• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayra.armine.aker marka trencot pardedu tunik etek gomlek cants heosi cok uyguna. birde

Mrb tskler:)). Simdi size söyle soyliyeyim. Kayra treckotu hamilelik öncesi giygim. Hardal kap burada tunik değil:). Konuda doğum sinrasi giydim yani boyum hep sabit kaldi fakat kilom değişti o yüzden hatirlamiyorum. Boyum 1.76 burada:). Trenckot tam dizkapaklarim da bitiyor. Ben kendince ölçü aldim ölçülerini vereyim daha iyi olur. Düğmeleri kspali halde bel; 40 cm. Göğüs 45. Boyda 110 cm. Hardal pardesu bilek boydur oda bel 44 göğüs 49 boyda 125 cm

Mor dediğimiz aslında aci kahve renginde 40 beden ama 38 beden olarak daraltildi. Fiyat 35 TL ama bir tatli arkadaş tarafından ayrildi:) gömlekler tane fiyat 25 krem incili alvina marka 2 beden olarak yazilmis sanirim 40 beden oluyor. Diğer bebe yaka payet marka 42 beden ama konuda 40 beden olarak daralttim. Umarim yardimci olabilmisimdir. Fiyatlarda indirim yapiyorum yinede

Gömleğin indirimli hali hala mağazalarda 80 90 tlye satiliyo. Verdiğim fiyat uygun yelekte aynen ki yelek sadece etiketi kesildi bir defa bile giyemedim. Gömlek tunikte oyle toplamda uç en fazla dört defa giyildi

Takas düşünüyorsanız sayfama bakabilirsiniz birkaç ururunuzu beğendim :)

Canım kargomu aldım az önce .. Çok beğendim yepyeni duruyor daha kap .. Tam üstüme oldu çok cici çok beğendim .. Herşey için teşekkürler :KK60:

Canım kargomu aldım az önce .. Çok beğendim yepyeni duruyor daha kap .. Tam üstüme oldu çok cici çok beğendim .. Herşey için teşekkürler :KK60:
Ayyy çok sevindim canim begenmene. Güle güle musmutlu günlerde giyin inşallah:))

Bordo kase. Bordo Canta ve etekler satilmistir arkadaşlar. Satis devam etmekte:))

canım benim, etekler harikaydı tertemiz sıfır gibi :KK36::KK36:
gerçekten alışveriş yapılacak bi arkadaşsın herkese tavsiye ederim gönül rahatlığı ile ;)
K kayam

Back