Doğuma Hazırlık Kayra'mı,Seymen mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluşumuzun adı ne olsun?

• Kayra

OY: 43 61,4%
  • Seymen

OY: 27 38,6%

• Ankete Katılan
    70

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
arkadaş açamamış onun adına ben açtım.
arkadaşımızın doğacak oğlu için isim beğeniyoz söyleyin bakalım Kayra'mı doğsun minik oğlumuz Seğmen mi

bu arada kayranın anlamı " Allahtan gelen iyi haber,müjde;ihsan,lütuf "
seymenin anlamı Bayram günlerinde, düğünlerde, törene yerli giysilerle, atlı ve silahlı olarak katılan yiğit.

bu arada kayranın anlamı " Allahtan gelen iyi haber,müjde;ihsan,lütuf "
seymenin anlamı Bayram günlerinde, düğünlerde, törene yerli giysilerle, atlı ve silahlı olarak katılan yiğit.

rica ederim.:54: anlamda önemli ve kayranın anlamı güzelmi gerçekten oyumu değiştirip Kayra ya veriyorum:13:

cnm bende oğlumun adını koyarken çok düşündüm kayra ve eymen arasında kaldım ve sonunda eymen de karar kıldım anlamı da hayırlı şanslı talihli kişi demek inş da öylr olur

ben Seymen'e verdim oyumu.çok yiğitçe mertçe nasıl anlatsam güçlü bir isim yani.çocuğunuz herşeyde güçlü olur inş.ama Kayra da çok hoş

ben Seymen'e verdim oyumu.çok yiğitçe mertçe nasıl anlatsam güçlü bir isim yani.çocuğunuz herşeyde güçlü olur inş.ama Kayra da çok hoş

eşimde aynen senin gibi düşünüyor canım
zaten kayradan yavaş yavaş soğuyorum çünkü çok yaygın

seymen kesınlıkle zaten benım gıbı en cok seymen oylanmıs .. allah saglıklı sıhatlı kucagına almasını nasıp etsın arkadasım...

ikisinde güzel ve anlamları da güzel ben zaten ilerde bi erkek evladım olursa kayra koyucam anlamını öğrendiğim zaman kesin dedim ama bakalım Allah ilerde nasip ederse.ben kayra diyenlerdenim...Allah analı ,babalı büyütsün...

ikisinde güzel ve anlamları da güzel ben zaten ilerde bi erkek evladım olursa kayra koyucam anlamını öğrendiğim zaman kesin dedim ama bakalım Allah ilerde nasip ederse.ben kayra diyenlerdenim...Allah analı ,babalı büyütsün...

teşekkür ederim canım
inşallah allahım bu güzel duyguyu zamanı gelince sanada yaşatır

Bende Seymen dedim.Çünkü sanki Kayra ismi unisex gibi geliyo bana.Sanki Kayra hanımda olabilir gibi geliyor.(Ay bu arada iyice kafanı karıştırdık değilmi?KK.da soruncada böyle oluyor işte):82:

Bende Seymen dedim.Çünkü sanki Kayra ismi unisex gibi geliyo bana.Sanki Kayra hanımda olabilir gibi geliyor.(Ay bu arada iyice kafanı karıştırdık değilmi?KK.da soruncada böyle oluyor işte):82:

gerçektende iyce kafam karıştı canım
zaten karasızdım buraya anket yaptımki karar verebileyim ama iyce karasız kaldım:9:

Back