Kayra Alyalara 40 uçurmaya gelmiş:))

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
40
Bugün kayracığımın 40 ı çıktı
anneciğide 40 ı uçsun diye kapmış bize getirmiş..
ayağınıza sağlık şeymam çok keyfli bi gündü..Şeniz
kayrama sağlıklı sıhhatli huzurlu bi ömür diliyorum..
maşallah minnoşlarımaopuyorumnanaktan

Çok güzel bi okadar keyifli gündü benim içinde,huzurhaneni açtın yüzün gibi gönlü güzel arkadaşım benim Rabbim yavrularımızla uzun sağlık,güzel günler nasip etsin inşallah..Herşey için tekrardan tşkler..

işte 40 uçurma hediyelerimiz çok tşk ederiz teyzesi çok beyendik ve 2.bayramlığımız oldu bu cici...

Son düzenleme:
Beşinci fotoyada bayıldım Alyada nasıl laf etmişse çocukcağızı ağlatmış

Yaa sizde çok güzelsiniz..

Şeyma ablanın büyük oğlunun ne kadar güzel bir yüzü var öyle maşallah.

burcums inanılmaz çabuk büyüyorlar sabahları hayretle bakıyorumopuyorumnanaktan
zuzum teşekkür ederiz keşke sende istanbulda olsaydınmafoldumben
şeymacım utandırma beni herzaman beklerim inş en kısa zamanda iadeyi ziyaret yaparız kısçemle
amin pamuk helvam Allah razı olsun

delim benim çıktım sayfanın başına resim sayıyorum
biirr iki üççç dööört beşş diye hehe
çok eğlenceli görünüyor ağlamaları bile değilmi:)
keremin sadece yüzü değil gönlüde güzel maşallah gitti geldi alyayı öptü canım benim okadar sıcak kanlı tatlı bi çocukki bayıldım bayıldımm:asigim:

Şeniz opuyorumnanaktan

maşallah kuzulara ve onların analarına opuyorumnanaktan yaw hiçte kucağınızdakiler sizden çıkmış gibi görünmüyor çok fit görünüyorsunuz maşallahsuphannallah alkisalkisalkis
alyaduam hergeçen gün daha da güzelleşiyo çok canlar yakıcak bu kız annesi şimdiden ağlatmaya başlamış bile hihoyyyt
kayra bebişte çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun bütün melekleri inş.

tşk ederiz herkese resımler çok tatalı olmuş aybık ellerıne sağlık..

Kerem baya kudurdu yuzu melek gibi olsada kuduruğun teki ilk göz ağrım..ALyayı çok sevdi ne hikemt anlamadım arada pek yaş farkıda yok aybıkım ne dersın bulamassın böyle yakışıklı :)

Aybıkım herzaman beklerım kapım sonuna kadar açık cnm benim.

Maşallah yaa.
Allah uzun ömürler versin.
Ne kadar cahil hissettim kendimi 40 günlük bebekler küçücük olmaz mı, ben normalde görsem 1 yaşında falan zannederdim :kedi:

Hepsi çok şirin. Kızımla süslendim demiştin gerçekten ikinizde çok güzel olmuşsunuz hee.. Öylee yaa valla resimleride karikatür gibi tam yerli yerine yazmışsınız kaydirigubbakcemile3 Kerem ve Kayra isimleride ne kadar uyumlu. Maşallah beşinizede..

Maşallah yaa.
Allah uzun ömürler versin.
Ne kadar cahil hissettim kendimi 40 günlük bebekler küçücük olmaz mı, ben normalde görsem 1 yaşında falan zannederdim :kedi:

Sağolun resımlerde ırı çıkıyorlar ve buyuk gözüküyorlar normlade her ıkısıda 5 kg boyları henüz 60 cm bıle değil..

oyyy Maşallah Maşallah iki meleğe de
AMan yaw erkekte tam bi erkek yani efeleniyor
Kızımızda pek güzel hiç yüz vermiyor
Allah uzun ve Sağlıklı Ömürler versin İnşallah

kız şeyma bizim zillinin tüm cadılıklarını gördün hala talipmisin delikaydirigubbakcemile3
delicim canım ağzından bal damlıyor herzaman ki gibi
kerem -eren (kayranın 2.ismi asıl bu daha uyumlu hehe)

ölede deme beterin beteri var gördün (kerem) sırnaşık şey aman uyumlu uyumsuz valla en sonunda koyduk bunlarııı yoksa çocuk buyunce kendi koyucaktı .... sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…