Kaynvalidemin hayatma mdahaleleri beni canmdan bezdiriyor

kızlar kaynanam 2. oğlunu evlendiriyo yaşasın :teytey:
1-2 hafta içinde nişan olabilirmiş
ağustosta düğün istiyolar
oh azcık da onla uğraşır artık biraz rahat edermiyim acaba oleydelikafadulden
kız benle aynı yaşta yani 28 :teytey:
kolay kolay ezdiremz kendini bence işallah öcümü alır :jeyyar:

Valla sevindim selii Allah eli maşalı bitane nasip etsinde görsün hanyayı konyayı arasın seni mumla...ıstersen kızı tanıyınca buraya getirde ilgilenelim biraz ne dersin.....zemuszemus

inşallah güzelim dinsizin hakkından imansız gelir demişler inşallah hakkından gelecek türden biridir oh tek gelin olmaktan kurtulacam sonunda kaynanayı meşgul edecek bişey çıktı sonunda bi de hemen hamile kalırsa değmeyin keyfime delikafadulden
kaynana onun derdine düşüp beni rahat bırakır:jeyyar:

sakın geri adım atma arkadaşım benimde benzer dominantt bir kaynanam var bende ağırlığımı koydum aynen benim de oğlum oldu şimdi kendşnş parçalıo torunu görmek için. bu tiplere yüz vermeye gelmez. kaşarlanmış bunlar

Selam arkadaşlar,
Konu başlığını görünce işte benim yerim dedim :) ınsan bu konuyu çevresinde çok fazla birileriyle paylaşamıyor. Benim Kaynanamda ben bilirimcilerden benimle ilk tanıştığı gün başladı iğnelemeler Kadın dan diye sen benim hayallerimdeki gelin değilsin demezmi ne diyeceğimi şaşırmıştım. Bişey söylesen bi türlü söylemesen bi türlü. Beni beğenmemesinin de tek nedeni Yurt dışında master yapmamış olmam yada gazatelerin sosyete sayfasında boy gösteren bi ailenin soyadını taşımıyor olmam Benim ailemle tanışmaya geldiklerinde anlattıklarını duysanınız şaşırır kalırsınız. Benim şunum şuranın genel müdürü bu akrabam bilmem nerenin genel müdürü Babam en son dayanamadı maşallah sülanizde hiçmi genel müdür yardımcısı yok dedi :) Ondan sonra sadece düğünde lütfen görüştüler 7 yıldır görüşmüyorlar. Etiket merakı diz boyu anlayacağınız. Benim aileminde maddi durumu kötü değildir ama onların biraz daha fazla diye üstünlük taslamaya çalıştılar kavgalar böyle başladı. Son derece dominant bi kadındır kayınvalidem bi okadarda geçimsiz sadece kayınvalidem değil üstelik kayınpederim onun iki katı aksilikte çekilmez bir adam 2 cocuk doğurdum ikisinide burnumdan getirdiler düşünün ne düğünüm ne doğumlarım hiç birinde benim sevinmeme fırsat vermediler. bi kadının hayatındaki en güzel anlardır bunlar benim aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur. Şimdi yine küs olduğumuz bi dönemdeyiz ki ne zaman küser nezaman barışır hiç belli olmuyor. Allah beterinden saklasın deyip susmaktan başka çağrede yok malesef
Hepinize Sevgiler...

kendi ailesinde hükümdarlığını ilan etmiş kadın..eşin bile hala annesine hesap veriyosa sana müdahale etmekten,yönlendirmeye çalışmaktan çekinmeyecektir elbette..bence bu durumda eşininde devreye girmesi lazım annesinden uzaklaşmalıki sende uzaklaşabilesin..allah yardımcın olsun cnm..zor bi kadın profili..umarım çözersiniz bu sorunu

ay canım vallahi bu kaynanalar ne kadar çok şey biliyor ya vallahi biz de kaynana olunca böylr emi olucaz anlamıyorum, bende de aynı dert bir elbise bile beğensem giysem yok güzel olmamış sana soran mı oldu diyeceksin kalacak, biz mobilya alırken de çok sorunlar yaşadık ama susdum idare ettim keşke diyorum atsaymışım yüzüğü oğluna da ya annen ya ben deseymiş, allaha tek duam bana uzak olacak şeyler versin allah ona onlarla uğraşmaktan bizimle uğraşamasın.

ay bayıldım babanın lafına....İlahi baban..Canım seni,n kayıunvalidede bir alemmiş.Bu arada eşinin durumu ne yani kayınvalidenle senin arandaki duruma ne diyor..

Eşim herşeyin farkında çok şükür ki herzaman benim yanımda bana bukadar diş bilemelerininde bi nedeni budur oğullarını kendime benzettim onlara göre benim üzüldüğümü görünce eşim müdahele edip kavga çıkartıyor Allah var ben bunca şeye rağmen ben bir kere bile siz böylesiniz demedim yüzlerine ama eşim her nekadar bana destek olsada aklımın bi köşesinde herzaman Armut Dibine düşer atasözünü saklı tutuyorum :) herşeye hazırlıklıyım

Canım eşin ailesinin ne mal olduğunu biliyorsa sende boşver takma onları..Sen takmazsan dahada sinir olurlar ipleme bile eşinle huzurlu ol yeter...

Amin canım sağol Allah hepimizin yuvasını, huzurunu, mutluğunu, sağlığını korusun aksini isteyenleride yine Allaha havale ediyorum Adaletine sonsuz inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…