Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaynvalide offf biseylrr söyleyin bana yardimci olun...
Dugunum ile ilgili konular ve benim isteklerim yuzunden kayinvalidem rahatsiz bunu ogluna söylemiş ve bu yuzden biz tartistik nişanlımla suanda bana soguk davraniyo ama ben haklı olduğumu düşünüyorum napmaliyim ona nasıl davranayim sizce kizlar...
Dugunum ile ilgili konular ve benim isteklerim yuzunden kayinvalidem rahatsiz bunu ogluna söylemiş ve bu yuzden biz tartistik nişanlımla suanda bana soguk davraniyo ama ben haklı olduğumu düşünüyorum napmaliyim ona nasıl davranayim sizce kizlar...
tatlim bisey daha sorayim bana diyoki sakin annemle karsikarsiya gelme bizim aramiz cok bozulur annesinin suanda yaptiggi yanlışta olsa onu halli goruyor peki ilerdede bu boylemi olur sureklli annemmi der acaba yoksa degisirmi..
Bu seni sevdigini gosterir ve bicok olumsuzluga ragmen durumu idare etmeye calistigina isarettir..
Sende yardimci olarak bu sureci atlatabilirsiniz canim..