıltıyı....ınanın anlamıyorum sızı.ben melekler yuvasından cok ama cok memnunum.arkadasalr herkes bı kres onermıs dogal olarak.tabı herkes kendı cocugun verdgı kresı soyluyo.tum kreslerı gezın ucuz olanı yada ıcınde cok cocuk olanı burası ıyı anlamında dusunmeyın....temızlık ve yonetıcelr cok onemlı bence....ogretmenıyle ordakı kurucuyla bu cok onemlı bı konu.benım cocugum kalabalıkta yemek yemıyodu ve ogretmenlerıne soyledım ısrar etmeyın yemesın dedım.saolsunlar dedıgımı yepsalarda benden habersız cocugumu oyunlarla ödüllerler yemek yedırmeye baslamsılar.evdede yeemıyodu gıtmedıgım dr kalamıstı.bıgun ogretmenı tel actı.ogle yemegınde sızı beklıyoruz dıye.bende tamam dedım ve gıttım.melekler yuvasının yemekhanesı alt katta ustten ızleme sansın var yada kemeralarla.cocugumun yemek yıyısını gosterdıler ve ogun bugundur hıc ısrar etmıyorum ama artık cocugum cıdden yemek yemege basladı.benım ıcın cok hassas bır konuydu.buradan melekler yuavsına bı kez daha tsk ederım...

cıvıltı kreşin sahibi bizim komşumuz olur
bizim gönderecek çocuğumuz yok ama sahipleri çok iyi insanlar
çok ilgililer temzi ferah bir ortamı var gittim gezdim
orayada bi bakın isterseniz

ben bu yıl çocugumu kreşe yazdırcam o yuzden uzun zamandır geziyorum,gözlemlediğim kadarıyla size kayseride önerebileceğim tek isim melekler yuvası kreş.tuna caddesinde.gercekten cok güzel ve temiz cok begendim ben.ortam olarak cok guzel,yeni açılmış olması,eşyaların yeni olması ztn özellikle beni çeken unsur oldu.ayrıca ilgililer gelen insanlara karşı,çocugumu güvenerek emanet edeceğim bi yer oldugunu düşünuyorum buda beni rahatlatıyor..maddi olarakta uygun...

ben de bir çok kreşi araştırdım ve sadece minik kalpler(eski adı nazlım) ve melekler yuvasının temiz olduğunu söyleyebilirim. diğer kreşlerin hepsi çok kirliydi ve bu bizim için tabiki çok önemli. mesela çok da isim yapmış kreşlerden birini gezdik bugün içinde 10 çocuk belki ancak vardı ve çok kirliydi tuvaletler bile berbat. temiz olmadığını söylediğimde cevapları yaz döneminde olduğumuz için böyle diğer zamanlar temizliyoruz oldu. eee oradaki 10 çocuk çocuk değil mi. neyse hemen ayrıldık oradan. melekler yuvasına karar verdik orası da yeni olduğu için tecrübesizlik sorun olmaz umarım. melekler yuvasına devam eden arkadaşlar öğretmen konusunda da tecrübelerinizi yazarmısınız. benim oğlum 3 yaşında. eğitimi nasıl. herşey programlı mı, yaşadıklarınızı anlatırsanız sevinirim.

evet ama sordum ben 1 sene olmuş açılalı,1 senede bişeyler yerine oturmustr yınede fazla tecrübesizlik yapck kadar kısa bi süre diil demi??simdi kafam karıstı dogrusu...neyse başlayınca görürüz artık bakalım..

benimki de bir soruydu aslında. mesela minikkalplerle yaptığım öngörüşme de tecrübe kokusunu alıyosun hemen. bazı şeyler oturmuş. çocuğa ve veliye nasıl yaklaşacaklarını biliyorlar. ama melekler yuvasında bunu gözlemleyemedim. tecrübesiz oldukları belli. mesela benim çocuğumun öğretmeniyle konuştuğumda yüzündeki heyecan okunabiliyordu. öğretmen çocuğa yaklaşırken kararlı tavırlar sergilemeli, acaba şöyle mi yapsam böylemi derse işte bu tecrübesizlik sorun olabilir. kastettiğim böyle bişey. diğer taraftan yöneticileri de eğitim olarak çok paralel meslek sahipleri değiller. gerçi birisi meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum dedi ama yıllarca işini yapmamış ve yeni başlıyor. umarım kaygılarımı anlatabilmişimdir. benim de merak ettiğim, çocuklar birşeyler kazanabiliyormu, eğitim konusunda öğretmen yeteneklimi. tecrübe de tek başına yeterli değil. mesela işine çok yeni başlamış bir öğretmen de hevesli ve yetenekliyse başarılı olabilir. kreşin iyi niyetine inandım aslında tek merakım bu konuda. dediğim gibi biçok kreş gezdim ve mink kalpler ve melekler yuvası arasında kararsız kalmıştım ama şartlarımıza daha uygun olduğu için buraya karar verdik. umarım memnun kalırız.

bilmiyorum ama ben sevdm dogrusu ilk gezdiğim andan itibaren orayı,güven verdi bana bayanlar...tecrübeye gelince sonucta kuran kişiler derslerine girmıo cocuklarımızın kı orayı acabildiklerine göre sizin bahsetgnz kadar çocuga nasıl yaklasacagını bilmıo fln olamazlr bence.ki öğretmenlerini çok sevdim ben çok şirin bi bayan bence de asıl önmlı olan öğretmn,umarım hayallermz suya düşmez ne diyelim artık......

]merhabalar yaren yıgıt ve toprak hanım.......
ben cok ama cok memnunum...ogretmenler ve kurucular hakkında boyle dusunmeyın.....kuruuclar cok ıyı kısıler bırı cocuk gelısımı mezunu dıger bayanda ızmırlıymıs suan tatıldeymıs gormedım henuz oda unıverıte mezunuymus.cokta onemlı degıl aslında bu kısmı cunkı derslerıne onlar gırmıyorlar.kuruucularından bırının cocugda kreste .en nıhayetınde anne ve cocuk ayrımı yapıcak kısıler deıller.mesela ben ozgun yuvada ve harıkalar dıyarında meyve suyu yerıne tang yada link gıbı ıcıcekler verıldıgını duydum bu benı cıddı anlamda tedırgın ettı.ogetmenler konusun gelınce benım cocugum gecenlerde ogretmenı ıkı gun hastalandıgı ıcın gıtmemıs cocugmda gıtmedı.seyda ogretmenım yoksa gıtmem dedı ve gonderdmedım.cocugumn sevmemıs olsa bunu yapmazdı degılmı....herseysıyle temızlıgıylede ,kalıtesıylede , ıc guzellıgıylede ogretmenıylede gordugum en ıyı kresti........lutfen bana 3 tane kres ısmı sayarmısınız cok merka edıyorum hangılernı sayıcaksınız???????
BU ARADA NAZIM KRESI ENDE BEGENMISTIM AMA DAHA ONCE EL DEGISTIRME SEBEBINI DUYDUM TUYLERIM DIKEN DIKEN OLDU YAAA.........bu arada hayal evı var kat kat bı kres cok ama cok tehlıkelı buldum.bılgınıze....gezdım gordum.......garduklerımıde burada paylasıyorum.
yarenyıgıt ve toprak hanım ıcınız rahat olsun melekler yuvasından cok memnun kalıcaksınız....bende sızın gıbı ılk baslarda aynı kaygıyı yasamıstım ama neysekı bosa kaygılanmısım....hoscakalın

bilmiyorum ama ben sevdm dogrusu ilk gezdiğim andan itibaren orayı,güven verdi bana bayanlar...tecrübeye gelince sonucta kuran kişiler derslerine girmıo cocuklarımızın kı orayı acabildiklerine göre sizin bahsetgnz kadar çocuga nasıl yaklasacagını bilmıo fln olamazlr bence.ki öğretmenlerini çok sevdim ben çok şirin bi bayan bence de asıl önmlı olan öğretmn,umarım hayallermz suya düşmez ne diyelim artık......
herşey sizin dediğiniz gibi olabilseydi keşke. ama malesef bugün önüne gelen her işte uzman sayıyo kendini ben sizin gibi nasıl yaklaşacağını bilmiyo olsalar kreş açmazlar gibi düşünemiyorum bence siz de düşünmeyin çünkü bugün emin olun önüne gelen parasına güvenen kreş açıyo. diğer bi konuya gelince yönetyicilerin rolünü o kadar da azımsamayın, evet öğretmn çok öenmli ama kurucuların da işi biliyo olması oldukça önemli ben size buradan yazmayayım dilerseniz nette kreş ararken nelere bakmalıyız konusunu bi araştırın ki bukonu çok önemli.
üçüncüsü de sanki ben kreşi karalamışım gibi bir yargı oluştuğunu hissettim öyle olsa ben çocuğunmu yazdırmazdım zaten, daha önce de söylediğim gibi bana 2 kreş güven vermişti biri de melekler yvası dedim ve bununla ilgili kaygılarımı ifade edip gönderen arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmasını istedim. şeyda hanım bence de çok tatlı. tatlı olmak yetiyo mu sizce?

]merhabalar yaren yıgıt ve toprak hanım.......
ben cok ama cok memnunum...ogretmenler ve kurucular hakkında boyle dusunmeyın.....kuruuclar cok ıyı kısıler bırı cocuk gelısımı mezunu dıger bayanda ızmırlıymıs suan tatıldeymıs gormedım henuz oda unıverıte mezunuymus.cokta onemlı degıl aslında bu kısmı cunkı derslerıne onlar gırmıyorlar.kuruucularından bırının cocugda kreste .en nıhayetınde anne ve cocuk ayrımı yapıcak kısıler deıller.mesela ben ozgun yuvada ve harıkalar dıyarında meyve suyu yerıne tang yada link gıbı ıcıcekler verıldıgını duydum bu benı cıddı anlamda tedırgın ettı.ogetmenler konusun gelınce benım cocugum gecenlerde ogretmenı ıkı gun hastalandıgı ıcın gıtmemıs cocugmda gıtmedı.seyda ogretmenım yoksa gıtmem dedı ve gonderdmedım.cocugumn sevmemıs olsa bunu yapmazdı degılmı....herseysıyle temızlıgıylede ,kalıtesıylede , ıc guzellıgıylede ogretmenıylede gordugum en ıyı kresti........lutfen bana 3 tane kres ısmı sayarmısınız cok merka edıyorum hangılernı sayıcaksınız???????
BU ARADA NAZIM KRESI ENDE BEGENMISTIM AMA DAHA ONCE EL DEGISTIRME SEBEBINI DUYDUM TUYLERIM DIKEN DIKEN OLDU YAAA.........bu arada hayal evı var kat kat bı kres cok ama cok tehlıkelı buldum.bılgınıze....gezdım gordum.......garduklerımıde burada paylasıyorum.
yarenyıgıt ve toprak hanım ıcınız rahat olsun melekler yuvasından cok memnun kalıcaksınız....bende sızın gıbı ılk baslarda aynı kaygıyı yasamıstım ama neysekı bosa kaygılanmısım....hoscakalın

yazdılarınız içimi rahatlattı doğrusu. beklediğim böyle bişeydi. umarım benim oğlum da sizinki gibi memnun kalır. orada mutlu olur. çocuğumu ağlayarak bir yerlere bırakmaktan öyle bıktım ki artık içim rahat bi şekilde, gözüm arkada kalmadan işime gitmeyi diliyorum. umarım diğer arkadaş da memnun kalır. bu arada nazlım kreşin el değiştirme sebebi ne acaba. buradan söyleyebileceğiniz bişeyse merak ettim. Sevgiler...

yazdılarınız içimi rahatlattı doğrusu. beklediğim böyle bişeydi. umarım benim oğlum da sizinki gibi memnun kalır. orada mutlu olur. çocuğumu ağlayarak bir yerlere bırakmaktan öyle bıktım ki artık içim rahat bi şekilde, gözüm arkada kalmadan işime gitmeyi diliyorum. umarım diğer arkadaş da memnun kalır. bu arada nazlım kreşin el değiştirme sebebi ne acaba. buradan söyleyebileceğiniz bişeyse merak ettim. Sevgiler...

merhabalar.goruceksınızkı memnun kalıcaksınız.cok ıyı seyler duyuyorum melekler yuvası hakkında.ben dıger kreslere gıttıgımde kresılerını gostermek ıstemyenler vardı harıklar dıyarı mesela sadece kameradan ızletıyo.neymıs ıcerıde cocuklar varmıs annelerını hatırlıyormus...bu yuzden kresın ıcın gezemedm bıle.cıvıltı denlen kreste muthıs bır sıgara tuketımı vardı.melekler yuvasındakı seyda hanım ve necmıye hanım unıversıte mezunu uzun yıllar deneyım yapmıs kısıler....bılgılı ve donanımlı ogretmenler bence.sızınle gorusurken sanırım heyacanaşanmıs olabılrler.oyle yazmıssınız ama bende sasırdım ama olabılr belkı farklı bısey olmustu o kısmını bılemem ama cocugunuzun evdekı harektlerını takıp edın sızde goruceksınız degısklıgı.ben bunu yasadım en basıt ornek yemek yemesını ogrenebılmesı ve dişlerını hıc ıhmal etmeden her yemekten sonra fırcalısıyısı ve daha paylasımcı olmaları.bunu dısında sanat faalıytlerıde verıyorlar ama onlar ekxtra ucret.camur dersı,bale dans dersı...gıbı.bunu dısında ıngılzce ve satranc dersı ucretesız.umarım sızde en az benım kadar memnun kalırsınız....hoscakalın

herşey sizin dediğiniz gibi olabilseydi keşke. ama malesef bugün önüne gelen her işte uzman sayıyo kendini ben sizin gibi nasıl yaklaşacağını bilmiyo olsalar kreş açmazlar gibi düşünemiyorum bence siz de düşünmeyin çünkü bugün emin olun önüne gelen parasına güvenen kreş açıyo. diğer bi konuya gelince yönetyicilerin rolünü o kadar da azımsamayın, evet öğretmn çok öenmli ama kurucuların da işi biliyo olması oldukça önemli ben size buradan yazmayayım dilerseniz nette kreş ararken nelere bakmalıyız konusunu bi araştırın ki bukonu çok önemli.
üçüncüsü de sanki ben kreşi karalamışım gibi bir yargı oluştuğunu hissettim öyle olsa ben çocuğunmu yazdırmazdım zaten, daha önce de söylediğim gibi bana 2 kreş güven vermişti biri de melekler yvası dedim ve bununla ilgili kaygılarımı ifade edip gönderen arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmasını istedim. şeyda hanım bence de çok tatlı. tatlı olmak yetiyo mu sizce?

ben cocukları nasıl davandıcaklarını bılmeseler kres acmazlardı demedım ama sanırım anlatmadım.kız melsek olgunlasmadan mesunmus kuruclardan bırı dedım.sızde bılrsınızkı kız meslek lıslerındekı ogrencıler her sene farklı kreslerde staj yaparak e gecer not alarak mezun oluyrlar.yanı bu ısten anlmayan bırıler degıl dedım.tabıkı bu benım gorusum.kurucularda ıllakı cok onemlı ama ogretmenler kadar onemlı degıl bence...ogetmenler cıdden ıyı olmalı donanımlı ve tecrubleı olmalı ben bunlrı ordakı ogretmnelerde gordum....dedıgım gıbı ogretmen temızlık benım ıcın cok onemlı ve bu kondıdada bende gecer not aldılar ve orda karar kıldık esımle.cokta memnnunuz umarım sızde menun kalırısınız.ıyı gecelr

ben cocukları nasıl davandıcaklarını bılmeseler kres acmazlardı demedım ama sanırım anlatmadım.kız melsek olgunlasmadan mesunmus kuruclardan bırı dedım.sızde bılrsınızkı kız meslek lıslerındekı ogrencıler her sene farklı kreslerde staj yaparak e gecer not alarak mezun oluyrlar.yanı bu ısten anlmayan bırıler degıl dedım.tabıkı bu benım gorusum.kurucularda ıllakı cok onemlı ama ogretmenler kadar onemlı degıl bence...ogetmenler cıdden ıyı olmalı donanımlı ve tecrubleı olmalı ben bunlrı ordakı ogretmnelerde gordum....dedıgım gıbı ogretmen temızlık benım ıcın cok onemlı ve bu kondıdada bende gecer not aldılar ve orda karar kıldık esımle.cokta memnnunuz umarım sızde menun kalırısınız.ıyı gecelr

bunu zaten siz değil başka bir arkadaş demişti. kurucular konusunda yine de sizin gibi düşünemiyorum ne kadar önemli olduğunu bizzat oğlumu daha önce veriğim kreşte yaşadım. oğlumun daha önce devam ettiği kreşte kurucu müdür bayanın ihmali yüzünden olumsuzluklar yaşadık. burada herşeyi yazmak istemiyorum ama kurucunun da konuda eğitimli olması gerçekten çok önemli aklınıza gelmeyecek şeyler yaşanabiliyor. herneyse.melekler yuvasında hatice hanımla ben de tanıştım gerçekten çok tatlı bir bayan. bana güven verdiğini söylemişytim. umarım herşey sizin dediğiniz gibi güzel olur. yazdıklarınız beni çok sevindirdi gerçekten, paylaştığınız için çok teşekkür ederim. oğlumun daha önce 2 kreş ve çok da bakıcı deneyimi var, o kadar çok olumsuzluk yaşadık ki, bu kadar irdelemem ve kaygı duymam o yüzden. belki önceki yaşantılarım olmasa daha rahat olabilirdim. yaşadıklarımdan sonra güven duymak zorlaştı benim için.
şeyda hanıma gelince çok tatlı biri gerçekten,, belki de o anlık bi heyecandı. bundan sonrasını yaşayarak öğreneceğiz. sizin ve çocuğunuz gibi memnun kalabilmek dileğiyle. Sevgiyle kalın...

bunu zaten siz değil başka bir arkadaş demişti. kurucular konusunda yine de sizin gibi düşünemiyorum ne kadar önemli olduğunu bizzat oğlumu daha önce veriğim kreşte yaşadım. oğlumun daha önce devam ettiği kreşte kurucu müdür bayanın ihmali yüzünden olumsuzluklar yaşadık. burada herşeyi yazmak istemiyorum ama kurucunun da konuda eğitimli olması gerçekten çok önemli aklınıza gelmeyecek şeyler yaşanabiliyor. herneyse.melekler yuvasında hatice hanımla ben de tanıştım gerçekten çok tatlı bir bayan. bana güven verdiğini söylemişytim. umarım herşey sizin dediğiniz gibi güzel olur. yazdıklarınız beni çok sevindirdi gerçekten, paylaştığınız için çok teşekkür ederim. oğlumun daha önce 2 kreş ve çok da bakıcı deneyimi var, o kadar çok olumsuzluk yaşadık ki, bu kadar irdelemem ve kaygı duymam o yüzden. belki önceki yaşantılarım olmasa daha rahat olabilirdim. yaşadıklarımdan sonra güven duymak zorlaştı benim için.
şeyda hanıma gelince çok tatlı biri gerçekten,, belki de o anlık bi heyecandı. bundan sonrasını yaşayarak öğreneceğiz. sizin ve çocuğunuz gibi memnun kalabilmek dileğiyle. Sevgiyle kalın...

kesınlıkle ama kesınlkle memnun kalacagınızdan emınım.......hoscakalın

umarım memnun kalmışınızdır yarenyiğit....beni yanlış anlamışınız! benm ne demek istedıgımı yanıldığınızı anlamışınızdır herlde bu sürede çocugunuz kreşe devam ettıyse eger.Öğretmeninden ve kurucularından sizde memnunsunuzdur umarım artık bi şüphenız yoktur die ümit edıorum sizin ve cocugunuz için ztn özgem38de rahatlatmış sizi,çok sevındım...hosckln bye......

bende cok merak edıyorum yarenıgıdın gorusunu.ogretmenlerıtle gorustugum kadarıla melekler yuvasına devam ettıklerını bılıyorum.memnun kalmıslarkı devam edıyorlar.kres araanşara buradan tekrar seslenmek ıstıyorum.benım cektıgım sıkıntıları kımseının cekmesını ıstemıorum.bu nedenle mutlaka cok ozel melekler yuvasına gıdın gorun dıyorum.pısman olmıcanızdan emınım.....tekrar tum calısanlardan allah razı olsun dıyorum....herkese ıı bayramlar bu arada

umarım memnun kalmışınızdır yarenyiğit....beni yanlış anlamışınız! benm ne demek istedıgımı yanıldığınızı anlamışınızdır herlde bu sürede çocugunuz kreşe devam ettıyse eger.Öğretmeninden ve kurucularından sizde memnunsunuzdur umarım artık bi şüphenız yoktur die ümit edıorum sizin ve cocugunuz için ztn özgem38de rahatlatmış sizi,çok sevındım...hosckln bye......

sizinle nedense söylemek istediklerimiz anlatma konusunda bir türlü anlaşamadık. ben yanıldığımı anlamadım çünkü ortada yanılacak bir durum yok ki. ben kesin bir yargıyla bu kreş kötü demedim siz hala aynı şey üstünde duruyorsunuz. kayseride gezdiğim kreşler içinde en iyi ikisinden biri dedim ama bununla beraber şöyle şöyle kaygılarım var yaşayanlar bu kaygılarımı giderecek şeyler söyler mi acaba dedim, hakikaten de özgem nickli bayan kaygımı giderecek olumlu şeyler söyledi ve ben kreşe gönderiyorum oğlumu ve gerçekten çok memnunum.

tamam hanımlar sanırım aranızdakı yanlıus anlamayıda bu sekılde gıdermıs olduk.yarenyıgıtte tprok hanımda bende melekler yuvasından memnunuz.umarım hep bu sekılde devam eder.....hoscakalın

Back
X