Doğuma Hazırlık Kayra'mı,Seymen mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluşumuzun adı ne olsun?

• Kayra

OY: 43 61,4%
  • Seymen

OY: 27 38,6%

• Ankete Katılan
    70
Konu Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler başlığına taşınmıştır..Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..

Benim Yegenimin adi Seymen bundan 7.yil önce ben koymusdum ismini ..
Seymenin anlamida :Yigit,Efe demek bu arada ..
Gercekdende ismine laik bi cocuk oldu efe gibi :9:

O yüzden ben Seymen Diyorum ..

bu arada kayranın anlamı " Allahtan gelen iyi haber,müjde;ihsan,lütuf "
seymenin anlamı Bayram günlerinde, düğünlerde, törene yerli giysilerle, atlı ve silahlı olarak katılan yiğit.

:82:Kesınlıkle Kayra olmalı canıım ya. Hem anlamı daha guzel hemde telaffuzu. Benımde oglusum olcak hep adını kayra koymak ıstemısımdır ancak son anda vazgectım.Babamın ısmını dusunuyorum.Ancak Kayra ısmı gercekten guzel Hayırlı dogumlar :21:

eger illa ikisinden biri koyulacaksa seymen olsun derdim :55:
yani kucuk cocuklar icin kayra cok guzel bir isim ama soyle 20-25 yasinda bir delikanli gozumun onune gelince seymen daha uygun geliyor bence

Son düzenleme:
kayranın anlamı çok güzel ama nedense bana erkeğe yakışan bir isim gibi gelmiyo.. ilk duyduğumda kız ismi falan sanmıştım hatta.. seymen çok hoş bir isim.. ama kayranın manası daha güzel .. bu yüzden kayra olsun bence..

bizde kayra düşünüyoruz oğlumuza henüz kesinleştireömedik yanına utku,kaan veya batu olacak değişmezse tabi her hafta değişiyor....benim beğendiğim çoğu ismi eşim beğenmiyor

seymen seymen seymen kesinlikle yakışıklı ve yiğit olsun
oğlum olursa bende seymen ismini vericem
kız olursada mihrimah

bu ay belli olacak cinsiyeti :)

Merhabalar benim bir oğlum oldu ismini ensar koydum sizce nasıl tarafsız bir yorum yapar mısınız yani kaba mi sert isimmi Seymen daha mı güzel içimde kaldı gibi ya rüya larima giriyor

Back